Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
11
Favori
27.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adınız Ali mi? Birde vaktim olsa inanın oynardım.
  • 1.9 çıktı mı?
  • Tuthan come on kullanıcısına yanıt
    minecraft.net bakmak sormaktan daha kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burstforce -- 28 Ekim 2015; 14:08:20 >
  • burstforce kullanıcısına yanıt
    Yıkıcı değil yapıcı olmak gerek. Belki bilmiyor nereden bakacağını.
    "Hayır çıkmadı, merak ettiğiniz zaman minecraft.net adresinden de bakabilirsiniz." yazsan gururun mu inciniyor, kendini kötü mü hissediyorsun? Hem faydalı olur hemde boş konuşmamış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Adınız Ali mi? Birde vaktim olsa inanın oynardım.

ali değil gelin oynayalım
  • Tuthan come on kullanıcısına yanıt
    Sanırım çıktı fakat emin değilim.
  • chtsydn kullanıcısına yanıt
    Hocam her şeyi açıklamışsınız. Açıkçası ben Minecraft'ı bırakalıda uzun zaman oldu amacım sizlere yardımcı olmak ve Minecraft forumunu canlı tutmak yeni kişilerle iletişime geçmek sizin gibi insanların bulunmasıda iyi oluyor tabiki...
  • InFernoxs kullanıcısına yanıt
    Javaya güncelleme geldi bir güncelleyin isterseniz.
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    eyvallah sağolun
  • Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU]

Arakdaşlar ben kamerayı değiştirdiğimde karakterim böyle eciş bücüş görünüyor nedeni ve ne yapabileceğim konusunda yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 27 Kasım 2015; 20:49:44 >
  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    Hocam belliki dosyalarla oynanmış silip yeniden kurmaznı en kısa yoludur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Hocam belliki dosyalarla oynanmış silip yeniden kurmaznı en kısa yoludur

Yeniden kurdum ve düzeldi teşekkürler..
  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kanalımıza bekleriz 2 gün sonra çekilişimiz başlıyorwww.youtube.com/kilicaslanproduction
  • merhaba doğru bölümde soru soruyorumdur inşallah oğlum için mine craft satın almak istiyorum kendi sitesinden ama ben romanya üzerinden bağlanıyorum.satın alış aşamasında sıkıntı yaşarmıyım ve güvenli olur mu? bu arada çok bilgi sahibi olmadığım için sayenizde çözmeyi umuyorum bu durumu :)
  • daghancagın D kullanıcısına yanıt
    Neden Romanya? Düzgün bir şekilde kullanmanızı öneriyorum. Fakat yine de alırsınız.
  • server dosyasını açıyorum direk kapanıyor. arkadaşımla gireceğiz bu hata yüzünden oynayamıyoruz. bilen varsa el atarsa çok makbule geçer be
  • youtube için değiştirmiştik öyle kaldı oyunu romanya üzerindenmiş gibi satın alabiliyormuyum basit bir soruydu zorladıysam kusura bakmayın
  • daghancagın D kullanıcısına yanıt
    Ne zorlanması hocam daha zorşarınıda gördükte biraz mantıksız oldu yani önemli olan zaten hesap her türlü alırsınız. Ama size bir tavsiye zamnında saatlerini minecrafta harcayan birisi olarak şunu söylüyorumki almayın değmez steamda ekleyin beni size kat kat daha iyi oyunalr gösterebilirim.
  • O işler öyle olmuyor usta. :)
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    ps3 de mc oynuyorum survival modda baya bi yapı yaptım o serverimı bırakmak istemiyorum. Songelen güncellemede tavşan koyu neti yeni biyomlar yeni çiçekler var ama benim o eskiden beri oynadığım yere bunlar gelmedi daha hiç görmedim. Bu bi sorun mu düzeltme yolu falan var mı
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.