Şimdi Ara

Minimal Phone e-ink ekran ve fiziksel klavye ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Minimal Phone e-ink ekran ve fiziksel klavye ile geliyor
    Akıllı telefon dünyasında bugün belirli standartların dışına çıkılmıyor olsa da farklılık arayanlara yönelik nadiren projelere rastlamak da mümkün. Minimal Phone gözlerini düşünenler için e-ink bir ekrana sahip. 

Minimal Phone özellikleri ve fiyatı

Minimal Phone modeli 4.3 inçlik siyah-beyaz e-ink ekrana sahip. Kitap okuma, makale okuma gibi işlevler için ideal olsa da tazeleme hızları düşük olduğu için video izleme veya oyun gibi senaryolarda beklentileri karşılayamayabilir. 

Ayrıca Bkz.Huawei kendi görsel yongasını geliştiriyor

MediaTek Helio G99 yonga setinden gücünü alan telefonda 6GB RAM ve 128GB depolama yer alıyor. Android 14 işletim sistemi ve Google Play desteği ile uygulama kullanımından sorun yaşanmıyor. 16MP arka kamera ve opsiyonel 5MP ön kamera mevcut. 3000mAh batarya günlerce kullanılabiliyor. 18W kablolu şarj ve 15W kablosuz şarj mevcut. 

Telefonda BlackBerry dönemlerinden hatırladığımız üzere 35 tuşlu QWERTY klavyeye yer verilmiş. 0.15mm seyahat mesafesi ve titreşimli geri besleme ile verimli bir tecrübe sunuyor. USB Tip-C girişi, 4G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 gibi özellikleri olan telefon, kitle fonlama sevkiyatlarını göndermeye başladı. Yıl içerisinde 399$ fiyat etiketiyle satışa sunulacak. 

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/02/01/minimal-phone-e-ink-qwerty-smartphone-begun-shipping/

• 99$ olsaydı biraz ihtimali olabilirdi. Bu fiyata bence mümkün değil

• E-kitap okuyuculardan beri e-ink teknolojisinin hastasıyım. Hatta bende pebble saatlerden vardı yıllar önce bilen bilir o da e-ink ti. Şarjı süper gider de video falan hak getire.

• Kindle Keyboard içinde SIM kart vardı, o gündür hep telefon olsa, aluvv desem diyordum. Biri beni duymuş gibi (15 sene sonra)

• Apple böyle bir ürün çıkarır mı, hiç bunun hakkında bir bilgi, haber, tartışmaya denk geldiniz mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Android go yazılım ile 4 gb ram ve daha uygun fiyay olabilirdi. Xioami 100 dolarlik cihazlar yaparken bu arkadaşlar en azindan 150-200 dolar bandında olabilirlerdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • H4- H kullanıcısına yanıt
    E-ink göstergeli kılıfları var yıllar öncesinde görmüştüm . Bu tür şeyler keşke Android markalarına da gelse ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.