Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
11
Favori
27.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam oyunda altın öyledir sadece okuduğum bir bilgi şudur zırhta patlamalara daha iyi dayandığıdır creeper TNT gibi onun dışında pusula saat gibi şeylerde kullanılıyor daha çok
  • benim birkaç sorum olacak. ps3 konsolda onuyorum oyunu.

1.altın bulmakta zorlanıyorum, bunun püf noktası var mıdır? internette araştırdım bir sürü şey yazılmış yok zemine kadar inin arayın vs gibi ama tesadüfi mağaralarda buldum başka da bulamıyorum.

2.açtığım survival haritanın neredeyse tamamını dolaştım, hiç köy kasaba gibi bir şeye rastlamadım. villager görsem onlarla takas falan yapılıyormuş sanırım, her haritada böyle bir yer olacak diye bişey var mı? yani aramaya devam mı etmeliyim, yoksa yok mudur?

3.ürettğim en değişik şeyler, pusula, harita, kitap gibi basit şeyler. bir de geçen gün havai fişek ürettim. bunun dışunda oyuna renk katacak öneriniz var mı?

4.havaii fişeği tamamen tesadüfi bulduğum barutlarla yaptım, barutu nerden buldum bilmiyorum. barut nasıl bulunur/üretilir?

5.tuğla üretemiyorum, yalnızca parke taşından ev yaptığımda çok kötü görünüyor. tuğla nasıl üretebilirim? nether portal ile dip aleme gidip, dip ağlemdeki taşları ocakta eritiyorum ve dip ağlem tuğlası oluşuyor. bunun dışında tuğla nasıl üretilir?

6. at nasıl sürülür? yine aynı survival haritamda evin önünde bulduğum bir atın üzerinde bindim ve atı evcilleştirmeyi başardım. artık beni üzerinden atmaya çalışmıyor. bunun dışında bi mağarada bulduğum altın zırh gibi birşeyi ata giydirdim. ancak atın üzerinde bindiğim halde at hiçbir yere gitmiyor.

7. kaktüs ve hindistan cevizi çekirdekleri ne işe yarar?

oyunda çok yeniyim. uzun süredir görüyordum heryerde, geçenlerde ps store'da indirime denk geldi aldım. basit ve saçma sorularsa kusuruma bakmayın :)

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhAk -- 28 Mayıs 2015; 16:43:45 >

• DhAk kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası hiç PlayStation üzerinden Minecraft oynamadım (Fakirlik) ama genel bilgiler verek yardımcı olmaya çalışacağım .

1.Öncelikle tabiki belli bir yükseklikten sonra çıkmaz 3. derece zor bulunan bir maden zaten bunun için genellikleile 10 ile 30 arasında çıkıyor ama mağralarda bulmanız daha kolay tabiki.

2. Başlangıçta yapılar oluşturmayı açık bıraktıysanız duruyordur bir yerlerede aramaya devam edin eğer başlangıçta yapılar oluşturma kapalıysa bulamazsınız.

3. Açıkçası yok fakat birkaç YouTube kanalı var oradan değişik icatlara bakabilirsiniz değişik kapılar vesaire vesaire.

4. Barut Creeperlardan çıkar tabiki patlamadan sizin öldürmeniz gerkiyor.

5. Dediğim gibi hocam farklılıklar var sanırım bilgisayardakiyle normalde tuğla su altındaki kil bloklarının fırında eritilmesiyle masada birleştirilmesiyle oluşuyor.

6.Yine zindandan bulacağınız turuncu renkte eyer lazım. Bahsettiğiniz at zırhı.

7. Hindistan cevizi değil kako çekirdeklerinden bahsediyorsunuz onların tek amacı yün boyasında kullanılmak.

Sorunuz olursa buradayım ayrıca;

www.youtube.com/kilicaslanproduction
    www.twitter.com/kilicaslanprod
    www.facebook.com/kilicaslanproductions

• hocam cevaplar için çok teşekkür ederim. bence konsolda oynamayarak en iyisini yapıyorsun, inan ben de bilgisayarda oynamak isterdim ama düzgün bir bilgisayarım yok ps3'te online oynamak sıkıntı, arkadaş olmadığın insanlarla oynayamıyorsun. genelde survivor'da tek başıma takılıyorum. hatta eve gelip benle splitscreen oynamak isteyen olmadığı sürece tek oynuyorum :))

yapı oluşturmayı açık bırakmıştım diye hatırlıyorum, ben biraz daha dolanayım en iyisi :)
    creeper meselesini öğrendiğim de çok iyi oldu bunun için ayrıca teşekkür ederim. dün akşam gördüğüm tüm creeper'lara ben saldırdım :)

oyuna ilk girdiğimde su altında kile rastlamıştım. şuan nerde yüzsem suyun altını kazmaya çalıştığımda toprak çıkıyor. kil bulamıyorum acaba bende mi sıkıntı var bilemedim. en son dün akşam ev yaptım kendime, onda da tuğla bulamadığım için dip alem kütlelerini ocakta pişirerek dip alem tuğlaları üreterek yaptım. çok zahmetli oldu çıkarması ama güzel oldu. resimlerini alabilirsem paylaşırım buradan da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhAk -- 29 Mayıs 2015; 11:48:44 >

