Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
11
Favori
27.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yukleyebildigibizi dusunuyorum fakat kendi sitesinden alsaniz daha saglam olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Yukleyebildigibizi dusunuyorum fakat kendi sitesinden alsaniz daha saglam olur

Aradaki fiyat farkı yüzünden windows store'a bakıyorum zaten. Fiyat farkı bu kadar yüksek olmasa direk minecraft sitesinden alacaktım :)
  • Grocer kullanıcısına yanıt
    Premium hesabım var ve kullanmıyorum minecraft.net sitesinden aldım ve tüm bilgileri değiştirebiliyorsun güvenlik soruları, e-posta, kullanıcı adı fln. 45 TL'ye satıyorum bu da benim konumhttps://forum.donanimhaber.com/m_119919493/tm.htm istersen bir bak.
  • Grocer kullanıcısına yanıt
    ya bide bi yanı daha var acaba windows storeden alırsanız android versiyonundaki gibi imkanlar kısıtlı mıdır?
  • sa oyunu 1.6.4 ten oyunyodum korsan halde. bazı özellikler yoktu bende aynı launcher üzerinden oyunu 1.8.2 den başlattım ve içinde bulunduğum evin yarısı yok oldu ve o tarafta bulunan günlerdir uğraştığım bütün madenler elmaslar dahil gitti. geri getirme durumu nedir. birde varsa eğer son versiyonu link atarmısınız.
  • Oyunun pc için orjinalini nereden edinebiliri m kendi sitesi veya steam origin vb de varmı nereden almam gerekiyor ücretli mi premium la normal üyelik farkları nelerdir

• enesoksuzgil E kullanıcısına yanıt
    eski versiyonda oynamanız hatayı düzeltecektir.www.bukkitturkiye.blogspot.com inceleyebilirsiniz
  • YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    evet oyun paralıdır kendi sitesinden alabilirsiniz windows marketede geldiği söyleniyor fakat full mü bilemiyorum
  • Merhaba ben premium alacağım almak için siteye üye olmak lazım. Ben üye olmaya çalışıyorum ama olamıyorum girmeye çalışıyorun login failled diye bir yazı çıkıyor tekrar giriş yapmaya çalışıyorum şu yazı çıkıyor. OOPS!
    An error prevented your request from being processed. Please try again. ne yapmalıyım ?
  • Eskiden minecraftın sitesinden indirmiştim yıllar sonra tekrar indirmek istiyorum bildiğiniz bir link var mı ? minecraft.net'ten indirdim demo çıktı 2-3 gündür araştırıyorum bulamadım sürüm çokta önemli değil bi'oynayamadım :D
  • Girmek istediğim bi server XXX/1 şeklinde gösteriyor oyuna almıyor ama içeride oynayanlar var sebebini bilen var mı? Oyun korsan onunla ilgili olabilir mi? Farklı serverlere giriyor ama

• refaicco kullanıcısına yanıt
    Olma ihtimali var hocam
  • Minecraft crack 1.8.8 i bedavaya 100% güvenli indirebilirsiniz:http://oyunprogramfullindir.esy.es/2016/12/01/110/
    Veya benzer oyunlarıhttp://oyunprogramfullindir.esy.es dan indirebilirsiniz

Not: siteye reklam vermek için bize bu forumdan veya berasurucu@gmail.com dan ulaşabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar benim merak ettiğim arkadaşımla online uzaktan telefon ile nasıl oynayabilirim?
  • minecraft pe de arkadaşımla beraber ayrı bir serverda oyicaz ama onun telefonu ios benimki android yine de beraber oynayabiliyor muyuz? bu konu hakkında hiçbir yerde bilgi bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. Acil lütfen
  • onursonmez55 O kullanıcısına yanıt
    Tabiki aynı ağa bağlı ve surumlerinizin aynı olması gerekiyor

• Av. Harvey Specter kullanıcısına yanıt
    Hamachi gibi çeşitli programlar vasıtasıyla oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.

• Nice! I just got a Minecraft card code for FREE! :Dhttp://freeminecraftgiftcode.net
  • Orjinal aldığım minecraft açılmıyor artık.
    İlk önce şöyle bir hata aldım.

HATA 1 :

Sonrasında ise sildim mojang tan tekrar indirip kurayım dedim böyle oldu.

Umarım bir çözümü vardır çok önemli benim için yardımlarınızı bekliyorum :(

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.