Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
11
Favori
27.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    atarsan sevinirim
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, FTB direwolf20 1.6.4 ü bir türlü çalıştıramadım, iki farklı bilgisayarda denedim donanımsal olarak zayıf değiller modsuz mc sorunsuz açılıyor ama bu direwolf20 yi denediğimde ya java çalışmayı durdurdu diyor ya da mojang yazısından sonra oyun komple kapanıyor (korsan minecraft kullanıyorum) Yok mudur bunu orjinal minecraft dışında çalıştırmanın bir yolu ? Yapanlar var ama hiç kimse anlatmıyor
  • SteveMeade S kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bahsettiğiniz yazılımı anlamadım fakat donanımsa olarak yaklaşlamaya çalışacağım biraz bahsedebilirseniz iyi olur dediğiniz gibi donanımsal olarak sorun yoksa javadan kaynaklanıyor olabilir sürümlerinin arştırsanız bi?
  • NaChAkAl N kullanıcısına yanıt
    Attım
  • İnternet hızınız nasıl? girdiğiniz server forge olabilir mi sürümler filan her şeyden emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

İnternet hızınız nasıl? girdiğiniz server forge olabilir mi sürümler filan her şeyden emin misiniz?

10 mbit hız ve sürümler aynı.Korsan olması etkiler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim yazılım sorunsuz ve popüler bir mod paketi, javaya 2gb ram den az verdiğinizde açmıyor oyunu öyle bişey. Benim işlemci intel core i5 4200M 12GB ram 1TB hdd 4GB paylaşımsız GT750M ekran kartı, donanımsal olarak sıkıntı olmadığına eminim fakat modsuz minecraftta görüş mesafesini uzak yapınca altta uyarı çıkıyor 64 bit java yüklemesi önerilir sizdeki 32 bit diye. Dediğiniz gibi javadan kaynaklanıyor olabilir, sürümleri kontrol edeyim sonucu yazarım. Teşekkürler tekrar
  • biz arkadaşlarla hamachiden ağ kurup oynuyorduk ama format atınca oyun da harita da gitti onu geri getirme şansımız var mı?
  • NaChAkAl N kullanıcısına yanıt
    Dosyalar silinmiş maalesef yok.
  • Tabi ki etiler serverin admini online mode true yaptı ise giremezsiniz
  • SteveMeade S kullanıcısına yanıt
    Açıkçası modları çok kullanmıyorum fakat orijinaller içinde olabilir dediğiniz gibi. Rica ederim her zaman bekleriz.
  • minecraft oynayıcı kitlesi yaş ortalaması kaçtır?
    youtubda bakıyorum da hep bebeler oynuyor arkadaşlar 20 yaşında adamsın minecraft oynuyorsun diye dalga geçiyorlar
  • minecraft premium hesaplar satıyorum ilgilenenler pm atabilir cok ucuz kısa sureligine

• nakedStick kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bakıyorum ama fazla giremiyorum son günlerde bana güvencenizi kaça ve nereden alıp neyle ödeme yapacağımızı söyler misiniz?
  • pm atarsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakedStick -- 11 Ekim 2014; 0:13:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakedStick

pm atarsanız

Pm attım elinizde var mı daha?

• Bende pixel format not accelarted hatası var bilgisayar 2006 model en az 20 fps veriyodu(maşallah maşallah :D )birden windows xp'den windows 7'ye geçince çalışmamaya başladı böyle bir hata veriyor.Ekran kartı driver'ını güncelledim.Yardım :(
  • Hocam aslını isterseniz benimde 2008 olması lazım emin değilim önce win 8 yaptım memnun kalmadım 7 o da çok verimli olmadı ilk hali olan xp yi yükledim baktım en iyi performans bence sizde öyle yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Hocam aslını isterseniz benimde 2008 olması lazım emin değilim önce win 8 yaptım memnun kalmadım 7 o da çok verimli olmadı ilk hali olan xp yi yükledim baktım en iyi performans bence sizde öyle yapın

Kardeşim yapamam şuanlık zaten pc'le öyle çok alakalı değilim.
  • Hocam bizim yöntem bu siz bilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.