Şimdi Ara

Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
16
Favori
32.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam nicehash kullanmayın kendiniz claymore ile kazın iki günde belki 100$ olacaktı 75 dolar olmuş. Az bana kalırsa mesela 1 rx 480 4 dolar kazıyorsa nicehash de normalde 7 dolar kazar kendi ayarlarınız ile dual mining yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart başı günlük gelir kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveboy85

Günlük 0,0110 btc getiriyor. Ama zorluga göre 0,0100 de oluyor 0,0120 de. Şuan bu mesajı yazarken 0,0108. Bu öğlen sistemi biraz dinlendirdim iki üç saat. Şuan ki kazanc 11$. Saat başı 1,25 dolar veriyor ortalama. LyraRev2 kazıyor şuan her kart 63-65 Mh/s kazıyor. Totalde gösterdigi 5 kart icin 311 Mh/s.

Lbry kazdıgında da kart başına 450-480Mh/s. Totalde 5 kart icin 2.400G h/s.

bence güzel sonuçlar. 1080ti ile ETHdual yapılmaz sonuçları kötü. zchahte güzel sonucu var 1080ti nin fakat onunda bugünkü piyasası çok düşük şuan için kart başı 15d$ lık daha iyi nicehash sizin için. zaten birde direk BTC olarak alıyorsunuz exchange ile uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz oda ayrı bir güzelliği. bence bu şekilde devam edin. açıkcası elimdeki 1060lık rig'e 7. 1060ı taktığım zaman yeni sistemi 1080ti ile kurma hayali içine girdim sonuçlarınız iç açıcı.
    kolay kazmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Kart başı günlük gelir kaç?

şuanki piyasaya göre 10tl nin altına düştü kart başı günlük gelir. bu dediğimde asus rog strix versiyonu olanda. mesela rog strix ETHde 24MH/s görürken zotac amp edition 22MH/s civarı seyrediyor.
  • Xarchen kullanıcısına yanıt
    Şuan bitcoin fiyatıda 2500$ seviyesinde. Benim hesapta toplamda 1.063 bitcoinim var. Geçenlerde tl karşılığı 10.700 tl civarlarındaydı şimdi 9.840 tl :) bu tarz düşüşlerin ardından genellikle geri 2.900$ seviyelerine fırlıyor. Alarmımı kurdum pusudayım

• Bitcoin fiyatı 2.300 dolar seviyelerine indi ve günlük getiriler kart başına 4,5 dolar seviyesine indi :)) ama dikkatimi çeken birşey var. Kart basına 8-9 dolar ikrn kazıyordu kazıyordu ama kabul oranı cok yavastı. Simdi acayip hızlı kazıyor ve yine aynı oranda da kabul ediliyor.

• Geri çıkmasını bekliyoruz panik satış yok. kredi kartı ekstreside gelmek üzere sistemi taksitle kredi kartıyla topladım bir haftaya geri çıkar inşallah. bir aydır kazıyorum ethereum, zcash, siacoin, decred var elimde hepside tepetaklak bakalım ne olacak :)
  • Elektrox kullanıcısına yanıt
    Panikleyenler satmıştır bile belkide :) benim zaten satma gibi bir niyetim yok hesabımda duruyor bitcoinler. Hele dursun 1-2 sene :)

Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor

• quote:

Kolay hocam. Burada cok fazla Türk inşaat şirketi var. Herhangi birisine başvuruda bulunun gelin :) ben 2 yıldan fazladır buradayım şantiyelerin ve merkez ofisin muhasebesine bakıyorum.

Hocam merhaba. Yeni inşaat mühendisiyim. Cezayiri tavsiye eder miydiniz çalışmak için ?

yabancı dilim var ve 25 ülkeye gittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 27 Haziran 2017; 0:22:47 >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Arapça yada fransızca'nız varsa gayet güzel yaşanacak yer :) ama tabi burada geleceğiniz şehirde önemli. Texas gibi yerleride var

• quote:

Arapça yada fransızca'nız varsa gayet güzel yaşanacak yer :) ama tabi burada geleceğiniz şehirde önemli. Texas gibi yerleride var

Yarın fransızcaya başlayayım ben o zaman.
  • Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor

Bitcoin fiyatı 2400 dolarlara yaklasınca sistem biraz düZeldi. Bu arada bu konuya meraklı arkadaşlardan cok fazla mesaj alıyorum. Bu işi yapmak isteyen. Ama kafalarının karıstıgı neyi nasıl yapacagıyla ilgili bilgi talep eden. Bu arkadaslar icin Cuma günü ayrı bi konu açacağım. A dan Z ye sistemi toplasın bitcoin adresleri nerden alınır nasıl alınır nasıl transfer edilip TL'ye çevirilir vs. Ekran görüntülerini alarak yardımcı olmaya çalışacağım.

Oha diyorum :) bu kart burda 1450$

İki kart parasına satıyorlar resmen tabi satabiliyorlarsa eğer.

Anlık.

• Hala kart basina 7 dolar uzerinde seyrediyor guzel para.

• xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    Kart başına 9 dolarları geri görürüz umarım. Bitcoin fiyatı 2750$ ı bi geçerse eğer cok rahat görecektir 10 dolarları.

• 7 dolar kritik esik. Tabi siz sifir masrafla (elektrik) kazdiginiz icin 5 dolar bile olsa size kar olarak geri doner ama ben genel anlamda soyluyorum. 1080ti zaten f/p bir kart degil. Birde kar olarak 5 dolar altina dusunce bir anlami kalmiyor.

Btc fiyatı 2550$ ı gördü tekrardan. Kartlar geri 8$ civarına çıktı. 2 günde 49,10 dolar kazandırdı ama simdi günlük 40$ getiri gösteriyor. Tabi dün geceden şu saate kadar piyasada 417 bitcoinlik işlem yapıldı. Bu da biraz canlanmasında etkili oldu.

• 5. kartı bulamadım. Gigabyte GeForce GTX 1080TI Gaming OC kullansam sıkıntı çıkar mı ?
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    problem cıkacagını zannetmiyorum cünkü Nvidia tarafından saglanan aynı driveri kullanıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.