Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
11
Favori
27.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.nomercymc.com/downloads.aspx bu launcherdan istediğin sürümü indirebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş cevaplamış kusura bakmayın vakit bulamıyorum @ETID teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Arkadaş cevaplamış kusura bakmayın vakit bulamıyorum @ETID teşekkür ederim.

Mühim değil

• Merhaba arkadaşlar ben ubuntu 14.04 kullanıyorum işletim sistemi. Bunun için minecraft.net den resmi siteden indirdim oyunu ama sadece premiumlular oynayabiliyor.
    Biri yardım edebilir mi ? Premium hesapda satın almayı düşünüyorum ucuzdan satan olursa 05534265727 Ankara için satıcılar ulaşabilir.

(araba ilanı gibi oldu.)
  • byanka B kullanıcısına yanıt
    Para vermeden oynamak istiyorsanız linklerde yardım edebilirim. Diğer konuda bulursanız bana da yardımcı olabilir misiniz?
  • Arkadaşlar normal oyundayken sağ üstteki map ve E ye basıp açtığımız ekranda sağ tarafı kalpayan itemler çıkmıyor.Bunları nasıl görünür yapabilirim?
  • Hocam öncelikle oyunun kendisinde böyle bir şey yok modla mı nasıl olduğunu soruyorsunuz?
  • LA LA LAKERS kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle oyunun kendisinde böyle bir şey yok modla mı nasıl mümkün olduğunu soruyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Hocam öncelikle oyunun kendisinde böyle bir şey yok modla mı nasıl mümkün olduğunu soruyorsunuz?

Var hocam anlatamadım şunlar. Yani ben ilk girdiğimde hiç bir şey kurmadım direk TechnicLauncher dan girdim oyuna vardı bunlar da güncelleme geldi şimdi görünmüyorlar güncellemeden sonra.

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU]

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU]

• Hamachili sv kurcak varmı ?
  • Crack sürüm önermeyin arkadaşlar, 60 TL gibi birşey. Beğendiğiniz bir oyun ise satın alın, crack yüzünden çoğu oyunda dil seçeneğinden bile mahrum kalıyoruz.

Hocam TecnicLauncher zaten bir mod topluluğu ve sürümleri siz değiştiremezsiniz örneğin YogBox eski bir sürüm kullanır diğer modlar başka sürümleri.
  • Hocam Hexxit te o attığım ss ler vardı ama güncelleme geldi ve kayboldular.Şimdi geri getirmek istiyorum sadece. Ne Tekkit ne Hexxit te yoklar. Harita hadi bir derece de örneğin yatak yapıcam nasıl yapacağımı bilmiyorum yazıp öğreneceğim bir yer yok oyunun içinde tek tek çık bak zor oluyor. Envanter e girdiğimde altta oluyordu yazıyordum nasıl yapıldığına bakabiliyordum.
    Hocam yani size şöyle söyleyeyim örneğin yogbox'ta guidebook var o lazım size.
  • Merhaba arkadaşlar oyuna survival modda başladım ve acemiyim. Yavaş yavaş oyunun mantığını kavramaya başladım ve hoşuma da gitti ama şöyle bi sorum olucak: Şimdi oyunda benim sürekli geceleri geçirdiğim ve bütün eşyalarımı vs istiflediğim sandıklar barındıran bir evim var. Zaten yatağı kullanarak doğrudan sabaha geçiyorum bu yönden sıkıntı yok fakat hava kararana kadar etrafta yeterince ilerleyemiyorum , hemen eve dönmek zorunda kalıyorum. Yeni dünyalar keşfetmem için sürekli yolculuk mu etmeliyim? Peki hadi ettim diyelim her gece sığınak yapmakla mı uğraşıcam geceyi geçirmek için? Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  • anl4 kullanıcısına yanıt
    Ev yapmak zorunda değilsiniz direk yatağı koyun yeter :)
  • Merhaba oncelkle oynadığım minecraft ozgurgorgulu.blogspot.com dan indirdim şimdi oyunda bircok yapi olmuyor mesela wither cok basit ama olmuyor ender incisi atilmiyor sin portal olmuyor ender gözü atilmiyor böyle yardım lutfen

• MertstunaTR kullanıcısına yanıt
    PM'ye mesaj atın hocam size link konusunda yardım edeceğim.
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    ↑ Up (Yukarı) ↑
  • Arkadaşlar Minecraftı indirdim oyun normal modda çalışıyor fakat ben farklı mod atarak oynamak istiyorum ''tekkit, hexit'' gibi o nedenle Technic Cracked Launcher programını indirdim içinde tüm modlar var. İndirdiğim programa tıklıyorum ''java runtime environment not found'' diye bir hata alıyorum internette biraz araştırdım javayı silin tekrar yükleyin, eski sürümleri kaldırın gibi önerileri denedim hiç birinde olmadı Javayı siliyorum son sürümü yüklüyorum PC yeniden başlatıyorum hala aynı hatayı alıyorum lütfen yardım..!

Not: PC 64 bit.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.