Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
11
Favori
27.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam derinlemesine yapmazsanız tabiki maden bulmazsınız
  • Entelektüel Ayı kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için teşekkürler.
  • Teşekkürler yardımlarınız için. Maden kazma olayını öğrendim merdiven şeklinde baya bi kazdım 4 katmana kadar indidim kırılmayan taşlar denk geldi ancak elmasa denk gelemedim sağa sola kazdım gene yoktu. Başka noktadan kazmaya başladım dört tane elmas buldum başkada denk gelmed.
  • Fırtınam.. F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeteranPlayerSX

Kaç yıldır oynuyorsun?
    Ben 2010 da başladım ve senden iyi olduğumu iddia edersem bana vereceğin cevap ne olur?
    (Sorularınızı ben de alabilirim, sadece redstone konusunda pek iyi değilim.)

Sidik yarışı yapacak birini mi arıyorsun?
  • arkadaşlar bu spawner farmı yaptım bitane fakat çok randımanlı çalışmıyor bunun nedenleri ne olabilir? bilen bilgilerini paylaşabilirmi avantajlar ve dezavantajlarıyla.
    mesela suya yakın olunca spawner çalışmıyor,etrafta ışık varsa spawner çalışmıyor birçok serverda. bunun gibi eksiler artılar neler söylermisiniz?
  • zidnok kullanıcısına yanıt
    Hocam ortam aydinliksa tabi olmaz ve her spawner her yere olmaz

• Premium hesap ne peki

• huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Para ile alinan skin denilen kisilestirme ve bazi serverlere giris hakki olan minecraftin orijinal sitesinde satiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Para ile alinan skin denilen kisilestirme ve bazi serverlere giris hakki olan minecraftin orijinal sitesinde satiliyor

Tesekkurler

• Arkadaşlar bu sorun da ne yapmamız gerekiyor
  • TabloPikasso kullanıcısına yanıt
    Resmi tm gorwmiyorum yazabilir misiniz?

• quote:

Resmi tm gorwmiyorum yazabilir misiniz?

"Java(TM) Platform SEbinary çalışmayı durdurdu." Dün yüklemiştimm prolem yoktu bugün oynarken oyun bi anda kasmaya başlayıp bu hatayı verdi şimdi girdiğim de 5-10 saniye için de bu hata çıkıyor.
  • Arkadaşlar Windows 10 Mağazasındaki sürüme orjinal kullanıcılar sahip olabiliyormuş.Ben şimdi 10 Dolara satın alsam mağaza üzerinden hariç birde bana ayrı mojang.net ürün anahtarı verecek mi ve Mağazadaki sürüm Betadan çıkınca normal PC versiyonundaki gibi mi olacak?Ona göre almayı düşünüyorum.

Teşekkürler.

• Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Uzun bir aradan sonra konu güncel.
  • Arkadaşlar Mtar-21 için gerekenleri yapıyorum assualt el bomb. sniper şmg ile öldürmeler alıyorum rütbem 49 her türkü deniyorum multi talent olmuyor lütfen bilgi verirmisiniz. (ps3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xx_sTyLeDoGuKaN_xX -- 31 Ağustos 2015; 20:59:18 >
  • Xx_sTyLeDoGuKaN_xX kullanıcısına yanıt
    Sanırım yanlış yer.
  • quote:

Uzun bir aradan sonra konu güncel.

Eskisi kadar takılan yok sanırım Minecraft'a. Bir taraftan da çoğu kişi çoğu şeyi öğrendi.

Ben de uzun bir aradan sonra foruma birkaç gündür baktım da, ortalıkta in cin top oynuyor. :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 2 Eylül 2015; 0:37:06 >
  • Crealog C kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam artık Minecraft devri bitti. Yardım ettiğime bakmayın bende bıraktım oyunu. Zaten forumda tek takıldığım yer minecraftı onda da yalnızız bu arada Youtube Kanalımız:www.youtube.com/kilicaslanproduction abone olursanız çok seviniriz gerçekten çok ihtiyacımız var teşekkürler.
  • İyi konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.