Bildirim
vhs video oynatıcı televizyon bağlantısı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dellyking
arkadaşlar bende eski sanyo marka vhs video oynatıcı var büyük büyük kastleride var eskiden tüplü tvye bağlantısını yapmıştım ama şimdi bir türlü bağlantıları hatırlayamıyorum lütfen yardım edebilirmisiniz acilll!!!
VHS playerde RF-out denilen eski tip anten çıkışı vardır.Bu çıkışı tv nizin yine RF-in denilen anolog karasal yayın girişine uygun kablo temin edip bağlantı yapabilirsiniz.Veya video playerde kompozit bağlantı çıkışları var ise bu şekildede bağlantı yapabilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim bunu deniycem. Bide bi sorunum var bu kablo bağlantısını yaptıktan sonra televizyon üzerinde ayarlama yapmalımıyım yoksa direk görüntü gelirmi? -
quote:
Orijinalden alıntı: dellyking
Teşekkür ederim bunu deniycem. Bide bi sorunum var bu kablo bağlantısını yaptıktan sonra televizyon üzerinde ayarlama yapmalımıyım yoksa direk görüntü gelirmi?
RF den bağlantı yaparsan tv den karasal yayınları ararken olduğu gibi arama yaptır.Kompozit bağlantı yaparsan tv nin AV kanalından görüntüyü alırsın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X