Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Garantili, Sıfır Gibi Sigma 17-50mm F/2.8 Ex Dc Os Hsm Canon Satın Al 23 Haziran 2020 14:29 1 1 Garantili, Sıfır Gibi Sigma 17-50mm F/2.8 Ex Dc Os Hsm Canon Merhaba,Bir merakla aldığım. Faturalı, garantili neredeyse hiç kullanılmamış. Toplamda 1000 foto (3-4 kerede) anca çekilmiştir. 1 makine ve benim dışımda kullanılmamıştır.Kozmetik 10/10'dur.Kısaca lens sıfırdan farksızdır. Kullanmadığımda 80D foto makinemi sattım. Şimdi Lens, Uv Filtresi, Kumanda, Çantalar, Hafıza Kartı, Tripod, Yedek Canon Pil, Temizleme Kiti, Gimbal? gibi ürünlerimi satıyorum.Fiyat olarak sondur. İsteyen daha uygun ilanları alabilir. Bunun sıfırdan farkı yoktur. Bence çok uyguna satıyorum zaten.Lens 77mm'dir. Buna uyumlu en iyi filtre diye almıştım. İsteyene Hoya Pro1 Digital 77mm Uv filtre'yi de yarı fiyatına verebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Haziran 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Garantili, Sıfır Gibi Sigma 17-50mm F/2.8 Ex Dc Os Hsm Canon Mini PC takaslı veya çok ucuza; Ds3, Core2duo 6300, Crucial Ramli vs. sistem İNDİRİM: Sistem(Pc+LCD) (Printer,HDMI,Webcam) İstanbul Lewis Hamilton ve Jenson Button İmzalı Tshirt
İstanbul'da elden teslim tercihimdir. İsteyen istediği gibi test edebilir. Yazdığımın dışında bir şey çıkmayacaktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Garantili, Sıfır Gibi Sigma 17-50mm F/2.8 Ex Dc Os Hsm Canon Mini PC takaslı veya çok ucuza; Ds3, Core2duo 6300, Crucial Ramli vs. sistem İNDİRİM: Sistem(Pc+LCD) (Printer,HDMI,Webcam) İstanbul Lewis Hamilton ve Jenson Button İmzalı Tshirt