Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
11
Favori
27.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.8 çok bug ve optimizasyon sorunları var ve hala düzeltme fixi yayınlanmadı.
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Bukkit bir tür server dosyasıdır fakat world editin normal mod olarak var mıdır tam bir bilgim yok ama adı kesinlikle bu isterseniz boş bir vakit kararlaştıralım (PM) size bukkitten söz edeyim ve serverimizi gezdireyim olur mu?
  • Bukkittede öyle ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Bukkit bir tür server dosyasıdır fakat world editin normal mod olarak var mıdır tam bir bilgim yok ama adı kesinlikle bu isterseniz boş bir vakit kararlaştıralım (PM) size bukkitten söz edeyim ve serverimizi gezdireyim olur mu?

Katılmak isterdim ama Minecraft'ı 20-25 fps civarı oynuyorum, yani oynamak çok zor. Ama isterseniz server ismini verin, yazın yeni bilgisayar alacağım, o zaman olur ancak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    maalesef server şuan için hamachili :(
  • arkadaşlar benim kafama takılan pek çok şey var cevaplarsanız çok sevinirim:

1. premium ne işe yarıyor?
    2. sürekli sürüm değişikliği oluyor bunu nasıl takip ediyorsunuz?
    3. minecraft 1.8 diye bir şey indirdim ama sadece demo bunu nasıl değiştireceğim?
    4. 15 liraya premium satan siteler güvenilir mi?
    5. oyunda malzeme yapımından oyunun amacına pek çok konuda bilgisizim. bu konuları öğrenebileceğim türkçe kaynak var mı?
    6. diğer oyuncularla nasıl aynı dünyada oynayabilirim? hamachisiz olmuyor mu?

tek tek cevaplarsanız çok güzel olur. teşekkürler..
  • radar_ kullanıcısına yanıt
    1. Skin denilen dış görünüş yapabiliyor ve sadece orijinal seçilmiş olan sunuculara giriş yapabiliyorsunuz ben de orijinal kullanmadığım için pek fazla bilgim yok ama şuana kadar bir sorun yaşamadım isterseniz indirme linki verebilirim PM'den konu kurallarına aykırı olduğu için yazamıyorum.

2. Launcher denilen oyunun başlamasını sağlayan java yazılımı bu konuda bize en büyük yardımcı.

3. Kendi sitesinden alabilir, güvensiz kaynaklardan araştırabilirsiniz (Önermem fatura fiş veya aldığınza dair bir belge yok.), veya korsan oynayabilirsiniz. ( 1. Maddede dediğim gibi isterseniz yardımcı olurum.)

4. 3. Maddede bu konuya değindim.

5. Telefonlarda bunun için pek çok uygulama bulunmakta bunun yanı sıra sitelerde bulmanız veya mod yükleyebilirsiniz.

6. Eğer sunucu IP alınmış ise girersiniz fakat eğer hedefiniz küçükse hamachi ile rahatlıkla ücretsiz halledebilirsiniz.

Not: Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sorularınız olursa burdayım biraz geç dönüş yapsamda.

• quote:

Orijinalden alıntı: radar_

arkadaşlar benim kafama takılan pek çok şey var cevaplarsanız çok sevinirim:

1. premium ne işe yarıyor?
    2. sürekli sürüm değişikliği oluyor bunu nasıl takip ediyorsunuz?
    3. minecraft 1.8 diye bir şey indirdim ama sadece demo bunu nasıl değiştireceğim?
    4. 15 liraya premium satan siteler güvenilir mi?
    5. oyunda malzeme yapımından oyunun amacına pek çok konuda bilgisizim. bu konuları öğrenebileceğim türkçe kaynak var mı?
    6. diğer oyuncularla nasıl aynı dünyada oynayabilirim? hamachisiz olmuyor mu?

tek tek cevaplarsanız çok güzel olur. teşekkürler..

15 Liraya skin değişmeyen hesaplar satılıyor.

Şahsen benim hali hazırda kullanmadığım satmak istediğim bir hesabım var.

Skin değişebilir, orjinal siteden alınma 60 tl lik hesap. Skinin değiştirilebildiğini nick gözükecek şekilde teyitde edebilirim ilgileniyorsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Injustice kullanıcısına yanıt
    hocam diyelimki sizden aldık peki nick password skin değişiyor mu?
  • quote:

hocam diyelimki sizden aldık peki nick password skin değişiyor mu?

Nick olarak Minecraft 1.8 itibariyle nick değiştirmenin geleceği söyleniyor fakat 1.8 kesin bir tarih değil.
    Microsoftun alması ile beraber bu işlem hızlanabilir.

Şifre, e posta tabiki değişebiliyor.

Skin de aynı şekilde orjinal siteden alındığı için değişebiliyor, zaten ben satmadan önce nickin ve tarihin görüleceği şekilde skin değiştiğine dair fotoğraf atacağımı temin ediyorum, çünkü arkadaşımın başına gelmişti hesabı alıyor bakıyor skin değişmeyen crack hesap

• Arkadaşlar crackli technic indirdim bir sürü sorun oldu orjinalde olmuyor herhalde. Nerden orjinal alabilirim Technic Pack'ı bana site önerebilirmisiniz?
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Uzaylı köylüler vardı değil mi? 1.8'e gelecekmiş galiba. Comes alive neyin nesi öyle? O modda ne var ki? Ben de 1.8'den eski sürümlere dönüp mod yüklemeyi düşünüyorum da.

Sorum şu:

1.8'deki köylü meslekleriyle ilgili olan yenilik hakkında fikriniz nedir? Hani takas ekranında çıkan "çiftçi, rahip, balıkçı, aletçi, silahtar, zırhçı, kütüphaneci, çoban, okçu, deri işçisi ve kasap" diye çıkan yazılar. (Eskiden sadece "Köylü" yazardı) Bir de yeşil montlu köylülerin kaldırılması.

(Resmi aşağıda) (Cleric=rahip)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasd78 -- 21 Kasım 2014; 20:55:25 >

• Pocket Editionda , koyun yünlerini nasıl alıyoruz öldürmeden ?
  • Injustice kullanıcısına yanıt
    Hocam peki neden satmak istiyorsunuz teşekkür ederim cevaplarınız için

• asdasd78 A kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir yorum istersiniz?

• WarsLife kullanıcısına yanıt
    Makas varsa basılı tutarak yaparsınız ki ben daha gelmedi diye Hatırlıyorum yada versiyonunuz eksiktir tabi geldiyse

• Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Buldum hocam Sağol. Oyunda yapıcak bişey bulamıyorum önerin var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam peki neden satmak istiyorsunuz teşekkür ederim cevaplarınız için

Minecraftı roleplay için oynuyordum artık bıraktığım için satmayı düşünüyorum, şu aralar knighta geri döndüm çünkü

• Minecraft 1.7.10 yükledim ama Forge yüklerken hata veriyor.Hatanın resmi altta.Ayrıca 1.7.2.'ye Forge yüklerkende aynı sorunla karşılaştım.Belki 1.7.10'da olur diye denedim ama olmadı.Önerileriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinoBatt -- 25 Kasım 2014; 16:08:46 >
  • WarsLife kullanıcısına yanıt
    Pocket edition içinde serverler bulunmakta fakat tek oynayacaksanız PE için çok bir şey söyleyemem belki mod yüleyebilirsiniz mod yüklemek mümükün.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.