Şimdi Ara

Mini uydu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Evimde akıllı olmayan eski samsung full hd tv için mini bir uydu alıcı bakıyorum. Normalde kullandığımız tv de bütünleşik uydu alıcısı olduğu için uzun süredir uydu alıcısı ihtiyacımız olmadı. Biraz araştırma yaptım ancak iki cihaz arasında kararsız kaldım. Bu cihazlar; NEXT 64 FULL HD, Korax Bt1. Aslında Next 64 ağır basıyor ancak Korax Bt1'in de yerleşik wifi özelliği ve bluetooth kumandası beni cezbediyor. Zira uydu alıcıyı tvnin arkasına takmak ve hiç bir şeyin (kumanda alıcısı vs) görünmemesi gayet iyi olurdu. Ancak markayı hiç duymadım ve yazılım güncelleme desteği ne durumda bilmiyorum. Next ile Korax arasında yazılım güncelleme de büyük bir fark olur mu?

Bir diğer konu da Next'e usb ile wifi eklenebiliyormuş ancak modem zaten tvye yakın olduğu için uydu alıcı mümkün olduğunca sade olsa iyi olur. O yüzden mesela Next 64 alsam sıradan bir mini usb wifi aparatı ile internete bağlanabilirmiyim yoksa illa nextin aparatını mı almak gerekli?

Bütçem 100-150 TL civarı. Uydu kanallarını ve youtube'u takılmadan açması yeterli. Başka önerisi olanlar varsa onları da bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayoo -- 20 Eylül 2020; 21:52:51 >

• bende next 64 var memnunum n11 de satılan 20 tl lik mediatek 7601 chipsetli usb wifi aldım taktım on numara ip tv izliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-894D9AB01

bende next 64 var memnunum n11 de satılan 20 tl lik mediatek 7601 chipsetli usb wifi aldım taktım on numara ip tv izliyorum.
    evet next 64 fazlasıyla işimi görecek gibi ama kablo karmaşasını ortadan kaldırmak için korax bt1 almaya değer mi bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayoo -- 21 Eylül 2020; 15:36:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.