Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
11
Favori
27.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam çok iyiymiş ya, çok teşekkür ederim.
    pc'de oynama şansım yok malesef :( ama anladığım kadarı ile iki versiyon arasında ufak tefek bazı farklar mevcut. demek bu yüzden ben son veren gözü diye arattığımda internette hiç bir şey bulamadım :) ps'de benden başka oynayan yok sanırım :))

bir soru daha, bu kare, yeşil olduğu yerde zıplayan jöle gibi yaratıklar var. hasar aldıkça bölünüyorlar, bir kaç tane bundan öldürdüm. envaterde balçık topu birikti baya. bunun ne işe yaradığı ile ilgili bilginiz var mı?

bu arada kil buldum :) gözümün önünde varmış bir sürü, ben toprak rengine yakın bir şey arıyordum ama rengi kuma daha çok benzediği için atlıyormuşum.

tekrardan teşekkürler

• ozan_k kullanıcısına yanıt
    açıkçası tarım plarak kazanacağınız bir serverok fakat şu serve güzel prosurvival.nitrado.net bir ara bakın
  • DhAk kullanıcısına yanıt
    Aslında sadce yaPIŞKAN PİSTON YAPILIYOR SERVERLERDE DEĞERLİFİR.
  • anladım hocam. bir şey daha sorayım, bu arada kusura bakmayın benim sorular bitmiyor; youtube'da bir video izlemiştim değişik bir mekanizma yapmışlar sürekli saman vs gibi mahsül üretilebiliyor. makinayı çalıştırdıklarında anında saman vs üretebiliyorlar, böyle bir şey mümkün mü?
  • DhAk kullanıcısına yanıt
    yok hocam sorun değil eğer kemik tozu varsa işin içinde gerçek olabilir
  • Ben bunu biraz arastırayım hocam tesekkur ederim, kemik tozum da var, yuzlerce kemigim de var. Gordugum her kurdu evcillestirdim suru ile dolasiyorum heryerde :) o isi cozebilirsem inekler de aç kalmaz :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master builders modunu premiumsuz oynayabilecegimiz bir yer varmi?

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum.
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    ↑ Up to Date Güncel ↑
  • Arkadaşlar bende bir sorun yok ama arkadaşımda launchere tıklıyor yazı bile gelmiyor hiç bi işlem yok oyun açılmıyor yardım eder misiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zBone Z kullanıcısına yanıt
    Ozele gelin link vereyim oradan indirsin oncekinide silsin

• Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam halettik virüs programını sildik sorun çözüldü
  • zBone Z kullanıcısına yanıt
    Nays

• Arkadaşlar merhaba;

Şu mediacraft neyin nesidir diye indireyim dedim. Sinir olacağım resmen bi yardım edim.
    Hayatda kalma modunda youtube de izlediğim kişiler çatır çatır herşeyi 2-3 vuruşta kırıyor ben rahat 5 dakika vurduğum ağacı kıramadım. Yada yaratıcı modda iken envanter bölümünden aldığım bloklar ile ev yapamıyorum malzemeyi q ile atıyorum ama küçük kutular halinde çıkıyor. Nedir bu işin ip ucu ?
  • Fırtınam.. F kullanıcısına yanıt
    Hocam mausa bas cek yapmayin basili tutun daha sonra balta yapmayi ogrenirseniz cok hizli yaparsiniz

basılı tutmanız gerekiyor
    herhangi bir blok koymak için mousa sağ tıklayın q tuşuna basınca yere atar eşyayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entelektüel Ayı

basılı tutmanız gerekiyor
    herhangi bir blok koymak için mousa sağ tıklayın q tuşuna basınca yere atar eşyayı

Mesajları geç gördüm kusura bakmayın. Daha öncede bir arkadaş yazmış sanırım onuda görmedim bende tesadüf buldum. Fırsat buldukça giriyorum oyuna
    Genel anlamda güzel oyuna benziyor vakit öldürmelik yani. Ancak bugun anlam veremediğim birşey oldu yaptığım evin altına bir maden yaptım derinlemesine değilde uzunlamasına kazıyorum madenleri topluyorum bütün giriş çıkışlar kapalı bir zindana da denk gelmedim pat diye cleper tarafından bombalı saldırıya uğradım.

Derilerden kendime zırh falan yapmaya başladım.
    etraf karanlıksa yaratıklar çıkıyor meşale koyabilirsin madene ve evinin etrafına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entelektüel Ayı

etraf karanlıksa yaratıklar çıkıyor meşale koyabilirsin madene ve evinin etrafına

Anladım hocam ben şimdi epey bi malzeme elde ettim. kırık taş diorit , çakmak taşı, kömür, demir cevheri , granit , andezit,kemik vs vs epey malzeme birikti. Bunlarla neler yapalbilirim ? Kırık taş ile falan balta,kazma falan onları yaptım hep kömürle etleri pişiriyorum. çakmak taşı nerede kullanılıyor onu çözemedim. Sanırım kristal ile felan daha sağlam savaş ve el aletleri yapılıyormuş ama onu elde edemedim daha.
    eşyalarınızı taş yerine demir yaparsanız daha dayanıklı ve daha kapsamlı kullanırsınız, elmas bulduğunuzda taş kazmayla kırınca elmas gelmiyor mesela demir kazma gerekli.
    Çakmak taşı ile çakmak ve ok yapabilirsiniz.
    diorit ve kristal hakkında bir bilgim yok 1.8 versiyonunu yeni eşyalar hakkında bilgi sahibi olacak kadar oynamadım.
    ek olarak tarla yapabilirsiniz tarla yaparken ektiğiniz tohuma kemik tozu ile sağ tıklarsanız daha hızlı büyür (kemik tozu elde etmek için kemikleri çalışma masasına koyun)
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.