Şimdi Ara

VHS video oynatıcı - evet 2024 senesinde :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi...

Elimize bir adet Vestel GOLDSTAR marka VHS oynatıcı geçti. Bu cihazat bir depoda yaklaşık 30 seneye yakın yatmış.

Cihaz için İstiklal'deki bir iş hanından 5 adet VHS buldum. (Satan adamdan Allah razı olsun. 3 tanesi orijinal film. Diğer ikisi de kayıt yapmayı düşündüğüm RAKS kasetler. Hepsine 150 TL verdim.)

Eve geldim. RAKS'lardan birini cihaza taktım. (İyi ki bunu yapmışım.)

Cihaz 3 saniye kadar bir yol görüntüsü oynatıp dondu. Sonra da içinden acayip bir ses gelmeye başladı. Panikle kaset çıkarma butonuna bastım. Ama kasetle birlikte yarım metre kadar band da peşinden geldi ve bir yerlere takılıp çıkmadı.

Binbir güçlükle çıkardıktan sonra cihazı söktüm. Alttaki motorun mekanizmalara bağlı lastiği çoktaaan ömrünü doldurmuş. Geçici olarak paket lastiği ( ) taktım. Sorun şu ki, kaset takıyorum, cihaz uygun şekilde içine alıyor, play tuşuna basınca sol reels dönmeye başlıyor, sağ reels dönmüyor. Ondan sebep band içeride sarılıyor ve kalakalıyor.

Ben bu cihaza ne yapabilirim? Cumartesi günü bana ulaşacak, videolu olarak size de gösterebilirim sorunu.

Amacım şu sahnenin aynısını yapabilmek (cihazda kayıt modu var)

https://youtu.be/w9wgwBM3pQo?si=qySEALeidOIgsXKH&t=950

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 24 Eylül 2024; 15:42:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.