Şimdi Ara

Minibüslere inip binemiyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sakın benim olduğum minibüse denk gelme indirmem. Rezil ederim tokatlarım kızlar güler
  • la manyakmısın olum. bugün başımdan geçeni anlatayım. okuldan eve otobüsle dönerim. otobüste koltuklar doluydu ayakta 3-4 kişi vardı. her neyse pasoyu bastım otobüs hızla ilerleyince bende kendimi koşarken buldum. tam o sırada ilk koltuklarda 1-2 tanesi boştu hemen demirlere tutundum. oturdum. sağımda bana bakan koltuklar var ve 3 tanede kız var. neyse bunlar beni kesiyor tabi bende bi havalara girdim haliyle. bunlar arka sıralara el etti işte arkadan bi kız geldi. tam karşımdaki koltuğa oturdu. ineceğim yere kadar kız beni kesti. neyse bizim sitenin önündeki durakta otobüsler durmuyor genelde 400m ilerdeki durakta duruyor ama durmak zorunda sonuçta bizim sitenin önündede durak var. neyse ben ineceğim yere yaklaşınca kalktım yavaşça ve düğmeye bastım orta kapıdan. tahmin bu şoförün böyle bi gıcıklık yapacağını durmadı devam etti. ben tabi içimden dedim noluyo mk sonra bağırdım kaptan inecek var diye herif aynadan bana bakarak otobüsü durdurdu tamda bizim sitenin kapısının önünde normalde durakta insem 50m yürücem iyi oldu bir yerde ben bağırınca tabi kızlar bana baktı şaşkın şaşkın çünkü sesi boğuk ve kaba çıktı boğazlarım şişmişti çünkü havalar malum bi soğuk bi sıcak olsun önemli değil yaş tam olarak 18 e 1 ay var

bunun gibi çok şey yaşadım. takma kafana o anlık olup bitiyor. kimse seni hatırlamak için hafızasına kaydetmiyor.

• 17 yaşında bunları yapamıyosan ileride aç kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

minibüslere ihtiyacım olduğu halde çok zor binebiliyorum.kalabalık minibüs,otobüslere binmekten kaçınıyorum.mesela geçen minibuse bindim iniceğim yeri soyleyemedim birinin soylemesini bekledim.ne yapabilirim bu konu hakkinda

genelde 10 insanın 8 inin karşılatığı bir sorun .
    münüpüsteki insanların sana uzatması için verdiği paraları şöföre ulaştıra ulaştıra alışırsın binince münüpüs şuraya gidiyomu abi dersen öbür insanların kanının ısındığını düşünüp ineceğin yeri söyleyebilecek cesaret bulabilirsin
    çok kafaya takılcak bir sorun değil "olumlu düşün etkin biri ol"

• buraya konu acmakla hata mi ettim ? biraz empati lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeraraLona7

quote:

minibüslere ihtiyacım olduğu halde çok zor binebiliyorum.kalabalık minibüs,otobüslere binmekten kaçınıyorum.mesela geçen minibuse bindim iniceğim yeri soyleyemedim birinin soylemesini bekledim.ne yapabilirim bu konu hakkinda

genelde 10 insanın 8 inin karşılatığı bir sorun .
    münüpüsteki insanların sana uzatması için verdiği paraları şöföre ulaştıra ulaştıra alışırsın binince münüpüs şuraya gidiyomu abi dersen öbür insanların kanının ısındığını düşünüp ineceğin yeri söyleyebilecek cesaret bulabilirsin
    çok kafaya takılcak bir sorun değil "olumlu düşün etkin biri ol"

deniyecegim tesekkurler dostum

• Laurent Gounelle - Tanrı Daima Tedbil-i Kıyafet Gezer

Bu kitabı okumalısın.
  • kaptan beni sağa tükür diyceksın
  • sorun senin insanlar hakkında çok düşünmen. onlarda düşünüyor sanıyorsun. ama o dolmuşta rezil olsan o rezillik 20 saniye sonra dolmuş tarafından unutulacak ve birdaha o insanları görmeyeceksin
  • İneceğin zaman telefon no nu at ben sana MMS le kısa film atayım sesler çıkınca rezil olup hemen inersin.
  • hayır çirkinlikten değil ama öyle kazınmış işte beynime.belkide evden fazla çıkmadığım için böyle oldu.bundan sonra sık sık bi yerden bi yere giderken minubüsleri tercih edeceğim
  • burda kimse psikolog değil,ama sana tavsiyem kimseyi takma bazen ağzından komik sözler de çıkabilir.ne bilim belki müsait bir yerde derken geveliyebilirsin herkesin sana baktığını düşünürsün.ama sen kendinsin değişmeye çalışma.sosyal olmaya zorlayan insanları da takma bence illa öyle görünmeye çalışma yani.
  • Bende aynı sıkıntıyı yaşardım.

Yaşıt sayılırız. Öncelikle şunu belirteyim: Abi demekten kimseye zarar gelmez. En efendi ve uyumlu hitap abi'dir.

Kapıyı açar mısın abi,
    Müsait bi yerde indirir misin abi diyebilirsin.
  • Millet niye baksın sana her inenen bakıyorlar mı , baksalar ne olacak neyden korkuyon.Üzerine git korkulalrının.
  • deniyeceğim teşekkürler
  • quote:

deniyeceğim teşekkürler

Şoförün yanında takılsan dost olsan sorun olmaz ve yenersen bu sor'unu durumu günclle lütfen

• Evet abi iyi tabirdir. Abilerin abisi, inecek var mübarek... Abi ne alaka anlamadım şimdi yazmışlar oraya.
    Gaza getiricek bişeyler dinle sonra duş al fön çek çık ferahla bi sonra bin münübüse fark ediyor. Zamanında yaşamıştım.
  • "Müsayit bi yerde" demen yeterli.Nasıl bi aksilik olursa olsun indikten sonra o minibüstekileri ne de olsa bir daha görmüycem de ve eve doğru yürümeye başla.
    @Cait'in dediği de doğru.Sen gün boyunca onu düşünsen bile inan o insanların umurlarında olmuyor ve sen boşu boşuna o olayı düşünerek üzülmüş oluyorsun.Onlar seni 30snden fazla düşünmüyorsa sen onları neden 1sn bile düşünesin ki?Kim onlar yahu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.