Şimdi Ara

mining...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bütün karakterler mining yapabiliyor mu?görevde verilen itemlerle madene gittim ama ore cıkartamadım.nasıl yapıldıgı konusunda yardımcı olursanız sevinirim vede craft bi meslek secmeden isleyebiliyor muyuz madenleri???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syrna -- 14 Nisan 2009; 17:57:56 >

• her ırk her class minnigde kazı yapabilir.. CHİP WAR zamanı karşı ırkın chip guarlarından düşen holy mental scanner almalısın almassan kazı yapamazsın..ayrıca kazı aracıpille calısıyor belki bilmiyorsundur diye söylüyorum..
    -----------------------------------------------

CHİP WAR zamanı kendi ırkını takip etkarsı ırkın chip warın önünde guarlar var 1 kere vurdummu ölüyorlar onlardan düşen holy mental scanneri al ve savası kazanmanızı bekle savası kazanamassanız kazı yapamıyorsunuz..kazanmanız lazım...misal kazandın ,kazı alanına gidip buf'un gelmesini bekliyorsun 30dkka falan sürüyor gelmesi..
  • cevap icin tesekkürler.chip wara girmek icin yada kazı yapmak icin lvl sınırı var mı peki?
    bide Grazier 50 lvl gözüküyosun bu class la ilgili bi rehber hazırlamayı düsünüyor musun :o)
  • tabi holy mental scanner toplamanın yanında ırkının savaşı kazanmış olması lazım :D lvl sınırı hakıında bilgim yok ama 40 tan önce savaşa gitmek hele hele chip e yaklaşmak pek akıllıca deil :D
  • rehber hazırlamaya gerek yok her bilgi acılan konularda mevcut zaten extra sorularınız warsa grazier(faust) ile ilgili cevaplıyabilirim ...
  • LVL Sınırı 30'dur. 30 Dan Sonra Savaşlara Katılabilir, HMS Görevini Yaptıktan Sonra Savaşı Kazanırsanız Kazı Yapma Hakkı Kazanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 5700XT MECH OC BIOS
    4 yıl önce açıldı
    EVGA GTX 970 FTW
    7 ay önce açıldı
    RTX 3050 ROG Strix OC
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.