Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Mini PC takaslı veya çok ucuza; Ds3, Core2duo 6300, Crucial Ramli vs. sistem Satın Al 17 Mart 2017 17:14 1 1 Mini PC takaslı veya çok ucuza; Ds3, Core2duo 6300, Crucial Ramli vs. sistem Eski zamanda Pi testi için topladığım, Sonra ara ara kullandığım bilgisayarım atıl durumda durduğundan Mini Pc'yle takaslamak istiyorum. Uzun zamandır ayda 1 kere açılmış yedek vb işlemlerden dolayı kullanılmıştır. Üyeliğim de incelenirse eskiden donanıma ne kadar donanıma meraklı olduğum alışverişler görülebilir son 4-5 senelik süreçte de hiç alışverişim yoktur... İhtiyacım olan Mini Pc. Min 32 gb disk 2 gb bellek olması yeterlidir. Atom işlemcili ve Win 10 yüklü tercih edilir. Mini Pc olup takas etmek isteyenle aşağıdaki parçaları takaslayabiliriz. 2 hafta içinde takas gelmezse parçaları tek tek satacağım.Bu tarzda bir sistemi olan biriyle çok rahat anlaşırız. Bendeki ürünler belli ederine bakar anlaşılır. Normal Psu ve 500 gb diskle son 400 TL'dir! Gigabyte Ds3 Anakart Intel 6300 L627 kodlu işlemci Zalman big typhone Cpu soğutucu 3x1 Crucial Tracer 800Normal bir PSU'yla teslim edeceğim Ati 2600 XT. TV'ye aktarmak için çok iyi. HDMI'a sesi de veriyor. Feel 1 kasa 500 gb ve 1tb diskler var elimde. Hepsi üst serileri. Çok az arşiv için kullanılmış. İstenilen diskle verebilirim. Nec & LG DvdWriter. Neden 2 tane aldım bilmiyorum. Her halde 4-5 kere cd veya dvd takılmıştır. Elimde çok fazla WebCam, Network kablosu, klavye, özel kabloalr vs. var alan kişi de ihtiyacı olanları alabilir. 1 foto ekleyebildim. Geçen Psu değişikliğinde çektim. Detaylı fotoları da çekebilirim Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Ataşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Garantili, Sıfır Gibi Sigma 17-50mm F/2.8 Ex Dc Os Hsm Canon Mini PC takaslı veya çok ucuza; Ds3, Core2duo 6300, Crucial Ramli vs. sistem İNDİRİM: Sistem(Pc+LCD) (Printer,HDMI,Webcam) İstanbul Lewis Hamilton ve Jenson Button İmzalı Tshirt