Şimdi Ara

mini ıtx sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evim ufak bana çok yer kaplamayacak kolayca bi noktadan diğer noktaya taşınacak Kaldırıp hızlıca altının tozu alınabilecek :)
    genelde ev kullanımı olacak fotoğraf bakılacak internetten film izlenecek internetteki film HDMI aracılığı ile LCD tv ye aktarılacak. Bol bol İnternette sörf amaçlı bir kullanım olacak.
    Bu tarz bir kullanım için sistem önerisi yapabilirmisiniz?

Elimde 250 gb ssd ve 1 TB hdd var.
    Ayrıca Zalman neo 11 500W güç kaynaklı kasa mevcut fakat bu kasayı elden çıkaracağım sanırım power i kullanabilirim.

Aşırı performanslı bir sisteme ihtiyacım yok oyun hiç oynamam :)

Soket 1151 sistemler DDR 4 kullanıyor ve daha pahalı gibi geldi soket 1150 sistemler anakart vs daha uygun performans olarak çok fark eder mi?

Bütçe olarak max 800 TL ayırabilirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Edit:

Anakart 268,85 TL şimdilik daha ucuzu yok gibihttp://www.nanokatalog.com/ASRock-B150M-HDS-mATX-Soket-1151-Intel-B150-32GB-DDR4-Anakart,PR-732689.html

İşlemci 240 TLhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-6-aylik-intel-g4560-511345464/detay

Ram 289 TLhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sk-hynix-8gb-ddr4-2133p-ram-orj-hp-ram-479668045/detay

Toplam :806,85 TL
    Daha uygun nasıl çıkarılabilir. Performansı yukarıdaki kriterlerden çıkarmadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenx48 -- 16 Aralık 2017; 11:59:24 >

• HP 260 G2 kullanıyorum bir süredir.pentium 4405u işlemcili olan model (W4A56EA).HDD yi SSD ile değiştirdim.genel olarak memnunum.

Oyun oynamayacaksaniz,yüksek depolama alanı ihtiyacı yoksa SSD takip kullanacaksanız öneririm.tv nin arkasına monte edip kullanırsınız.

Eksik olarak wi-fi si yok cihazın.ya wi-fi kartı yada benim gibi USB wi-fi aparatı almanız gerekiyor.

Araştırırken farklı ürün koduna sahip aynı cihaz cikacaktir karşınıza.onun icerisinde benim verdiğim koddaki cihazda çıkan kablolu mouse ve klavye yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    Zaman ayırmıssınız yazmışsınız çok teşekkür ederim.
    Ancak elimde bazı parçalar var. Değerlendirmek istiyorum.
    Önerdiğiniz ürün pratik. al kullan cinsten ancak fiyat başına performans konusunda daha iyi uzun ömürlü bir cihaz toplanabilir gibi geliyor.
    Bu tarz hazır sistemler gerçekten çok hoş bağla kullan fakat keşke biraz daha fiyatı uygun olsa yada içeriği bi 8 gb ram olsaydı en azından...

tekrar teşekkürler
  • Böylesi bir sistem için en güncel sistemlere gerek yok,ekran kartı yeni olması şartıyla eski sistemlere bakılabilir

Phenom II X4 serisi işlemci(100 tl civarına bulunur)+760g chipsetli anakart+8gb ddr3 ram ve gt 1030 ile işiniz hallolur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MİNİ İTX SİSTEM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.