Şimdi Ara

minibüse binerken dh repliği salladım ve forumdan biriyle tanıştım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bursa mudanya minibüsüne biniyordum durakta bekliyoruz arkadaşlarla falan bu arada yanımızda bi kaç kişi var tanıdığım tanımadığım neyse dedim konuşmada çıkart masaya vur o zaman dedim ordanda tnımadığım biri geldi dedi donanımhaber mi falan öyle bişey oldu ve ordan tanıştık ve sevdiğim baba bir arkadaşımdır tanışmamızın 1. yılı kutlu olsun kerem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naqio -- 9 Ekim 2013; 16:11:34 >

• Dh heryerde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse takmadı
  • Vay be ne konuştunuz ilk tanıştığımızda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cafede cikarip masaya vurdum sevgilim oldu...

Dh heryerde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naqio

arkadaşlar bursa mudanya minibüsüne biniyordum durakta bekliyoruz arkadaşlarla falan bu arada yanımızda bi kaç kişi var tanıdığım tanımadığım neyse dedim konuşmada çıkart masaya vur o zaman dedim ordanda tnımadığım biri geldi dedi donanımhaber mi falan öyle bişey oldu ve ordan tanıştık ve sevdiğim baba bir arkadaşımdır tanışmamızın 1. yılı kutlu olsun kerem

Vay be, harbiden özledim o günleri

İşin tuhafı daha önce pm yoluyla konuşmuşuz, o çok enteresandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem- -- 9 Ekim 2013; 16:30:35 >

• O repliği dh'de hiç takılmayan arkadaşlarımda söylüyor ve o repliği DH'den görmedim ben sık kullanmama rağmen ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün sınıfta öğrencilerden birine "kafana kürekle vururum" dedim "aa hoca incici" dediler. Aslında buraya ait değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem-

quote:

arkadaşlar bursa mudanya minibüsüne biniyordum durakta bekliyoruz arkadaşlarla falan bu arada yanımızda bi kaç kişi var tanıdığım tanımadığım neyse dedim konuşmada çıkart masaya vur o zaman dedim ordanda tnımadığım biri geldi dedi donanımhaber mi falan öyle bişey oldu ve ordan tanıştık ve sevdiğim baba bir arkadaşımdır tanışmamızın 1. yılı kutlu olsun kerem

Vay be, harbiden özledim o günleri

İşin tuhafı daha önce pm yoluyla konuşmuşuz, o çok enteresandı

aynen o fenaydı ne konuşmuştuk ki pm den hatırlamadım şimdi baksana

• FAKE KONULARIMI AÇMAYIN LAN
  • Mudanya minibüslerine binerken hiç denk gelmedi bana DH li
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bentham

Mudanya minibüslerine binerken hiç denk gelmedi bana DH li

zaten sami evkurandaydık okul çıkısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

bugün sınıfta öğrencilerden birine "kafana kürekle vururum" dedim "aa hoca incici" dediler. Aslında buraya ait değil mi?

Ağzına kürekle vur o repliğin aslı

• quote:

keremi duyunca bende çıkartıp masaya vurdum
  • quote:

Dunde birisi bana hocam surdan bi tane uzatirmisin dedi dicektim donanimhaberdenmisin ama dedim simdi tersler falan :Ddd

• bende geçen birini gördüm,minübüste parayı uzattı kaptan bağcılardan geçer mi dedi kaptan geçmez abisi dedi.O cool story bro dedi kaptan her zaman gülüm dedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.