Şimdi Ara

Minibüslere inip binemiyorum (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütün hattı dolaşıyormusun her seferinde ?? :)) alt tarafı müsati biyer kaptan! hacı! huop! dayı! köşede! geçtin! aloğ! diyeceksin
  • Kaptan sağda boşalt de

müsait bi yerdeyi ben diyemem genelde, cümlede yüklem olmayınca kendimi boşlukta gibi hissediyorum söyledikten sonra. Müsait bi yerde inebilir miyim derim genelde, o kadar uzun cümleyi kurana kadar da zaten şoför durağı 100-150 metre geçmiş oluyor. O yüzden forza tramvay, bas düğmeye dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MeMeNto_

Ahahaha aynı ben :D
  • Önce binmen gerekir inmek için
  • arkadaşlar herkesin fikrini dikkate almaya çalışıyorum teşekkürler fikirler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MeMeNto_

8:30 dan itibaren bizim arkadaş ilgili :

• aynı sorun bende de var arkadaşlarım sesimin çok kalın olduğunu söylüyor ama müsait bir yerde inebilirmiyim deyince ses o kadar ince çıkıyor ki

• müsait bir yerde de in gitsin zamanla alışırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

minibüslere ihtiyacım olduğu halde çok zor binebiliyorum.kalabalık minibüs,otobüslere binmekten kaçınıyorum.mesela geçen minibuse bindim iniceğim yeri soyleyemedim birinin soylemesini bekledim.ne yapabilirim bu konu hakkinda

bence hiç binme bende dolmuşu sevmem... kentkart desteği olsa o zaman düşünürüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Binip inemiyorum desen daha doğru olurmuş

+1

inip binemezsin , binip inersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun
  • Şoförlere "Kaptan" diye hitap et, adamlar rütbe sahibi gibi hissediyor kendisini
    Ek olarak ben genellikle inerken Kaptan'a "Kolay Gelsin" derim, adamlar hiç yokmuş gibi davranılıyor uyuz oluyorum.
  • O yaşlarda gırgır yapardık "kapdan beni sağa fırlat" falan derdik.
    Korkularının üstüne git rahat ol
  • maaşlı birini tutarak bu sorunun üstesinden gelebilirsin. senin yerine müsait yerde indir der.
  • o zaman binip inmeyi dene

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker07

Diğer insanlar senden üstün değil rahat ol

en güzel ve mantıklı yorum ve buydu..
  • Kardeşim korkmana gerek yok sonuçta güvenini topla ve bu isleri kafanda büyütme. Kimse sana bakmaz, umursamaz inecek yeri söylediğin icin. Biraz daha aktif olmayı dene. Çık Arkadaşlarınla gez dolaş. Hayat ılerde daha acımasız olacak is hayatı tam bir cadı kazanı bunlara şimdiden hazırlık yapman lazım. Sonra basını taslara vurursun.

• Bugün tekrar denedim yorumları dikkate alarak.ama başaramadım gine birinin söylemesiyle indim.ne olacak benim bu halim ya
  • Buradaki arkadaşların çoğu güzel tavsiyeler vermiş ama bu işi profosyonel yardım almadan çözemezsin.

Eminim bu gibi olayları sadece minibüste yaşamıyorsundur. Sana tavsiyem, kesinlikle psikoloğa görün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJacket

Buradaki arkadaşların çoğu güzel tavsiyeler vermiş ama bu işi profosyonel yardım almadan çözemezsin.

Eminim bu gibi olayları sadece minibüste yaşamıyorsundur. Sana tavsiyem, kesinlikle psikoloğa görün.

Şuan çok yoğunum sınavlarım var ancak yazın gidebilirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.