Şimdi Ara

Mini ITX PC 1080Tİ UPGRADE SONRASI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bundan 2 ay önce mini itx bir sistem dizdim çokta memnunum. Karşıma çıkan bir fırsat ile ekran kartımı 1080ti upgrade ettim. Parçalarımı aşağıya yazacağım önerisi,tavsiyesi olan arkadaşları konuya bekliyorum.

SONUÇ : Asus ROG STRIX 1080Tİ OC 11GB ekran kartı upgrade başarılı bir şekilde çalışmaktadır. Bunun yanında 2k 144hz 24inch bir monitörle sistemi destekledim ve maşallah bu 6kg ufaklıktan inanılmaz bir performans alıyorum. Darboğaz yok,power yeterli maşallah diyelim. Yorumda bulunan herkese teşekkürler :)

Tüm Sistem :

İşlemci :Amd Ryzen 1600x
    Anakart :Asrock Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac Ryzen AM4
    Ram :Corsair 3200mhz beyaz led
    İşlemci fanı : Cryorig C7 CR-C7A + AM4 kit aparatı
    YENİ Ekran kartı : Asus ROG STRIX GTX 1080TI 11GB OC
    SSD :Samsung m2 850 EVO 500GB
    Psu :Corsair SF600 80+gold full moduler
    Kasa :SilverStone Raven RVZ02B
    Fanlar :1 adet slim 12mm - 1 adet Corsair Air 12mm
    Monitör :ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD

Sistem 1080'li hali :

Mini ITX PC 1080Tİ UPGRADE SONRASI ?

1- Öncelikle Psu yeterli olurmu bunu merak ediyorum
    2- 1080p full ayarlarda kartı harap etmiş olurmuyum :)
    3- Psu yeterli ise işlemciyi 3.8ghz ye çıkartmamın ekran kartına bir faydası olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elder.F7 -- 18 Temmuz 2018; 16:27:9 >

• dh videosunda 660w diyordu. ti için
  • ermanozgen kullanıcısına yanıt
    Bulamadım dediğiniz bilgiyi.
  • https://outervision.com/power-supply-calculator

bu siteye göre 3.9 da iyi bir 600w yeterli.
  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    Sagol site için bende baktım gayet yeterli gözüküyor. 3.8ghz de şimdilik yeter Mini ıtx cokta ısınmasın parçalar :)
  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    1080p performansı beni düşündürüyor işin aslı
  • Kartın FE tdp değeri 250w zaten strix tam yükte 280-300 görür bence sizin psu yetersiz kalır diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Sitelerde hesapladığımızda yeterli gözüküyor. 600 80+gold
  • sistem süper power yeterlidir. işlemciyi 3,8 ghz ye alıp keyfinize bakın. gtx 1080 ti 1080p için fazla olsada kullanılmaz diye birşey söz konusu değil. detayları ve köşe yumuşatmaları açarak pürüzsüz bir 1080p deneyimi yaşatır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C034FACC7

sistem süper power yeterlidir. işlemciyi 3,8 ghz ye alıp keyfinize bakın. gtx 1080 ti 1080p için fazla olsada kullanılmaz diye birşey söz konusu değil. detayları ve köşe yumuşatmaları açarak pürüzsüz bir 1080p deneyimi yaşatır
    Teşekkürler kardeşim. Sistemi gör diye fotoğrafta ekledim. Umarım yeterli olur bozmak istemiyorum düzeni.
  • Süper sistem hayırlı olsun. Çok güzel dizmişsiniz. Umarım 1080ti'da sorunsuz çalışır
  • fkhan kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardesim sagol inş.
  • Psu yeterli olur yanlız o kart kasaya sığmıyor kapak fanlara çarpıyor. Alıp taktınız mı kartı siz.

Taktığınız o fanların soğutmaya Herangi katkısı oldu mu deneme yaptınız mı.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 31 Mayıs 2018; 22:2:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation 5 prototype gibi sistem.

• Kapaksız kullanıyorum hem daha serin hemde daha hoş oluyor bana göre. 2.si takmadım henüz denemedim. Taktığım fanlar hava sirkülasyonu yaratıyor çok faydalı. 60-61*C geçmiyor sistem.
  • Question-X kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • elder.F7 kullanıcısına yanıt
    Kapağı kapatmak için Evga gtx 1080ti veya msi gaming trio lazım. Msi gaming x kapağa milimetrik duruyor.

Aynı kasadan bende kullanıyorum, fanlı fansız bi sistem sıcaklıklarını ölçebilirmisiniz. Mümkünse kapak kapalı. Benim kasada o bölge de slim cd rom ve mekanik disk var. Ama fan işe yarıyorsa bişeyler ayalarım :)

• Eve dönünce senin için test ederim büyük ihtimal 3-4 derecelik bir fark çıkar. Ben ıvır zıvır takmadım lazım olmaz diye ( asus rog laptopta var ) .
  • elder.F7 kullanıcısına yanıt
    Kapaklı kullanırken toz filitresiz en az 5 derecelik bir artış yapıyor sıcaklığa, onu çıkartarak denerseniz memnun olurum.

• Tamam test sonucunu paylaşırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.