Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
11
Favori
27.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ↑ Yukarı (Up) ↑

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheerfulfoot -- 28 Ocak 2015; 1:24:50 >
  • kolay gelsin. oyuna sürekli alex karakteri ile başlıyor. bunu değiştiremiyor muyuz ya?
  • berkutay34 B kullanıcısına yanıt
    ancak orjinal versiyonla seçim yapabilirsin ancak bazı sitelerden skin alabilirsin ücretsiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MasterOfPuppets kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ağabey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minecraft 1.9 türkiye ye geldi mi ? Şu an da yabancı ülkelerde dağıtımı yapılıyor diye duydum ama.

• Morph mod kullanan var mı ?

• MasterOfPuppets kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. bir sorum daha olucak.. oyunda sürekli bir biçimde her yeri görebiliyorum. yer altını görüyorum yani ama önümde ki duvarı göremiyorum onun yüzünden. saçma bi bug sanırım. bunu nasıl düzeltebilirim?
  • Meraba arkadaşlar benim bir sorunum var çok uzatmadan anlatayım ben bir parkur map i yapıyorum ancak belli bir yeri command blocklarla doldurmam gerek bunu /fill komutu ile yaptım ama koyulan blokların içinde istediğim kodun yazmasını istiyorum 400 komut bloguna tek tek yazamam
    Açıkçası zaman zaman bende de böyle bunlar oluyor Kullandığınız bir x-ray modu var mıydı?

• slynm3883 S kullanıcısına yanıt
    Hocam onun için bildiğim kadarıyla özel kodlar kullanılıyor fakat tam bilgi sahibi Değilim /setblock vs vs gibi

• Daha çıkmadı hocam fakat beta olarak indiriliyordur.

• Hocam anladığım kadarıile dataTag kullanmak gerek ayrıcak setblock sadece 1 tane koyar iken fill komutu ile 400 tane koyabiliyorum ve dahada fazlasını

kullandığım kod örnek /fill 100 64 100 200 64 120 iron_block gibi gibi
  • slynm3883 S kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası ben hep world Edit kullandım fiil komutu survivalde de kullanılıyor mu hilesizde?

• HOCAM BİRİ YARDIM EDEBİLİRMİ HERKES ONLİNE OYNUYOR BEN MERAK SALDIM OYNAMAK İSTİYORUM ACABA NE YAPMAM LAZIM OYUNMU SATIN ALCAM BELEŞ YOLU YOKMU NE YAPMAM LAZIM İNDİRCEMMİ
  • BozkurtGeriLLasi B kullanıcısına yanıt
    Şimdi size kısaca şöyle anlatayım oyunu çoklu oyunculu (multiplayer) oynamak için çeşitli sunucular (servers) var. Serverleri kısaca 2'ye ayırabiliriz oda şöyle;
    1- Ücretli-ücretsiz sunucular.
    2- Orijinal hesap gerektiren-gerektirmeyen.
    Tek yapmanız gereken internetten şöyle bir araştırmak örnek Google araması bknz. Minecraft servers, Türk minecraft sunucuları gibi eğer bizim Bulunduğumuz bir sunucu var katılırsanız beklerim (PM den ulaşabilirsiniz.) bulduğunuz numaraları yani IPyi doğrudan bağlan ile uygun versiyonla giriş yapmak sorularınız olursa buradayım.

• Hocam survivalde yapabilirsin ancak hileli iken command block gerektirdiği için bir tür hile sayılıyor zaten hile olmasa kişi survivalde her yeri diamond ile doldurur zengin olurdu
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    hayır. hiç mod yüklü değil. sadece oyunu indirdim ve kurdum. ve skin ile ilgili söylediklerinizi yaptım. skini yapmadan önce de vardı, hâlâ var.
    İlk konuştuğunuz kişi farklıydı skin hakkında söylenen neydi?
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    o. kusura bakmayın karıştırmış olmalıyım. bir kaç ayar, bir kaç video izleyerek yaptım. standart teknik olması gerekiyor. ama zaten skin değiştirmeden önce de bulunan bir sorundu bu.
    Sorununuzun çözülmüş olmasına sevindim ihtiyacınız olursa buradayım.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.