30 ağustos benim doğum günümdü,eline sağlık,rengini kendini meydana getirenlerin kanından alan bu al bayrak, o kadar yüce ve uluki gölgesinde bile bulunmaya hakkı olmayanları yine gölgesinde barındırıyor.tekrar eline sağlık güzel olmuş gerçekten.iyi günlerde kullanın.
dostum o büyüklükteki hazır sticker ları nerde bulabiliriz? ya da daha büyüklerini?
teşekkürler arkadaşlar. dijital baskı merkezinde grafilerim normal folyo ya baskı yapıldı. giydirme işlemini kendim gerçekleştirdi.
dijital baskı merkezlerinde istediğiniz ölçüde stiker yapışkan kağıt baskı alabilirsiniz arkadaşlar
yalnız ters yapıştırmışsınnormalde kapak açık olduğunda laptopun arkasından bakan bi kişi düz görmesi gerekirdi
touchpad kenarlanınada yapsan süper olur
ters duruyo bayrak düzelt bence
bayrak ters duruyor ama genelde güzel çalışma
Güzel durmuş bence.
aslında ters değil arkadaşlar. kapak açık olunca öyle gözüküyor kapalı iken normal düz yani :)
bknz:
Bayrak mükemmel. işcilik mükemmel daha ne olsun
Gerçekten Mükemmel Yapıştırıken Hava Baloncukları Oluştumu
Teşşekkürler arkadaşlar. 2 buçuk senedir reklamcılık sektöründeyim yapıştırma tekniğine uygun yaptığınızda hiç baloncuk oluşmuyor. Bunda da baloncuk oluşmadı.
Vayy güzel
Ters durma sorununu da halletikten sonra bence güzel olms tam bilgisayarın asiliyetinde bir parça...
Bu Bayrak nereye yakışmazkii Eline sağlık kardeş süper olmuş