Şimdi Ara

- MineCraft - Turkiye Crafting - 7/24 VPS Sunucu [1.2.3]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  - MineCraft - Turkiye Crafting - 7/24 VPS Sunucu [1.2.3]

Merhaba Arkadaşlar yepyeni bir proje ile karşınızdayız

Çok uzun zamandır planını yaptığımız server'ımızı bu akşam açılışını gerçekleştireceğiz.

Öncelikle şu an etrafta bir çok server var , ya açılıp 10 gün sonra kapanıyor , veya rahatsız edici durumlar olup user'ların canını sıkıyor.

Birçok kez serverlar'da oynadım fakat her biri kısa bir zamanda kapandığı için bir türlü zevkine varamamıştık. Sonunda ben ve 4 arkadaşım bu proje üzerine koyulduk. Yaklaşık 1 aydır çalışıyoruz sizlere en iyi ve hızlı kalitede hizmet verebilmek , en iyi şekilde eğlenmenizi sağlayacak, 0 lag ve kapanma derdi olmayan bir server ile karşı karşıya getirdik.

Neyse arkadaşlar fazla uzatmadan ben server'in ozelliklerini ve ip'sini veriyim sizde daha fazla beklemeden Turkiye Crafting sunucusunda eşsiz keyfin doruğuna varın

-Öncelikle sunucumuz VPS'dir ve 7/24 açıktır

-Admin kadromuzun hepsi 18 yaş ve üzeridir ve gerektiği gibi kesintisiz sizlerle ilgenecektir

-Server'imizda bulunmasi gereken her plugin vardır , eğer bakmak isterseniz /plugins yazabilirsiniz

-Server'ımızda kale vardır ve kalemızde evlerımız ve dukkanlarımız bulunmaktadır

-Server'ımızın sürümü 1.2.3'tür

-Arsa , daire , tarla satışlarımız vardır

- Turkiye Crafting Server İP : 66.147.235.242

Server Açılmıştır Arkadaşlar

Resimler :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edition08 -- 21 Mart 2012; 19:43:06 >

• Genel olarak hoşuma gitti.Bilmiyorum çok yerde de oynamadım fakat oyun da aşırı kolaylık söz konusu sanırım ethernal olarak crafting table ve chest gibi şeyler hoşuma gitmedi.Market biraz fazla ucuz sanırım fakat para kazanmak zor ise problem yok :) Yöneticilerde kaliteli ve hoş görülü insanlarsa oynanabilir bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 harita
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.