< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzoztas -- 14 Şubat 2018; 13:36:41 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzoztas -- 14 Şubat 2018; 13:36:41 > |
ölücük nedir açıklar mısınız?
hakkım olan 6-7 uçuşta biriktirdiğim mil puanlarımı kullanamamak ölücülük mü? ölücü olmak için mi miles&andsmiles kart aldım ve alışverişlerimi bu kart üzerinden yaptım. ama bunlardan önce ölücülük kelimesinin tanımını yaparsanız sevinirim. |
destek olan veya hiç cevap yazmayan herkese teşekkür ederim.
ama thy nin avukatlığına soyunmuş değerli forum üyelerini anlamıyorum. "BEĞENMİYORSAN KULLANMA" nasıl bir aklın ürünüdür? |
Sikayetvara yazsana hocam 8 bin mil varken kullanilabilir deyip uçuş icin yogun olmayan saatte kullaniliyor olmasi trajikomik
|
"Limitli koltuk kapasiteli ödül bilet, ilgili rezervasyon sınıflarında müsait koltuk bulunabilmesi durumunda düzenlenen ödül bilet türüdür. Bu ödül bilet türünde biletiniz daha düşük Mil değeriyle düzenlenir. "
Yani 2 çeşit var: 1- Yer garantili (Daha çok mil) 2- Limitli yer kapasiteli (Daha az mil) Siz en yoğun olan saatlerde sınırlı sayıda koltuklardan bilet almak isterseniz tabi dolu yazısı görürsünüz. Yoğun olmayan, belirttiğiniz saatte talep az olacağından, muhtemelen henüz satılmadığı için tabi ki millerinizi kullanabilirsiniz. Ha ben illa bu saatte istiyorum derseniz de, 3 bin yerine daha fazla mil ödeyerek yer garantili koltuk alabilirsiniz. Bunda ne gibi hata gördünüz anlamadım? Satın alacağınız şey ile ilgili bilgi okumadan mı almaya kalkıyorsunuz? |
Banı yemişsin
|
Mil sistemi her zaman böyleydi beğenmiyorsan kullanmazsın
|
olayın özetini yazmışsınız teşekkürler. :-)
forumda hala bazı taş kafalılar bildikleri yoldan gidip hölölö hölölö kullanma şöyle yapma diye kestiriyor ama durumun farkına varmak "GÖRMEK" önemli tabi |
mille bilet vs alma olayının mantıgı kalmadı zaten. Eskısı gıbı karlıda degıl mıl oranlarını dusurduler bıletlerı artırdılar vs vs. Tek ıse yarar kısmı uc bes bırıken mılın varsa eve esya vs al. Ben yenı evlendıgımde kahve makınesı ve utu almıstım degerı 700 liıraya yakındı ıkısının.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 12 Şubat 2018; 1:12:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|