arkadaslar hc3e sony marka hdv mini dv kameram vardı.cektiğim görüntüleri ulead programı ile dvd yazmak isterken sorun olustu ...takılıyo ve bir süre sonra mavi ekran olusuyor kameranın ekranında ve pc de (pc arızası olan mavi ekrandan değil)...kesinlikle pc den değil sıkıntı...bazı kasetleri 4gb bazılarını 400 mb boyutunda veriyordu kaset full olmasına rağmen...simdi bu kamera artık bende değil yerine sr 11 aldım...
simdi asıl sorun benim ikizlerin doğumgünü kaseti yazılmayı bekliyor dvd ye ...yalçınlara gönderdim 4 dk lık bir çekim yapıp gönderdiler..kuvvetle muhtemel onlarla ilgili değil bu problem kamerada anakart arızası olduğundan kamera kaydı sırasında atlayarak kayıt yaptı...
hani bir ihtimal kurtarabilirim diye düsünüyorum....simdi sizden ricam ki kasetli kamera kullananlar bana yardım ederseniz cok sevinirim.Özelden Adresinizi verirseniz kargo masrafı tarafıma ait olarak 2 3 dvd de koyarım kasetin yanına bunu benim için convert etmeyi denerseniz cok sevinirim.yardımlarınız için simdiden tesekkür ederim...