Şimdi Ara

Mini / BMW NBT EVO id4 'ü flashlama.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Radio Mini Visual Boost'lu, Mini Connected'li. Anladığım kadarıyla bu NBT Evo id4 oluyor.

Aracın tek eksiği benim için CarPlay. Bunu mümkün kılabilmek için malum sitelerde gördüğüm kadarıyla 6000 ila 8000tl arası bir maliyete çıkma ya da sıfır NBT Evo id6 taktırabiliyorum. Ancak bu maliyete girmeyip bu sistemi NBT Evo id5 ya da NBT Evo id6'ya flashlatmam ücreti mukabilinde mümkün müdür? Mümkünse tavsiye eder misiniz, karşılaşılabilecek sorunlar neler olabilir. Eğer mümkünse usta adı da alabilirsem ne mutlu.

İstanbul içi her yer uygundur bana.

Teşekkürler.

• CarAudioSoul, Mert oto elektronik. Bu yerlere sorun, flashlama yapılıyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flash ile yükseltilen id4 tabanlı üniteler ram yetersizliği yüzünden restart sorunu oluşturuyor.
  • BMW Araçlara Nasıl Carplay Yapılır ile İlgili Bir Konu açtım.

Konu hakkında fikirlerinizi belirtirseniz memnuniyet duyarım.

Aklınızdaki soruları cevaplamaya çalışacağım.

TIKLAYINIZ
    https://forum.donanimhaber.com/carlinkit-andream-vs-mmi-kutusu-kablosuz-carplay-ve-android-auto-ana-konu--144810039

BMW Aracıma Nasıl Carplay Yaptım?

• ID4 Evo üniteleri BMW/MINI ID6'a flaşlayıp,CarPlay aktivasyonunu uzun süredir yapmaktayım.ENET kablonuz ile uzaktan işlemlerinizi halledebilirim.

Ayrıca BMW/MINI gibi araçların ünite güncelleme sıfırdan programlama,carplay,retrofit,kodlama gibi tüm işlemlerinizi,tüm Alman araçları için boş zamanlarımda yine uzaktan yapmaktayım.

Whatsapp: +90 545 938 68 61

Can Klc | Facebook

• Uzaktan bağlantı ile Antalya’daki müşterimizin F30 aracına ID6 yazılım ve CarPlay aktivasyonu yaptık.

✅ ID 4 Evo - ID 5 Evo - ID 6 - MGU CarPlay aktivasyon,Harita güncelleme,FSC Repair,Kafas İşlemleriniz için yazabilirsiniz.

📌 WHATSAPP: +90 545 938 68 61

Mini / BMW NBT EVO id4 'ü flashlama.Can Kılıçfacebook
    🇩🇪 Uzaktan bağlantı ile Antalya’daki müşterimizin F30 aracına ID6 yazılım ve CarPlay aktivasyonu yaptık. ✅ ID 4 Evo - ID 5 Evo - ID 6 - MGU CarPlay aktivasyon,Harita güncelleme,FSC Repair,Kafas...
    https://www.facebook.com/ckcoding/posts/pfbid02QdPhtDMEmnhWRHocJSh59SRzpjsQSsqcVK72oqJ1UYtXMpKYxwympZ1aEPAWFn55l?__cft__[0]=AZXXe0HkhkJ6-ILD8iqnoSG9YiL5fdCIkyU__PM5drH-oa9F3g-A8ivQVuOfmpQzOpNQHy8FxLGqnDfKOVR9tQ2sD5-rLSYkOCkcJOVn5-0n8GPwPdJ8ou01moFSnaxZF638zu4_OT0kGq8QJQ3i7a7Gbm-aMfwjGfUc4wOLqku1Cg&__tn__=%2CO%2CP-R

• F60 countryman orjinal cihaz CarPlay nasıl aktif edilir bilgisi olan varmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hazretidentist kullanıcısına yanıt

2020 countryman car play açılabilirmi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.