Rica ederim hocam kil meselesine de gelirsek nadir bulunuyor zaten genelde derinlerde değilde kıyılarda bulunur.
  • Arkadaşlar minecraft ı pc ye şuan en uygun ve güvenli şekilde nerden satın alabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Tabiki kendi sitesinden hocam
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    ↑ Up to date (Güncel) ↑
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    s.a dostum kafayı yiycem yardımcı olabılırsenız sevınırım minecraftta ağ dan oyun kurdugumuzda ben göremıyorum 8.1 kullanıyorum güvenlik duvarım kapalı az cok biliyorum böle şeylerı ama buna bi çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevınırım @Cheerfulfoot
  • stab42 S kullanıcısına yanıt
    ağdan oyun kurduğunuzda siz giremiyorsunuz ağ dediğiniz küçük çaplı arkadaş kuzen tarzı oynadığınız LAN üzeri doğru anlamış mıyım? Eğer doğru anladıysam şunları deneyin cmd (komut istemci)>ipconfig> ip adrresiniz 192.168.1.X olan adresi alıp bir ağa bağlan kısmına yazıp girmeyi deneyin veya localhost yazıp deneyin.
  • 1- Hocam bir konuda yardım isteyeceğim ilgilenirseniz sevinirim ben ps3 ten oynuyorum okadar Şanslı bir madenim varki 2 tane spawn buldum (ender ve Spider) konuya gelirsek ben slime Çiftliği yaptım slimenin spawnlandığı chunk belli oraya 2 katlı slime farm Yaptım fakat doğmuyorlar neden böyledir?

2-Ender spawnında bir türlü portalı bulamadım her yere bakıyorum bütün kapılara giriyom yok yardımcı olurmusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xx_sTyLeDoGuKaN_xX -- 17 Haziran 2015; 12:50:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DhAk

benim birkaç sorum olacak. ps3 konsolda onuyorum oyunu.

1.altın bulmakta zorlanıyorum, bunun püf noktası var mıdır? internette araştırdım bir sürü şey yazılmış yok zemine kadar inin arayın vs gibi ama tesadüfi mağaralarda buldum başka da bulamıyorum.

2.açtığım survival haritanın neredeyse tamamını dolaştım, hiç köy kasaba gibi bir şeye rastlamadım. villager görsem onlarla takas falan yapılıyormuş sanırım, her haritada böyle bir yer olacak diye bişey var mı? yani aramaya devam mı etmeliyim, yoksa yok mudur?

3.ürettğim en değişik şeyler, pusula, harita, kitap gibi basit şeyler. bir de geçen gün havai fişek ürettim. bunun dışunda oyuna renk katacak öneriniz var mı?

4.havaii fişeği tamamen tesadüfi bulduğum barutlarla yaptım, barutu nerden buldum bilmiyorum. barut nasıl bulunur/üretilir?

5.tuğla üretemiyorum, yalnızca parke taşından ev yaptığımda çok kötü görünüyor. tuğla nasıl üretebilirim? nether portal ile dip aleme gidip, dip ağlemdeki taşları ocakta eritiyorum ve dip ağlem tuğlası oluşuyor. bunun dışında tuğla nasıl üretilir?

6. at nasıl sürülür? yine aynı survival haritamda evin önünde bulduğum bir atın üzerinde bindim ve atı evcilleştirmeyi başardım. artık beni üzerinden atmaya çalışmıyor. bunun dışında bi mağarada bulduğum altın zırh gibi birşeyi ata giydirdim. ancak atın üzerinde bindiğim halde at hiçbir yere gitmiyor.

oyunda çok yeniyim. uzun süredir görüyordum heryerde, geçenlerde ps store'da indirime denk geldi aldım. basit ve saçma sorularsa kusuruma bakmayın :)

teşekkürler.

Altın , diamond lavların etraflarında 10-15 katmanları Arasında bulunur yüksekliğini oyundaki map te öğrenebilirsin ilk doğduğunda envanterinde oluyo eğer kaybettiysen kağıt ve pusuladan harita yapabilirsin eğer pusula yapamayacak kadar fakirsen en alt katmana in badrocka kadar ve 10 blok yukarı çık 15. Katmana ulaşırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Xx_sTyLeDoGuKaN_xX

quote:

teşekkürler.

