30 ağustos benim doğum günümdü,eline sağlık,rengini kendini meydana getirenlerin kanından alan bu al bayrak, o kadar yüce ve uluki gölgesinde bile bulunmaya hakkı olmayanları yine gölgesinde barındırıyor.tekrar eline sağlık güzel olmuş gerçekten.iyi günlerde kullanın.
quote:
Orijinalden alıntı: PERİSKOP
quote:
Orijinalden alıntı: bycelebi
Zafer Bayramı anısına
30 ağustos benim doğum günümdü,eline sağlık,rengini kendini meydana getirenlerin kanından alan bu al bayrak, o kadar yüce ve uluki gölgesinde bile bulunmaya hakkı olmayanları yine gölgesinde barındırıyor.tekrar eline sağlık güzel olmuş gerçekten.iyi günlerde kullanın.
dostum o büyüklükteki hazır sticker ları nerde bulabiliriz? ya da daha büyüklerini?
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.
dostum o büyüklükteki hazır sticker ları nerde bulabiliriz? ya da daha büyüklerini?
Alıntıları Göster
teşekkürler arkadaşlar. dijital baskı merkezinde grafilerim normal folyo ya baskı yapıldı. giydirme işlemini kendim gerçekleştirdi.
dijital baskı merkezlerinde istediğiniz ölçüde stiker yapışkan kağıt baskı alabilirsiniz arkadaşlar
quote:
teşekkürler arkadaşlar. dijital baskı merkezinde grafilerim normal folyo ya baskı yapıldı. giydirme işlemini kendim gerçekleştirdi.
dijital baskı merkezlerinde istediğiniz ölçüde stiker yapışkan kağıt baskı alabilirsiniz arkadaşlar
Alıntıları Göster
yalnız ters yapıştırmışsınnormalde kapak açık olduğunda laptopun arkasından bakan bi kişi düz görmesi gerekirdi
quote:
Orijinalden alıntı: opelastra25
yalnız ters yapıştırmışsınnormalde kapak açık olduğunda laptopun arkasından bakan bi kişi düz görmesi gerekirdi
Alıntıları Göster
touchpad kenarlanınada yapsan süper olur
quote:
Orijinalden alıntı: HTrmn
touchpad kenarlanınada yapsan süper olur
Alıntıları Göster
ters duruyo bayrak düzelt bence
quote:
Orijinalden alıntı: metintekin
ters duruyo bayrak düzelt bence
Alıntıları Göster
bayrak ters duruyor ama genelde güzel çalışma
quote:
Orijinalden alıntı: yuselkom
bayrak ters duruyor ama genelde güzel çalışma
Alıntıları Göster
Güzel durmuş bence.
quote:
Orijinalden alıntı: madenci ilyas
Güzel durmuş bence.
Alıntıları Göster
aslında ters değil arkadaşlar. kapak açık olunca öyle gözüküyor kapalı iken normal düz yani :)
bknz:
quote:
aslında ters değil arkadaşlar. kapak açık olunca öyle gözüküyor kapalı iken normal düz yani :)
bknz:
Alıntıları Göster
Bayrak mükemmel. işcilik mükemmel daha ne olsun
quote:
Orijinalden alıntı: semidos
Bayrak mükemmel. işcilik mükemmel daha ne olsun
Alıntıları Göster
Gerçekten Mükemmel Yapıştırıken Hava Baloncukları Oluştumu
quote:
Orijinalden alıntı: amd@türkiye
Gerçekten Mükemmel Yapıştırıken Hava Baloncukları Oluştumu
Alıntıları Göster
Teşşekkürler arkadaşlar. 2 buçuk senedir reklamcılık sektöründeyim yapıştırma tekniğine uygun yaptığınızda hiç baloncuk oluşmuyor. Bunda da baloncuk oluşmadı.
quote:
Teşşekkürler arkadaşlar. 2 buçuk senedir reklamcılık sektöründeyim yapıştırma tekniğine uygun yaptığınızda hiç baloncuk oluşmuyor. Bunda da baloncuk oluşmadı.
Alıntıları Göster
Vayy güzel
quote:
Orijinalden alıntı: anomaly
Vayy güzel
Alıntıları Göster
Ters durma sorununu da halletikten sonra bence güzel olms tam bilgisayarın asiliyetinde bir parça...
quote:
Orijinalden alıntı: göktuğ_ölmez
Ters durma sorununu da halletikten sonra bence güzel olms tam bilgisayarın asiliyetinde bir parça...
Alıntıları Göster
Bu Bayrak nereye yakışmazkii Eline sağlık kardeş süper olmuş