Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
11
Favori
27.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben şimdi size çok rahatlayacağınız bir yöntem anlatacağım siz bütün minecraft dosyalarını silin ve PM'den mesaj atın size linkler vereyim. (Geç cevap veririsem affedin)
  • Arkadaşlar İnternetten oyun alma konularında falan yeniyim de ben aşırı derecede Minecarft Tekkit oynamak istiyorum bu minecraft ın sitesinden 20 euro yu verince Tekkit paketi geliyor mu? Toplam bana ne kadara mal olur bu? Ve orjinal olarak alabileceğim başka seçenekler var mı?

Yardım ederseniz çok sevinirim. Ve cevap veren bir arkadaş olursa beni konudan haberdar ederse çok sevinirim. Fazla sayfa olduğundan takip etmesi zor oluyor.
  • LA LA LAKERS kullanıcısına yanıt
    Aynı linleri üstteki arkadaşa attım özele gelin link konusunda yardım edeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Arkadaşlar İnternetten oyun alma konularında falan yeniyim de ben aşırı derecede Minecarft Tekkit oynamak istiyorum bu minecraft ın sitesinden 20 euro yu verince Tekkit paketi geliyor mu? Toplam bana ne kadara mal olur bu? Ve orjinal olarak alabileceğim başka seçenekler var mı?

Yardım ederseniz çok sevinirim. Ve cevap veren bir arkadaş olursa beni konudan haberdar ederse çok sevinirim. Fazla sayfa olduğundan takip etmesi zor oluyor.

2. El alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenilir olarak bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LA LA LAKERS -- 2 Aralık 2014; 18:05:16 >
  • Merhaba sormak istedigim birkac sey var.Uzunca bir sure bu oyunu korsan olarak oynadiktan sonra orjinal almaya karar verdik arkadasim ile fakat aklimizda birkac soru var.
    1.Server da en fazla kac oyuncu oluyor?
    2.Yapacagimiz evi veya diger seyleri gozu ac yagmaci oyunculardan nasil koruyabiliriz?
    3.Orjinal serverin kapanma gibi bir durumu varmi?Okadar emek harcadiktan sonra bosa gitmesini istemeyiz

Yardimci olurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak81s

Merhaba sormak istedigim birkac sey var.Uzunca bir sure bu oyunu korsan olarak oynadiktan sonra orjinal almaya karar verdik arkadasim ile fakat aklimizda birkac soru var.
    1.Server da en fazla kac oyuncu oluyor?
    2.Yapacagimiz evi veya diger seyleri gozu ac yagmaci oyunculardan nasil koruyabiliriz?
    3.Orjinal serverin kapanma gibi bir durumu varmi?Okadar emek harcadiktan sonra bosa gitmesini istemeyiz

Yardimci olurmusunuz

Oyunu satın aldıysan online yazan serverlara gir
    Serverlardaki eklentiler yaptığıniz evi ve diğer şeyleri korumana yardımcı olur
    Su an piyasada 100.000in üzerinde online server vardır. Klasik bişey istiyorsan survival olan serverlara girebilirsin

• Ya beyler, minecraft şimdi normal açılıyor, oynuyorum vb. Pc yi kapatıyorum. 2 gün ardırdan tekrar pc ye giricem minecraft oynucam, oyunun minecraft yazısı çıkıyor. Bir süre sonra kayboluyor. 2 gün öncesine dek bir sorun yoktu. Şimdi pc bana kafayı yedirtmeyemi çalışıyor yoksa minecraft kendi kendine güncelleniyor vb. Pc mi yetersiz kalıyor?

Not: pc de internet bağlantım yok. Sadece bir kere sürüm güncellemek için internete bağlamıştım. Ondan sonra 1 hafta normal oynadım. 2 gün ara verdik diye bu sorun ne? Hayır pc de internet olsa yine bişeyler dicemde ortada durup dururken açılmıyor oyun. Vede dahası hiçbir hata vb. De çıkmıyor. Şimdi diceksinizki yok işte ekran kartın güncel değil, yok java problemli vb. Pc bikere internet bağlantısı yok. Ayrıca dosyalarına vb. Tutmadım. Java kendi kendine kapanıyor. Pc naaptı anlayamıyorum. Sistemimse zaten aşırı iyi. O konudada sıkıntı yok. Kafayı yicem resmen. Durup dururken bu açılmamazlık ne. Her türlü çalıştırmayı denedim olmadı. Vürüs tarattım filan olmadı. Şimdi oyunu silip baştan yükleyim diyicem internet yok sürümü güncelleyemem. Off yardım edin

Edit: minecraft orjinal değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno-Amatör -- 4 Aralık 2014; 0:16:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekno-Amatör

Ya beyler, minecraft şimdi normal açılıyor, oynuyorum vb. Pc yi kapatıyorum. 2 gün ardırdan tekrar pc ye giricem minecraft oynucam, oyunun minecraft yazısı çıkıyor. Bir süre sonra kayboluyor. 2 gün öncesine dek bir sorun yoktu. Şimdi pc bana kafayı yedirtmeyemi çalışıyor yoksa minecraft kendi kendine güncelleniyor vb. Pc mi yetersiz kalıyor?

