Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
11
Favori
27.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özelden link isteyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PE survival'da eski sürümden harita aktardım dünyanın devamı yok yanlar bildiğiniz boşluk ayrıca kurt bulamıyorum çözümü var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

quote:

Orijinalden alıntı: Gun Strike

şu hamachi hakkinda bilgi verirmisin bulamadim gitti ya video felan olmasin sen anlat

Hamachi bir ağ programıdır oyuncuları aynı landa göstererek ücretsiz (kısmen) birlikte oynamasını sağlar bizim servere gelmek istersen ağ adı:Minecraft Kılıçaslan 2 şifre 123123123 veya şifre yok
    yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Sunucunuz hala açıksa 1.7.10 oynayabiliriz açık değilse sunucu benden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Zuper Gahraman -- 22 Mart 2015; 19:08:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Conqueror kullanıcısına yanıt
    Sebebi eski olması maalesef PE için alternatif yok.

• Demek istediğinizi tam anlayamadım fakat büyük bir sunucumuz var ama programsız bir hale getiremediğimiz için aktif değil isterseniz PM'den detaylı konuşalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Sebebi eski olması maalesef PE için alternatif yok.

Teşekkürler, şunu sormayı unuttum ; hazır survival haritaları indirdim pe sürümüne. Tasmalı kurtlar var ama hep oturuyorlar, öğrendiğime göre takip ediyorlarmış bunu nasıl yapabilirim?

• Tekrar Basılı tutmayı deneyin kemikle

• Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    ↑ Güncellendi. (Updated) ↑
  • Kaç yıldır oynuyorsun?
    Ben 2010 da başladım ve senden iyi olduğumu iddia edersem bana vereceğin cevap ne olur?
    (Sorularınızı ben de alabilirim, sadece redstone konusunda pek iyi değilim.)

• VeteranPlayerSX kullanıcısına yanıt
    Öncelikle konuya verdiğiniz cevap çok saçma kusra bakmayın idda ederseniz bir şey söylemem olabilir gayet normal Minecraft'ı sadece ben oynamıyorum tabiki ayrıca bilgi yıllarla olmuyor. Oyun bile olsa kitaplarından tutun bloglarına yabancı kaynaklara kadar taradım. Eğer soruları sizde almak istiyorsanız buyrun devam edelim beraber eğer yardımcı olursanız teşekkür ederim.
    ↑ Güncel (Updated) ↑
  • oyunu orjinal hesapla oynuyordum. internetten bulduğum serverlara girip survival oynuyorum. ama bir türlü kendime özel arsa ayarlamayı beceremedim. ne yaparsam yapayim başkası beni bulup alanımı yağmalıyor. benim de emeklerim boşa gidiyor.

bildiğiniz kalabalık bir server olup da kolay arsa belirleme yapabileceğim, mahsül yetiştirip satarak altın kazanacağım (market al-sat seçenekleri geniş) bir server var mı?

amacım otomatik tarlalar yapıp mahsül satmak, sonrasında da diğer ürünleri satın alıp devam etmek.
  • minecraft launcher mınecraft dosyasında yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyup_1789 -- 5 Mayıs 2015; 13:35:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyup_1789 E kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten olmuyor ki orada

• merhaba arkadaşlar hamachi server kurdum kendime fakat modlu oynamak istiyorum. eklediğim modların eşyalarını elime alıp yere koyduğumda anında kayboluyor. ne yapmam gerekli nası sorunsuz çalıştırabilirim modları?
  • TheGogol kullanıcısına yanıt
    Cevaplandı gecikme için özür dileriz. ↑ Konu Güncel ↑
    Güncel
  • Benim minecraft opengl'yi tanımıyor.
  • DirectX'in son versiyonunun yükleyin belki çözülür.
  • Altinla bir sey yapamiyom.kazma kilic vs. Hic dayanmiyor :(

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.