Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
11
Favori
27.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sunucu size ait değilse bir şey yapamazsınız
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    bana ait kendi serverim
  • Dh için server kurdum.Gelmek isteyen bu ipten girebilir: 46.101.203.26:25565 1-2 kişi var şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluxion -- 12 Ocak 2016; 22:32:00 >
  • Pvp de iyimisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shauna or Vayne kullanıcısına yanıt
    Ben mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Ben mi?

Evet

• Shauna or Vayne kullanıcısına yanıt
    Şöyle böyle.
  • hocam ben mob trap yaptım zor modda oynuyorum fakat ne canlanan yaratık var ne bişey içerisi karanlık meşale falan yok gerekli herşey yerli yerince. ilk defa yaptığım biley değil neden böyle oldu yardımcı olurmusunuz.

• Bariscil modda olmadiginizdan emin misiniz?
  • quote:

Bariscil modda olmadiginizdan emin misiniz?

evet hocam hatta çıkıp baktım barışçıl modda mı diye zor a aldım yine spawn olmadılar.

• Xx_sTyLeDoGuKaN_xX kullanıcısına yanıt
    Hocamyeniden map kurmayı deneyin derim
  • Hocam merhaba ben 1.8.8 minecraft'a köşeye minimap modu eklemek istiyorum ama benim sürüm için mod bulamadım ve bu modu nasıl kuracağımı bilmiyorum. Yardımcı olurmusun ?
  • Fırtınam.. F kullanıcısına yanıt
    Merhabalar öncellikle şunu belirtmek istiyorum ki oyunu bırakalı bir hayli uzun zaman oldu fakat size şöyle yardımcı olayım yüklemek istediğiniz Minecraft modunun hangi sürümler için mevcut olduğu bilmeniz gerekmektedir. Zira Minecraft'ın sürümünü modla aynı sürüme getirebilirsiniz fakat eğer mod istediğiniz sürümle uyumlu değilse elinizden bir şey gelmez. Teşekkürler.
  • 1.7.10 2 kişilik modlu server nasıl kuracağım bilen ya da anlatımı link video vs atacak arkadaş var mı
  • Hocam Forge sercer yazarsaniz cikar

• quote:

Hocam Forge sercer yazarsaniz cikar

Teşekkürler
  • Rica ederim

• Merhaba Hub server acmak akıl karımıdır?Öğrenciyim oyun oynamaya pek vaktim yok bu tarz şeylerle para kazanıyorum.Günde 1 saat bilemedim 2 saat zamanım var serverda oluşan hatalar için.Diğer uğraşlarım uzun süredir stabil.Pluginler java ile yazılıyor c# syntaxına benzediği için ufak tefek pluginleri yapabilirim.Fakat minecraft bir server için çok fazla ram harcıyor şuan Lobi(Ufak minigamler dahil)+2 Survival Games serverı(BungeeCord ile bağlılar)Yaklaşık 2 gb ram harcıyor.BungeeCord ile ilgili sorularim var biri cevap verebilecekse sormak isterim.Ilk ay 6gb ramli ortalama islemcili bir vps ile baslasam(80Tl)Bu parayı çıkarabilir miyim?Server Minigameslerden oluşuyor/oluşacak.(Hunger Games/KitPVP/BatlleGrounds/SkyWars...)

• Obilux kullanıcısına yanıt
    Hocam affınıza sığınarak bizim halkımızın işsiz ve dummkopf olmasından dolayı bu sunuculardaki V.I.P. işleri çok tutuyor fakat reklam tabii ki çok önemli bir faktör. Bu işi kendi bilgisayarınızla belli bir yere kadar yapabileceğinizi de göz önünde bulundurun derim. Hocam incelemek isterseniz elimde çok güzel bir harita var. Bir ara size göstermek isterim haritayıda uygun bir teklifinizle sizinle paylaşmak isterim. Teşekkürler.

• quote:

Hocam affınıza sığınarak bizim halkımızın işsiz ve dummkopf olmasından dolayı bu sunuculardaki V.I.P. işleri çok tutuyor fakat reklam tabii ki çok önemli bir faktör. Bu işi kendi bilgisayarınızla belli bir yere kadar yapabileceğinizi de göz önünde bulundurun derim. Hocam incelemek isterseniz elimde çok güzel bir harita var. Bir ara size göstermek isterim haritayıda uygun bir teklifinizle sizinle paylaşmak isterim. Teşekkürler.

Estağfurullah.Hocam zaten vpslerim var.Aklımda bir hosting firması belirledim bu iş için.Zaten evdeki pc ile olacak iş değil bunlar(En azından türkiyede).Hocam bahsettiğiniz map hub server lobisi için felan mı?Yorumun içinde çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.