Not: pc de internet bağlantım yok. Sadece bir kere sürüm güncellemek için internete bağlamıştım. Ondan sonra 1 hafta normal oynadım. 2 gün ara verdik diye bu sorun ne? Hayır pc de internet olsa yine bişeyler dicemde ortada durup dururken açılmıyor oyun. Vede dahası hiçbir hata vb. De çıkmıyor. Şimdi diceksinizki yok işte ekran kartın güncel değil, yok java problemli vb. Pc bikere internet bağlantısı yok. Ayrıca dosyalarına vb. Tutmadım. Java kendi kendine kapanıyor. Pc naaptı anlayamıyorum. Sistemimse zaten aşırı iyi. O konudada sıkıntı yok. Kafayı yicem resmen. Durup dururken bu açılmamazlık ne. Her türlü çalıştırmayı denedim olmadı. Vürüs tarattım filan olmadı. Şimdi oyunu silip baştan yükleyim diyicem internet yok sürümü güncelleyemem. Off yardım edin

ismini yanlis hatirlamiyorsam options.ini diye bir dosyayi silmen gerekiyordu.Ayni sorun benimde basima geldi bircokkez ve herdefasinda bu dosyayi silip tekrar calistirdigimda sorun duzeldi.Tam hedef konumunu hatirlamiyorum ama sanirim c:users/kullandigin hesap ismi/ roaming /minecraft klasoru icinde olmasi gerekiyor.Bu islemi yapmadan once seceneklerden gizli klasorleri goster yapmayi unutma

options.ini yi sildiginda kayitli oyununa birsey olmuyor en azindan benim basima hic gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak81s

quote:

Orijinalden alıntı: Tekno-Amatör

Ya beyler, minecraft şimdi normal açılıyor, oynuyorum vb. Pc yi kapatıyorum. 2 gün ardırdan tekrar pc ye giricem minecraft oynucam, oyunun minecraft yazısı çıkıyor. Bir süre sonra kayboluyor. 2 gün öncesine dek bir sorun yoktu. Şimdi pc bana kafayı yedirtmeyemi çalışıyor yoksa minecraft kendi kendine güncelleniyor vb. Pc mi yetersiz kalıyor?

ismini yanlis hatirlamiyorsam options.ini diye bir dosyayi silmen gerekiyordu.Ayni sorun benimde basima geldi bircokkez ve herdefasinda bu dosyayi silip tekrar calistirdigimda sorun duzeldi.Tam hedef konumunu hatirlamiyorum ama sanirim c:users/kullandigin hesap ismi/ roaming /minecraft klasoru icinde olmasi gerekiyor.Bu islemi yapmadan once seceneklerden gizli klasorleri goster yapmayi unutma

options.ini yi sildiginda kayitli oyununa birsey olmuyor en azindan benim basima hic gelmedi

Teşekkür ederim yardımınız için. İşe yaradı.

• quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Güvenilir olarak bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?

Ben satıyorum accountumu

• WarsLife kullanıcısına yanıt
    Hocam modlar yükleyin olmazsa 15 tatilde serverimizi küçük çaplı tekrar açacğız gelin şehirler filan yapalım?
  • tipeneems38 T kullanıcısına yanıt
    Silin tamamen özelden indirme linki isteyin yardım ederim.
  • Yokluğumu aratmadığınız için çok teşekür ederim.
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden bi konuşalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WarsLife kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam ne konudaydı?
    Yukarı.
    Up ^
    |
  • Minecraft ps4 için online oynayan varmı bide minecraft ps4de mini gameler oynanıyormu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • minecraft 175 ve üstü açılmıyor

minecraftta tüm versiyonları nasıl elde edebilirim

minecraftta ücretsiz premium olunur mu

minecrafta benzer önerdiğiniz oyun var mı

minecraft hexxit modun ayrıntılarını bilen var mı

önerdiğiniz 172 modlarının adları

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.