Şimdi Ara

mini speaker devresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi mini speaker devresi lazım bana arkadaşlar yeni aldığımhttps://santelelektronik.com/compaxe-mini-speaker-20/urundetay/143178.aspx 2'li kolonlar laptopa takılanlardan usbden beslemeli olanlardan yani şimdi kolonumun usb yeri içinden koptu ve kabloları yeniledim tam işi bitirdim kapağı kapatıyorum hoparlör yere düştü ve hoparlörün kablosu koptu yeniden sökmek zorunda kaldım buarada lehimlerken hoparlörlerin kablolarını çıkarmamışım ve yanlışlıkla lehimlediğim kabloları entegreye değdirdim ve hoparlör mefta oldu. şimdi ben bu kolonları kullanmak istiyorum ve sizinde yardımlarınızı bekliyorum hoparlörün bir tanesinin değeri 4 ohm 3w bu kolonlara uygun bir sürücü devresi bana önermenizi istiyorum.bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum yardımlarınızı esirgemeyin 10.sınıf teknik elektrik elektronik öğrencisiyim

• TDA 2822M'ye bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_63756038/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63756038 detaylı bir konu incele
  • teşekkür ettim arkadaşım ne kadar teşekkür etsem azdır
  • Bu arada bu devrede bir kaç sorun var sesi son sese doğru getirirsen ısınma + cızırtı yapıyor eğer çok zorlamaz isen sorun yok

Not:Verdiğim linkteki sayfalardan birinde Potlu halide var istersen onu da yapabilirsin.
  • arkadaşlar merhaba,elimde bir adet mini pc hoparlöründen çıkardığım ses devresi var,ancak giriş çıkışlarının ne olduğunu bilmiyorum.Rica etsem yardımcı olurmusunuz? mini speaker devresi mini speaker devresi

• antmnk07 A kullanıcısına yanıt
    Devre üzerinde açıklamaları yazdığım sarı noktaların bulunduğu yerlere lehimleme yapın. Eski bir kulaklık kablosunu sıyırıp içinden çıkan iki renk kabloları ses girişine L ve R olmak üzere bağlayın. Dışta kalan sarmal teller ise şasi hattıdır onu da şasi yazan yere lehimleyin. 6 ila 9v arasında voltaj girmeniz lazım. + ve - kutuplarına dikkat ederek lehimleyin. Kartta 2 hoparlör çıkışı var sağ ve sol... L ve R hattına hoparlörlerin + larını, eksilerini ise orta şasiye lehimleyin. mini speaker devresi

• Süpersiniz,ne kadar teşekkür etsem azdır.Allah razı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfi Output Power Led Arızası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.