Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
11
Favori
27.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Deneyin hocam sürekli oluyor böyle

Büyü işi hep böyle şansa mı bakıyordu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama format atmadan önce sıkıntı olmuyordu orijinal olmaması.
  • Aslinda onu soran ben degildim ama yinede daha acik yazar misiniz?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • daha nasıl açıcam işte yatak yap bildiğimiz gece uyumalık nether portalını ac gir nethere sonra o yaptıgın yatağı koy yere yatmaya çalış yatak bi anda patlıyo

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Benim bi sorunum var ekran kartım radeon x1550 driver güncel programlardan baktım ettim yani güncel eminim.Dx ve javada güncel ama yine de oyuna girdiğimde bad graphics card driver hatası alıyorum çogu seyi denedim yardımcı olurmusunuz
  • resul4127 R kullanıcısına yanıt
    Sürücüleriniz güncel mi?
  • arkadaşlar oyuna giriyorum yaklaşık bir dk bile olmadan resimdeki hatayı alıyorum.o kadar araştırdım uğraştım yapamadım.java sildim yükledim.pc yeni formatlı ve yeni ekran kartı aldım güncel durumda.kafayı yicem biri yardım etsin sevabına
    https://store.donanimhaber.com/5f/2b/09/5f2b09a11c6727669b788ce3152fc624.PNG
    Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU]

• up
  • boooh kullanıcısına yanıt
    Minecraftı tüm dosyalarıyla silin özelden link isteyiniz.
  • Hocam bende çok istiyorum fakat dersler yoğun sömestır tatilinde bu konuyu konuşalım lütfen harita konusunda da büyük bir yardım edebilirim.
  • vps=? atın ip yi
  • 1.9 sürümü ne zaman çıkıyor belli mi?
  • chtsydn kullanıcısına yanıt
    Haftaya diye duydum ama.
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Yeniliklerden bazılarına rastladım bugün, baya güzel şeyler var gibi. Hemen çıksa da oynasak

• Merhaba sanırım ben minecraftı kurarken yanlış bir şekilde kurdum hiçbir komut çalıştıramıyorum. Mesela hayatda kalma modunda canım skıldıkça oynuyorum ama birde gamemod da oynayım dedim /gamemode 1 yazdım bu komuta yetkiniz yok dedi 1.8.8 sürümünü oynuyorum bu tarz komutları çalıştırmam için ne yapmam gerekiyor ?
  • Arkadaşlar biliyorsunuz minecraft w10 edition önceden minecraft alanlara ücretsiz sunulmuştu. Story mode için böyle bir durum söz konusu mudur acaba yoksa tamamen ayrı bir oyun olarak mı satın almamız gerekiyor?
  • Fırtınam.. F kullanıcısına yanıt
    Hocam başlangıçta ayarlardan hilelere izin ver yapmanız gerekiyordu harita dosyalarında ayarları varmıdır bilemiyorum ama haritayı sunucu şeklinde açarsanız oradan gkendinizi yönetici yapabilirisiniz.
  • chtsydn kullanıcısına yanıt
    Açıkçası Steam'de satıldığını görmüştüm.
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sonradan gördüm bende. Umarım hayal kırıklığına uğratmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Hocam başlangıçta ayarlardan hilelere izin ver yapmanız gerekiyordu harita dosyalarında ayarları varmıdır bilemiyorum ama haritayı sunucu şeklinde açarsanız oradan gkendinizi yönetici yapabilirisiniz.

Bu ayarlar nasıl yapılıyor peki hocam ? Nasıl yapıldığını anlatan bir video varmı ? Olmazsa silip baştan kurayım
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.