Bildirim
Mini Cooper Tükenmez Kalem Çalışması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
cok gercekci
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel olarak baktığım zaman güzel olmuş eline sağlık ama detaya inersem tekerler birbirinden bağımsız gibi ve sanki sürücü koltuğu yok gibi geldi bana. -
Baya gerçekçi,başarılı olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: noktape
Genel olarak baktığım zaman güzel olmuş eline sağlık ama detaya inersem tekerler birbirinden bağımsız gibi ve sanki sürücü koltuğu yok gibi geldi bana.
sizin gibi bende öyle düşünüyorum. tekerlekte yaptığım hataları düzeltemedim ve fotoğrafa baktığımda ilk dikkatimi çeken kısımlar orası. çizdikten sonra bi hayli moralim bozulmuştu. sürücü koltuğu kısmı konusunda da haklısınız . yorumunuz için teşekkür ederim..
beğenen diğer arkadaşlara da teşekkür ediyorum -
Çok güzel olmuş, ellerine sağlık -
Uzaktan suluboya gibi görünüyor. Elinize sağlık. -
Güzel olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: ferdi.269
quote:
Orijinalden alıntı: noktape
Genel olarak baktığım zaman güzel olmuş eline sağlık ama detaya inersem tekerler birbirinden bağımsız gibi ve sanki sürücü koltuğu yok gibi geldi bana.
sizin gibi bende öyle düşünüyorum. tekerlekte yaptığım hataları düzeltemedim ve fotoğrafa baktığımda ilk dikkatimi çeken kısımlar orası. çizdikten sonra bi hayli moralim bozulmuştu. sürücü koltuğu kısmı konusunda da haklısınız . yorumunuz için teşekkür ederim..
beğenen diğer arkadaşlara da teşekkür ediyorum
Rica ederim. Devamı gelirse sevinirim. Genelde bir resim atıp bir daha atmıyorlar.
-
Başarılı olmuş, eline sağlık -
@Heudérbaix
@remstan
@citizi
@Trapped Under Ice
çok teşekkür ediyorum sizlere.
@noktape genel olarak 3d çalışıyorum. bu benim ilk tükenmez kalem çalışmamdı. eğer tekrar tükenmez kalem çalışırsam paylaşırım. İyi günler. -
quote:
Orijinalden alıntı: ferdi.269
@Heudérbaix
@remstan
@citizi
@Trapped Under Ice
çok teşekkür ediyorum sizlere.
@noktape genel olarak 3d çalışıyorum. bu benim ilk tükenmez kalem çalışmamdı. eğer tekrar tükenmez kalem çalışırsam paylaşırım. İyi günler.
O zaman 'takip' diyelim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X