Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
11
Favori
27.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet baya azaldı yok gibi. Teşekkür ederim. Ayıp olmazsa bir sorum daha var. Yeni başladım. Malesef evimi her çıktığımda kaybediyorum :( çözüm var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkutay34 -- 5 Şubat 2015; 0:12:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkutay34 B kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam netice oyun bile olsa bilgi paylaştıkça çoğalır. Bazı yerlerde yok efendim uzun uzun kuleler dikin sonra onlara meşale yerleştirin, ilk doğdunz yere yapın vesaire yazıları görmeniz veya duymanız mümkün fakat kesin çözüm şudur ki çok kullandım, F3 Tuşu sonra orada X, Y, Z, konumları bulunacaktır. Tıpkı kordinat sisteminde olduğu gibi Y: Yükseklik X Ve Z ise sağ sol olarak size yardımcı olur. Evinizde F3 tuşuna basın ve bütün konumları aynen bir yere yazın ve istediğiniz kadar uzaklaşın koridinatlara uygun davranarak bu işi halledebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheerfulfoot -- 5 Şubat 2015; 2:09:41 >
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    hocam süpersin ya. en mantıklı teknik...... çok teşekkür ederim.
  • berkutay34 B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim her zaman.
    ↑ Up (Yukarı) ↑
  • Merhabalar,

Minecraft için lisans alımını daha uygun yapabileceğimiz bir adres veya lisansını devreden bir kişi nasıl bulabiliriz acaba ?

ya da böyle bir durum mümkün mü ?
  • Selam beyler

Hamachili sade survival oynamak isteyen var mı? En az 4 kişi olursak başlayabiliriz, en fazla 10 kişi yeterdir herhalde

İki farklı bölgeye dağılıp sade survival oynarken birbirimizi arayıp baskınlar yaparız. Bölgemizi korumak adına yani

Sonoyuncu serverinde falan Rush oynayanlar bilir, yatağını falan koruyordun. Onun gibi ama bölgeni koruyacaksın.

Eğlenceli olur diye düşünüyorum

Oynayacak ve server açabilecek birkaç kişi çıksa kâfi

Tamamen sade survival olsun istiyorum. Hem survival modunda kasabalar kurup hemde savaşırız.

Biliyorsunuz, uzun zamandır sade survival serverlerine hasret kaldık İsteyenler yazabilir mi?

Sürüm fark etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N-Baranov. -- 6 Şubat 2015; 15:13:34 >

• arastir kullanıcısına yanıt
    Hocam bakın açıkçası ben crack kullanıyorum ve sizi kendim yerine koyarak gerçekten iyiliğiniz için söylüyorum buna inanın kesinlikle ucuza filan kaçmayın alacaksanız kendiniz orijinal sitesinden alın çünkü dolandırıcılık olayları çok fazla 60 TL verir ömür boyu kullanırsınız 30 TL verir çöpe atarsınız öyle söyleyeyim hem birilerinden aldığınızda bazı özellikleri geri değiştiremeyeceksiniz içinize sinmeyecek.
  • Hocam güzel fikir fakat ben size 3 kişi getiririm ama maalesef yazın isterseniz şöyle yapalım bizim çok büyük bir serverimiz var onun inşaatı var yine hamachili bilgileri PM'den atarım isterseniz gelin ona yardım edin gezin ara ara oynuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Hocam güzel fikir fakat ben size 3 kişi getiririm ama maalesef yazın isterseniz şöyle yapalım bizim çok büyük bir serverimiz var onun inşaatı var yine hamachili bilgileri PM'den atarım isterseniz gelin ona yardım edin gezin ara ara oynuyoruz.

Merhaba hocam. İnsaat isine pek girişesim yok açıkçası. Şimdilik 3 kişiyiz, hala oynamak isterseniz sizde gelirseniz başlayabiliriz
  • Siz bilgileri atın bakarım hoam.
  • hocam projene talibim çok hoşuma gitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MasterOfPuppets kullanıcısına yanıt
    Ağabey aslında bizim sunucuda çok güzel olur kaleler filan değil mi?
    valla harika olur benim kafama yattı iş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar internetten Minecraft indirdim online oynamaya gelince karakter olduğu yerde duruyor hiç ilerlemiyor ilerleme tuşuna basıyorum hareket etmiyor.

çevrim dışı oynarken ise koyun,domuz,tavuk falan çok nadir dek geliyor bayağı yerin altına kazdım her yerden maden için en fazla kömür çıkıyor. hafif kırmızılı taş geliyor onu kırıncada içinden bir şey çıkmıyor.

diğer oyunlara bakıyorum adam azıcık maden kazında bir sürü mücehver falan çıkıyor neden böyle benim oyunda ?
  • önelikle bazı serverlara üye olmanız gerekir dediklerimi yapın olur servere gidiğinzde /register kullanıcı adı şifre şifre yazın (istediğiniz bilgiler) diğer knou için ise yeni map oluşturun derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

önelikle bazı serverlara üye olmanız gerekir dediklerimi yapın olur servere gidiğinzde /register kullanıcı adı şifre şifre yazın (istediğiniz bilgiler) diğer knou için ise yeni map oluşturun derim

Hocam girince direk mi yazacağız yoksa onu yazmak için bir şey açmamız lazım mı?

bir de benim girdiğim serverde şu şekilde gösteriyor

/register ŞİFRE ŞİFRE_TEKRARI

Örn: /register 123456 123456 3d45847d2f

daha sonra /login password ile giriş yapmalısınız.

kullanıcı adı yazacaksın demiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C10H15N -- 7 Şubat 2015; 22:57:17 >
  • hocam o plugin her yerde standarttır hatanız /register 123456 3d45847d2f 3d45847d2f

daha sonra /login 123456 3d45847d2f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheerfulfoot -- 8 Şubat 2015; 0:44:07 >
    ↑ Konu Güncel Yukarı (Up) ↑
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.