Altın , diamond lavların etraflarında 10-15 katmanları Arasında bulunur yüksekliğini oyundaki map te öğrenebilirsin ilk doğduğunda envanterinde oluyo eğer kaybettiysen kağıt ve pusuladan harita yapabilirsin eğer pusula yapamayacak kadar fakirsen en alt katmana in badrocka kadar ve 10 blok yukarı çık 15. Katmana ulaşırsın

Ata bindiğinde eyer takman Lazım Zırhı taktığın yerin üstünde yada altında

• quote:

Orijinalden alıntı: Xx_sTyLeDoGuKaN_xX

quote:

teşekkürler.

Kaktüs ocakta eriyince yeşil boya olur yünü ve koyunu boyarsın kakao çekirdekleri kahverengi boyadır

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Hocam açıkçası hiç PlayStation üzerinden Minecraft oynamadım (Fakirlik) ama genel bilgiler verek yardımcı olmaya çalışacağım .

1.Öncelikle tabiki belli bir yükseklikten sonra çıkmaz 3. derece zor bulunan bir maden zaten bunun için genellikleile 10 ile 30 arasında çıkıyor ama mağralarda bulmanız daha kolay tabiki.

2. Başlangıçta yapılar oluşturmayı açık bıraktıysanız duruyordur bir yerlerede aramaya devam edin eğer başlangıçta yapılar oluşturma kapalıysa bulamazsınız.

3. Açıkçası yok fakat birkaç YouTube kanalı var oradan değişik icatlara bakabilirsiniz değişik kapılar vesaire vesaire.

4. Barut Creeperlardan çıkar tabiki patlamadan sizin öldürmeniz gerkiyor.

5. Dediğim gibi hocam farklılıklar var sanırım bilgisayardakiyle normalde tuğla su altındaki kil bloklarının fırında eritilmesiyle masada birleştirilmesiyle oluşuyor.

6.Yine zindandan bulacağınız turuncu renkte eyer lazım. Bahsettiğiniz at zırhı.

7. Hindistan cevizi değil kako çekirdeklerinden bahsediyorsunuz onların tek amacı yün boyasında kullanılmak.

Sorunuz olursa buradayım ayrıca;

www.youtube.com/kilicaslanproduction
    www.twitter.com/kilicaslanprod
    www.facebook.com/kilicaslanproductions

Tuğla yapman için sığ suların tabanında mavi Kil olur onları kürekle kaz sonra erir tuğla taşı olur çalışma masasında birleştir tuğla olur (1 tuğla=9 Tuğla Taşı)

• hocam cevaplar için çok teşekkür ederim. kil bulmakta çok zorlandığım için nether portal yaptım ve dip alem kütlesi topladım canımı ortaya koyarak :) onları ocakta eritip aynı işlemi yaptığımda da güzel tuğlalar elde edebildim. ocağa koymaksa şans eseri bulduğum bir şey, hiç sönmediği için belki kömür olarak kullanabilirim derken eritebildiğimi gördüm :)

imzadan gördüğüm ilk 3 oyun benim oyunlarla aynı. minecraft'ta tek başıma dolaşmaktan sıkıldım, eğer online oynamak isterseniz psn'den ekleyeyim ya siz benim dünyaya gelirsiniz ya da ben sizinkine? haftaiçi 7-8 gibi açıyorum genelde playstation'ı.
    RamaZandan sonra eve geçiyorum yani Ramazan boyu Bulunduğum yerde int. Yok Ramazan'dan sonra platformu değiştirmssen oynarız

• tamamdır hocam tşk.
  • arkadaşlar bir kaç sorum daha olacak.
    internette izlediğim bazı videolarda end portal diye bir şey gördüm, içine girince de ejderha falan var sanırım. bu portalı kendimiz mi yapıyoruz, nasıl gidiliyor buraya?
    dün oynarken şu siyah uzun, uzaylı gibi yaratıklardan bir tanesi öldürdüm, bana sonveren gözü diye bir şey verdi. bu da nedir diye bakarken yanlışlıkla fırlattım gitti bidaha da bulamadım. bu göz ne işe yarar?
    yardımcı olabilirseniz sevinirim
    teşekkürler.
    Hocam ben size diyorum bilgisayarda oynayın diye PC adı Ender Gözü Endermanlardan çıkar onu fırlata frlata gidersiniz belli bir yere geldikten sonra o göz ilerlemez ve aşağı doğru iner sizde onu takip edersiniz sonra bir alan gözükür galiba 4x3 14 blokluk bi alan oraya gözleri dizersiniz ve siyah bir delik ortaya çıkar oraya atlayınca hoooooooooop endesiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.