Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
11
Favori
27.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski hesaplar silindi mi ne oldu?baya eksi bir hesabım vardı giremiyorum.şifremi unuttum dan cevap yok.hatta e mailimi denedim yeni üyelik oluşturdu resmen.ne oldu bizim hesap çöpmü
  • bana en uygun nereden alabilceğimi söylermisiniz sanırım fiyat farkı oluyodu steamda felan köy kurup takılmak istiyom köylu felan çiftlik yapcam önerilerinizide bekliyom şimdiden tşkrler <3
  • Bildiğim kadarıyla steam de yok bence değmez ama alacaksanız sitesinden alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angry Man kullanıcısına yanıt
    minecraftta birisi tek oyunculuya gircek ve escye basıp "yerel ağda paylaş" seçeneğini bulup paylaşcak ona katılcak olan arkdaş onun hamachi ipv4 adresini kopyalayıp çokoyunculuda server ekleye basıp ip kısmına yapıştırıp sonrada yerel ağda paylaşan dostuna bilmem ne protundan sunuluyor dicek : yapıp portu yazcak yani şöyle hocam "ipv4 adresi:port" şeklinde oluyor
  • Windows 10 versiyonun normal versiyondan eksileri ve artıları nelerdir ?
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Bir değişiklik yok diye biliyorum

• Ben orjinal sitesinden almayı düşünüyorum ama kredi kartı ile nasıl ödendiğini bilmiyorum yani mesela avro ile ödeniyor kısaca sormak istediğim şu ben bunu alsam kredi kartına ne yatırırım tl mi avro mu yani hiç bir bilgim yok ve ilk defa netten oyun alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliOzmen68 -- 2 Mayıs 2017; 0:52:47 >
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    AliOzmen68 A kullanıcısına yanıt
    Multiplayer PE sunucuları için var sadece. Mod yüklenmiyor. Geçenlerde 2,94 TL'ye aldım güzel yine. Başarım, Live desteği var gayet iyi.

@AliOzmen68
    20€ ne kadar ise o kadar para yükle satın al sonra kart numaralarını girerek. Zaten dönüşüm yaparak alıyor parayı karttan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 2 Mayıs 2017; 11:54:5 >
  • Mega hort yaparak benim konuma yönlendir bunlari

https://forum.donanimhaber.com/minecraft-mod-yukleme-ve-tanitim-ana-konu--125965723#125965723

• Bide ininal kart ile alabilir miyim acaba oyunu

• Tabiki alabilirsin ama tl olarak mı yoksa avro olarak mi onu bilmiyorum

• Tamam çok teşekkür ederim

• @mtnmoray Hocam tüm cevapları vermiş.
  • Merhabalar. Şu sıralar Minecraft almayı düşünüyorum ama 100 lira da vermek istemiyorum. Oyunu bırakmış, bir daha oynamayacak olanlardan hesap alayım diye düşündüm. Biraz araştırdım araştırmasına ama ortalıkta çok acayip hesaplar dolaşıyor. Öyle ki, hesaplar "beni hacklediler" diye bağırıyor resmen. Yok e-mail değiştiremezsin, yok siteye giremezsin, skin sabit, nick sabit, şunu bunu edemezsin; o ne lan! Ne zamandan beri başkalarının hesaplarını çalıp satmak iş haline geldi? "Hesap çaldım, satıyorum" yazacaklarına premium mremium yazmışlar birde utanmadan; tam dayaklıklar...

Neyse, sormak istediğim birkaç şey var bu konuda.

Bu utanması arlanması olmayan hırsızları beslememek için ikinci el hesap alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Biraz daha ayrıntılı sormak gerekirse;
    -Bir hesabın çalıntı olup olmadığını nasıl anlarız?
    -Çalınmamış, gerçek bir kişiye ait hesabı satın alırsak, hesaba ait hangi bilgileri değiştirebiliriz, ve neleri değiştiremeyiz?
    -Hesabı satan kişi daha sonra Mojang müşteri hizmetlerine bağlanıp "hacklendim" diyerek sattığı hesabı geri alabilir mi? Bu tarz bir dolandırıcılığın önüne geçebilir miyiz? Nasıl?

Diğer yandan, orijinal hesap olmasına rağmen serverlarda ölümüne hack kullanmış ve bilinen, bilinmeyen, yerli, yabancı, popüler vesaire bütün serverlardan ömür boyu ban yemiş hesapları da satın alıp kazıklanmak istemem. Bu durumu kontrol etmenin bir yolu var mı?

Bir de Minecraft'ın indirime girdiği oluyor mu? Açıkçası arada şöyle bi' %50 ve üzeri indirim alıyorsa, kendimizi tehlikeye atmadan indirimi de bekleyebiliriz.

• Haplo kullanıcısına yanıt
    Açıkçası indirime girdiğini hiç görmedim ve çalıntı olup olmadığını anlamanız ise mümkün görünmüyor.
  • merhaba. minecraft satın aldık arkadaşımla ama multiplayer oynayamıyoruz. server kurma falan videolardan hep bir hata çıktı. paramızla da mı rezil oluyoruz yahu? bilen birisi yardımcı olsun lütfen
  • Bazinga53 B kullanıcısına yanıt
    Birlikte aynı LAN bağlantısından veya LAN gibi gösteren uygulamalar sayesinde oynayabilirsiniz. Bknz. Hamachi
  • Minecraftta Herobrine mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSCARL

Minecraftta Herobrine mi var?
    kral 5 yıl geçmiş üstünden herobrine'ın ne demek olduğunu bile bilmiyorum şuan
  • Aslında bende
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.