Şimdi Ara

Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
526
Cevap
16
Favori
32.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısınız, herkesin son 1-1,5 ayda mining olayına saldırmasıyla zorluk son 1 ayda geçmiş 3-4 aydan fazla artmış. Bu da demek oluyor ki temmuz sonunda vegalar piyasaya girince zorluk daha da artacak ve mining işi ciddi manada zorlaşacak ve küçük ölçekteki miningciler kar/zarar dengesi hesaplamaya başlayacaklar. Hele birde borsalarda düşüş olursa işler hepten karışacak. Bu işe girecekler unutabilecekleri paraları varsa girsinler, öyle kredi alıp borç alıp bu işlere girmek o kadar mantıklı değil.
  • Eve gelen elektrikçilere '' abi payamız yok ama ekyan kaytı veysek oluy mu '' :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi konudaki sisteme baktim,bir de yanimda öten p4 agpli kasama,hüzünlendim gidiyorum

• Nicksiz1i N kullanıcısına yanıt
    Gel gitme hocam küsme hemen hayata :)

Şaka bi yana aynısının daha iyileri sizlerin olur inşallah.

• bizde cezayirde yaşamak istiyoruz hocam nasıl yapcaz
  • 4. 1080ti armor u bulamadım gitti. Türkiyede yok. Amazondan 1 hafta sonra sipariş verdim hesabı kitleyip iptal etti, kardeşimin hesabıyla ve kartıyla denedim aynı şey onda da oldu. Yine sipariş verdim bu sefer 2 hafta sonra stoklara giricek diyor. 1080ti da yakında kara borsaya düşücek bu gidişle.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Burda koli koli var hocam Türkiye'ye giden biri olsa gönderirsim size. Her markanın 1080ti mevcut.

Bu arada ne yaptınız win 10 olayını? Kurulunu gerçekleştirmediniz mi henüz? Bekliyorum sabırsızlıkla

• Kolay hocam. Burada cok fazla Türk inşaat şirketi var. Herhangi birisine başvuruda bulunun gelin :) ben 2 yıldan fazladır buradayım şantiyelerin ve merkez ofisin muhasebesine bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan_G. -- 24 Haziran 2017; 20:17:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveboy85

Bu arada ne yaptınız win 10 olayını? Kurulunu gerçekleştirmediniz mi henüz? Bekliyorum sabırsızlıkla

Bayram sebebiyle istanbula geldim. Sisteme win10 kurup biraktim. Pazartesi gunu diger islemlere gecicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 24 Haziran 2017; 20:15:41 >
  • Her bir ekran kartının 70 derecede çalıştığını düşünürsek bulunduğunuz yere bir adet klima lazım hele hele cezayir gibi bir ülkede yaşıyorsunuz. Kartları yakmayı bırak evide yakarsınız umarım düşünmüşsünùdur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Hocam kartlar 84 derecede çalısıyor :) 70 te duramıyorlar afterburner zaptedemiyor. Klima bayram tatili biter bitmez ilk iş alacagım.

• Bu konuyla birlikte cezayirde yasamanin turkiyede yasamaktan daha iyi oldugunuda ogrendik

• PomPom kullanıcısına yanıt
    valla ben burayı cok seviyorum üstad. Onlarda bizi cok seviyorlar :)

• Elektrox kullanıcısına yanıt
    Kişisel bilgisayarda mining yapmanın güvenlik açısından bir riski varmıdır? 1080 ti var bende de evde olmadığım boş zamanlarında öyle ufaktan kazsın diyorum ama güvenlik açısından bir risk oluştururmu? hiç bu işlerle uğraşmadığım için bilmiyorum nasıl olduğunu ama güvenlik riski varsa kendi bilgisayarımdan uğraşmayayım yoksa ufaktan kazdırayım diyorum
  • 3. Riseri siparis ettim ama daha gelmedi. 3. karti anakarta taksam sikinti cikar mi?

• Herkese iyi bayramlar. Bayramda çalışmak zorunda olan arkadaşlara da Allah kolaylık versin.

• drhiziracil kullanıcısına yanıt
    Kartinin sicakligina bak, onemli olan o. Evinde de kaçak akim rölesi varsa kafana takma açik dursun üc beş kazanir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam riser i ne olur ne olmaz deyip fazla sipariş etseydin. Ben 5 kart icin 8 riser aldım bozulur bozuk cıkar vs diye. Hem simdi ikinci sistemi alırken elimde hazırda riser olacak. Anakarttaki en alttaki pci-e 4x çıkışına takabilirsin istersen hocam.

• Dün ve bugün ki kazancımız.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.