L2 ye yeni başlıycam daha önce hiç oynamadım şuan l2wolf diye bi serverın client'ini indiriyorum şöyle bir problemim var LGx110 notebook'la oynycağım için bazı oyunlar monitöre sığmıyor mesela minimum çözünürlüğü 1280x1024 olanları fln ama kasma fln yok oyun içinde ekrana sığmıyor bir bölümü oyunun bu oyunun en düşük çözünürlüğü kaç bilgisi olan yardım etsin bi zahmet şimdiden çok sağolun
Alt + Entere bas pencere haline gelir sonra optionsa gir orda instalize var ona tıkla okla
800*654 ( 654mü tam bilmiyorum. )
quote:
Orjinalden alıntı: Josea
Alt + Entere bas pencere haline gelir sonra optionsa gir orda instalize var ona tıkla okla
Çok sağol hocam peki l2wolf nasıldır veya bu indirdiğim client e patch çekerek oynayabileceğim daha kalabalık bir server var mı ?
Bu sitelerden clientine uygun serveri seçip patchı yapıp girebilirsin serverlerdeki player sayısını mesela tanıtımlarda +1000 nice community fln yazar..
Bu sitelerden clientine uygun serveri seçip patchı yapıp girebilirsin serverlerdeki player sayısını mesela tanıtımlarda +1000 nice community fln yazar..
Tekrar sağol hocam ama şöyle bi sorun var clientimin versiyonunu bilmiyorum ama l2wolf un clienti hani direkt server söylesen bana çok makbule geçer
Tekrar sağol hocam ama şöyle bi sorun var clientimin versiyonunu bilmiyorum ama l2wolf un clienti hani direkt server söylesen bana çok makbule geçer