Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
11
Favori
27.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crealog

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Ben köyüme çit çekmem. Evin etrafındaki çitleri söküp attım.Üç nedeni var. Birincisi görüntüyü bozuyor, ikincisi ise hapishane gibi oluyor. Üçüncüsü, mobların gelip bana bir şey yapması mümkün değil, köylülere dalıyorlar ve öldürüyorlar diye köyü korumak çin uğraşmıştım. Zaten köyün etrafında binlerce meşale var çok sık aralıklarla. O binlerce meşaleye rağmen çok uzaktan spawn olup arada bir gelen zombi olsa da, sekiz iron golemin arasından geçip köylülere dokunamıyor. Gerçi golemler de hep köylülerin en yoğun olduğu bölgede duruyor, dağılmıyor köyün etrafına hıyarlar.

Neyse. Nüfus kalabalık ve zaten yapmak istediğim her şeyi yapmoış ve artık Minecraft'ı bırakma noktasına gelmişdurumdayım. End'e gitmedim çünkü videolardan gördüğüm kadarıyla sıkıcı bir son yapmışlar. Nether'a gitmek de çok sıkıcı idi. İnsan biraz daha düzgün ve heyecan verici bir yer yapar. Nedir o Nether öyle? Yakışmamış hiç.

Nether'a kaç defa gittim, bir defa bile wither skeletonla karşıla-şmadım. Karşılaşsam az da onları keser içlerinden düşen şeyi alırdım.

Aam dediğim gibi Nether'ı aşırı karanlık, sıkıcı ve tekdüze bir yer yapmışlar. Oyun bu. İnsan öyle bir yer yapar ki gitmekten hoşlanırsın. Ama öyle olmamış.

Netherda portalının yakınındaki zombie pigmanlere saldır bak nasıl zevklı oluyor Her öldüğünde itemlar yandı mı kaldı mı heyecanı harika oluyor bu arada nether skeleton bulmak için nether kalesi bulman lazım önce. Youtube dan bakarsan nether fortress dıye geçıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 11 Ağustos 2014; 7:32:18 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Netherda portalının yakınındaki zombie pigmanlere saldır bak nasıl zevklı oluyor Her öldüğünde itemlar yandı mı kaldı mı heyecanı harika oluyor bu arada nether skeleton bulmak için nether kalesi bulman lazım önce. Youtube dan bakarsan nether fortress dıye geçıyor.

Nether kalesi zaten portalın yakınında idi. Neredeyse hemen yanında. Kaç defa gidip geldim. Bir kere bile wither skeletona rastlayamadım. Bol bol blaze çubuğu aldım sadece.
  • Crealog C kullanıcısına yanıt
    İçerisine gir ve ara bana denk geldi 1-2 kere ama ben iksir için nether wather alıyordum dokunmadım,onun üstünede gitmedim zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Mesajı yazınca nethera gittim.
    Taş kılıç yaptımda gittim kaleye,niye taş bilmiyorum bunu yazdım çünkü kolay ölüyorlar.
    Nether kalesi karanlık onlarda kömür gibi kamufle oluyorlar onu söyleyim Neyse gittim saldırdım olay şu darbe almayacaksın,çünkü vurunca kalpler siyah oluyor ve canını göremiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 12 Ağustos 2014; 8:03:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Piston ile ezici nasıl yapılıyor fotoğraf ile anlatabilcek var mı?

Bildiğim kadarıyla sürekli akım gitmesi gerekiyor bunu sağlayacak tek şey redstone torch ama onu koyuncada ezecek blok aktif oluyor, beceremedim yav bi yardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Too many items olabilir
  • arkadaşlar bir haftadır orjinal serverlarda minecraft oynuyorum. kendime uzaklarda bir alan belirliyorum ancak sürekli bulup yağmalıyorlar. /help yapıyorum ancak bir türlü nasıl arsa sahibi olunur bulamıyorum. öncesinde crack'li serverlarda /claim diye bir komut vardı, veya altın uçlu kürekle sağ tıklayarak arsa sahibi olunabiliyordu. böylelikle dışarıdan gelen biri senin alanındaki hiçbirşeyi kıramıyordu. ancak burada bir türlü bulamadım.

