Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
11
Favori
27.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben arkaşla multıplayer oynayacam olmuyor serveri kuruyorum arkadaş girmeye çalışınca ekranında şu hata cıkıyor Connection Timed Out acil yardım edebilrmisiniz
  • Earan E kullanıcısına yanıt
    Sorununuz büyük ihtimalle sizin güvenlik duvarınızdan kaynaklanıyor kapatıp girmeyi deneyiniz.
  • Özelden link atabilirim arkadaşın dediği gibi texturepack dosyaları bulunmakta...
  • Crealog C kullanıcısına yanıt
    Bence siz vurmayı filan deneyin belki çözülür dediğinz işlem çok zahmetli çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Özelden link atabilirim arkadaşın dediği gibi texturepack dosyaları bulunmakta...

Olur
  • crackli minecraftta online serverlardan hunger games gibi modları oynayabilir miyiz?
    bir de oyunu satın almak istesem yalnızca kendi sitesinden mi alabiliyorum ?
  • denedik yine de olmuyor acaba aynı interneti kullandıgımızdan olabilirmi?
  • NaChAkAl N kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer server yöneticisi crackliler için de ayarlamışsa tabiki de girebiliyorsunuz fakat değilse orijinal olması gerekir hocam bende araştırdım bir sitede CD ile gördüm şahsen ben CDciyim ve CD den yanayım ama başka bir arkadaşım siteden daha güvenli olduğunu söylüyor kısacası en azından Türkiye de bir mağzada bulma ihtimalinizin olmadığını düşünüyorum.
  • Earan E kullanıcısına yanıt
    Hocam serveri nasıl kurdunuz eğer aynı interneti kullanıyorsanız zaten landan paylaşsanız girebilir ikinizinde güvenlik duvarlarının kapalı olmasına dikkat edin ve sürümlerinde aynı olmasına dikkat edin.
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    şu crack işini oyunun keyini sadece kendi sitesinden alabileceğim için istiyorum. ben de cd almak isterim de laptopta cd rom yok
  • Yeni başlayan oynamak isteyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda sadece smite 5 özelliğine sahip diamond sword ile 10 cana sahip zombiler genelde tek yemezken,300 canlık wither 22-25 vuruşta ölüyor Nası bir saçmalık bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 14 Eylül 2014; 10:42:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • NaChAkAl N kullanıcısına yanıt
    O zaman mecbur korsan veya orijinal link atabilirim.
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Mojang bekleniyor...
  • Dökül bakalım mojang@mojang

varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 14 Eylül 2014; 18:28:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki beğenen olursa oynanıyor..
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
  • quote:

Tabi ki beğenen olursa oynanıyor..

Multiplayer oynayacağım zaman giriş yapılıyorda kalıyor.
  • Server bilgilerinin doğruluğu ve hamachi sürümleri bilgiler çok önemli doğruluğunu kontrol edin
  • quote:

Server bilgilerinin doğruluğu ve hamachi sürümleri bilgiler çok önemli doğruluğunu kontrol edin

Hamachi değil normal serverler.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.