Şimdi Ara

Mini MX Amlogic S905 Android TV Box Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende ebaydan bu cihazı almayı düsünüyorum fiyatı 49 dolar. acaba cihazda TÜRKÇE dil varmı
  • Ben de şu ikili ürün siparişi verdim.

http://s.aliexpress.com/mAVfuaQz
    [simage]
    64 bit S905 daha yeni bir işlemci içerdiği, 2GB/16GB olduğu ve 54 $ gibi uygun bir fiyattan satıldığı için.
    Satıcı siparişi hemen postaya vermiş.
    Gelince izlenimlerimi yazarım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Mini MX Amlogic S905 Android TV Box Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urikasit -- 7 Mart 2016; 9:34:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cihazlarda türkçe menü varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinmustafa

cihazlarda türkçe menü varmı

hemen hemen tüm android cihazlarda Türkçe var.cihaz spesifakasyonlarında çok dil yada multi language diye geçer.özelliklerine bakerken inceleyebilirsiniz.
  • Benim cihaz siparişi takiben üçüncü haftada birkaç gün önce geldi.
    Kutudan çıkan hdmi kablosuna ek olarak 5+1 ses sistemine bağlamak için ayrıca optik kablo alıp bağladım. Şu an tüm uygulamalar gayet hızlı ve sorunsuz çalışıyor. 5+1 sistemi açınca ses otomatik TV den ses sistemine geçiyor.
    Kendi kumandasına ilave bundle olarak gelen i8 klavye air özellikli değil ama idare ediyor. İlerleyen günlerde belki Mele F10 siparişi de verebilirim.
    S905 işlemcili 2 Gb RAM ve 16 Gb flash ile bu fiyat için oldukça hızlı çalışan güncel bir model. Tavsiye ederim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Mini MX Amlogic S905 Android TV Box Hakkında Mini MX Amlogic S905 Android TV Box Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urikasit -- 3 Nisan 2016; 18:16:42 >

• Arkadaşlar, bu cihazlar da google play çalışıyor mu, digiturkplay, blutv, mubi gibi uygulamaları indirip kendi üyeliğimiz ile giriş yapıp çalıştırabiliyormuyuz?
  • Hayırlı olsun herkese... Çoktandır konuya bakamıyorum kusura bakmayın... Ben cihazın pek iciğiyle ciciğiyle incelemiyorum. İlk aldığımda sağı solu çalışoyrmu diye baktım çalııyordu. Sonra pastrough ile ilgili bi problem yaşadım reset attım şimdi updateini dahi yapmayıp wirelessini bile açmadan kullanıyorum. HDD'yi takıyorum içindeki 1080p takılmadan teklemeden seyrediyorum, arada da fotoğraflara bakıyorum yetiyor. TV izlemediğim için google playden hiçbir tv ile ilgili uygulamayı indirip denemedim.

Yanlız kodi passthrough yapmıyor.SPMC ile açtığımda ise filmin yaklaşık 45. dkdan sonra ses gidiyor ZZZZZAAAAAARRRRRR diye kulak tırmalayan bi ses geliyor. back yapıp tekrar açında yine en az 45 dk düzgün çalışıyor sonra gene aynı... çözmek için zorlamadım ama aynı problemle karşılaşıp çözen varsa benide bişgilendidirse sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

Himedia kodide 1080p videoları takılarak oynatıyorsa cihazla ilgili bir problem vardır. çünkü arkadaşım 20 dolarlık android stick ile takılmadan izleyebiliyor 1080p videoları. bunda takılma yavaşlama yok yukarda yazdığım gibi...

Bende sürüm bilgileri bu şekilde. Cihazı sıfırladıktan sınra son updatei bende yapmamışım. Bu yapılmamış hali...

edit......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 1 Mayıs 2016; 18:47:34 >

• Cihaziniza yeni firmware geldi,surum 106L1.futeko forumlarinda bulabilirsiniz.bircok hata duzeltmesi mevcut.
    Arkadaslar cihazlari aliyorsunuz,foruma aldim diye topik aciyorsunuz,oyle kaliyor.dogru duzgun bir incelesenizde alacak olanlara bir faydasi olsa bari.birisi yazmis 1080p x264 oynatiyor diye,yahu onu oynatmayan playirmi var zaten?birisi yazmis kodide soyle boyle,yahu kodi zaten her cihazda duzgun yada duzensiz kodinin neyine takiliyorsunuz,kendi playerina bakin ne durumda.kendi playiri sorunsuz x264-x265-4k oynatiyormu,sesleri kayipsiz iletiyormu vs vs vs,onemli olan bunlar...

• Mixenon kullanıcısına yanıt
    Tabiki calisiyor,butun android cihazlarda internet baglantisini yapar hesabina giris yaparsan google playden istedigin uygulamayi yukleyebilirsin.

• x265 1080p leri oynatiyormu ? En onemli şey bu media playerda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

x265 1080p leri oynatiyormu ? En onemli şey bu media playerda

Cevap gelmemiş hâlâ..

• S905 chipsetli cihazların hepsi, 4K 10bit x265 (hevc) oynatır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazlarınıza yeni firmware geldi 107L1.
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    M8s mini cihazim var hocam güncelleme kısmına girince herşey güncel diyir nasıl guncelleyebikirim acaba cihaz kendi gumcellemiyor mu

• ugur1706 U kullanıcısına yanıt
    orijinal güncelleme yok. o arkadaşın bahsettiği bir grubun çıkarttığı yazılım. macera aramıyorsanız ve cihazdan memnunsanız hiç girmeyin o işe. ama dediğim gibi maceracı bir yapınız varsa , sorumluluk size ait olmak üzere, bu tip yazılımları download edip kendiniz flash disk'e atıp güncelleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

orijinal güncelleme yok. o arkadaşın bahsettiği bir grubun çıkarttığı yazılım. macera aramıyorsanız ve cihazdan memnunsanız hiç girmeyin o işe. ama dediğim gibi maceracı bir yapınız varsa , sorumluluk size ait olmak üzere, bu tip yazılımları download edip kendiniz flash disk'e atıp güncelleyebilirsiniz.

Orijinal diye birşey yok çünkü üreticilerin kendisi yazılım desteği vermiyor,cihazi piyasaya atıp bırakıyorlar.futeko da kendi desteğini verdiği cihazlara yazılım cikartiyor,mini mx gibi.burda olay macera aramak değil,tam tersine cihazı düzgün yazılımla kullanabilmek.misal arkadaşın bahsettiği m8s yazılımı zayıf bir cihaz,yazilimla alakali bir hata varsa öyle bekler düzeltilcek diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur1706

M8s mini cihazim var hocam güncelleme kısmına girince herşey güncel diyir nasıl guncelleyebikirim acaba cihaz kendi gumcellemiyor mu

Futeko forumlarında bir bak,m8s için yazılım vardı sanırım,uzun zamandir bende takip etmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.