/f create ile faction kurdum. /f claim yaptım. ancak yine yabancı biri gelip duvarlarımı kırıp tüm eşyalarımı yağmalamış.

bilen arkadaş detaylı yazarsa çok sevinirim.

bu arada güzel bir türk server arıyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • ozan_k kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bildiğim kadarıyla arsa kısmını admin belirler Türk serveri konusuna gelince hocam bizim bir serverimiz var map güzel fakat elelim konuya biz bunu hamachisiz bir ütrlü yapamadık yaptık gitti filan gelin halledelim servere ortak olun :)
  • Sorularımıza kaldığımız yerden devam edelim konumuzu aktif tutalım arkadaşlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ücretsiz oynanabiliyor mu?
  • ilhan032 kullanıcısına yanıt
    Elbette ayrıntılar için forum kuralları gereği konuşabilirsiniz, anlayışınız için teşekkğr ederiz...
  • Merhaba dostlar, ben oynamıyorum ama oynayanların işini görecek güzel bi uygulama yazmış bi arkadaşım. Paylaşayım belki seversiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.refurbished.craftingguide&hl=tr

- Here you can find the recipes of more than a hundred different Minecraft blocks and tools
    - Recipes of blocks, weapons, tools, food and miscellaneous items

Blok oluştuma rehberi. Benim taka telefonda bile akıcı çalışıyor..

Boyut
    3,5M

Yükleme sayısı
    50.000 - 100.000

Gereken Android sürümü
    2.3 ve üzeri

• asa42 A kullanıcısına yanıt
    Paylaşımınız için teşekkür ederiz appstore'da da bulunuyor mu merak eden arkadaşlar çıkacaktır.
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşlar devam devam...
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Yukarı.
  • Ya bu köpekler var ya... Kemik ile komut veriyorsunuz hani. Elinizde kemik tutup sağ tıklayınca oturuyor, tekrar sağ tıklayınca ayağa kalkıp sizi takip ediyor. En son oturmuş halde bırsktığım üç köpek ne olduysa şimdi kemiği tutup sağ tıklıyorum ayağa kalkıp takip etmiyor.

Bu sorunun nasıl giderileceğini bilen var mı?
    Bildiğim kadarayıla bir kere eğittikten sonra kemiğe ihtiyacınız olmaz birde boş elle deneyin?
  • Minecraft'ın grafiklerini güzelleştiren bir mod ya da başka bişey var mı?Birde Minecraft'ı nereden indirebilirim?
  • minecraft doku paketi indir onunla oyna
    minecraft indir yaz yada craftbukkit.com dan indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Bildiğim kadarayıla bir kere eğittikten sonra kemiğe ihtiyacınız olmaz birde boş elle deneyin?

Teşekkür ederim ama İngilizce sitelerden baktım, şöyle bir sorun varmış maalesef. Diyelim ki köpekleri kemik ile komut verip oturttunuz ve save yapıp çıktınız. Bir daha köpekleri kaldıramıyormuşsunuz. Yani oyundan save yapıp çıkmadan önce köpekleri ayakta bırakmak lazımmış. Neyse. Belki kafama eserse yeniden köpek bulup evcilleştirebilirim.
    Bir de, benden yaklaşık 1250 blok uzaklıkta bir jungle biomu var ve oraya ray döşemek çok zahmetli olur diye düşünüyorum. Acaba ray döşemeye değer mi sizce? Hem de, çevreyi bozmadan ray götürmek için epey yukarıdan götürmem gerekir ki, o da çok çok daha zahmetli olur. Çünkü çevreyi güzelleştirmek için çok uğraştım.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.