Şimdi Ara

Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
16
Favori
32.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: loveboy85

problem cıkacagını zannetmiyorum cünkü Nvidia tarafından saglanan aynı driveri kullanıyorlar.

Birsey daha soriyim. Ben btcturkteki bitcoin adresimi nicehash miner programinda adres kismina yazdim. Baskada hicbir islem yapmadim (nicehash e uye olmadim) sıkıntı cikmaz dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Farklı cüzdana göndereceğin için komisyon oranları fazla olabilir. Yerinizde olsam nicehashden bir cüzdan açıp ara sıra btcturke aktarma yaprdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    Bende aynen böyle yapıyorum. Hergün hic sektirmeden ödememi yapıyorlar. Baska cüzdanlara her cumartesi gönderiyorlar galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Farklı cüzdana göndereceğin için komisyon oranları fazla olabilir. Yerinizde olsam nicehashden bir cüzdan açıp ara sıra btcturke aktarma yaprdım.

Tam terside olabilir. Komisyonlara bakmak lazım. Ben aradım sitesinde ama bulamadım.
    nicehash cüzdanına aktarılırken %3 civarı bir fee kesiliyor sanırım.
  • arzu ederseniz 1060 1070 1080 1080ti gibi farklı kartları tek makinadanda çalıştırabilirsiniz bırakın markayı modeli gpu chipseti bile önemli değil. her bir karta farklı maden bile kasabilirsiniz. sadece amd ve nvidia aynı makinada çalışırken driver çakışması olabiliyor onun için sanırım ileri düzey bilgi lazım o işe girmemekte fayda var
  • ayrıca BTC için fee yazmıyorlar dinamik sistemi olduğu için sürekli değişiyor. tecrübe etmek lazım kesinti olaylarını miner fee dışında aldıkları ücret varmı ve ne kadar diye
  • Piyasa sağlam bir göçtü ve ufak ufak toparlanmaya başladı. Kazı gelirleri şuan ne alemde arkadaşlar?
    ağustosa kadar düşüş bekleniyordu piyasalarda ama son 2 gündür marketcap'te yükselme var ciddi anlamda onun etkisiyle düzeldi tekrardan. bitcoinde segwit geçis olayı var o nasıl etkilicek acaba piyasaları
  • Tek bir soru soracağım kafama takılan. Bu işten kimin karı var? Yani bilgisayarımızın işlem gücünü kullanarak elde ettiğimiz veya çözdüğümüz problemin birilerine getirisi olmalı ki bize de o getirinin bir kısmı kar olarak geri dönsün.

Bu iş birilerinin elinde çok fena patlayacak gibi geliyor ama hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Piyasa sağlam bir göçtü ve ufak ufak toparlanmaya başladı. Kazı gelirleri şuan ne alemde arkadaşlar?

Kart başı 6 dolar civarı.
  • 1000w üzeri güç kaynağına, tek bir pci-e kablosuna 3 adet rx470 bağlarsam. Kablolar ısınır mı?
  • PTT kargoya işiniz düşmesin. 2 farklı siparişte 3 er tane riser aldım. Birini kadıköye diğerini kemerburgaza göndermişler. Bense lüleburgazdayım.
    Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor

5$ ile 7$ arasında değişiyor gelirler. Bazen sapıtıyor 5 kartın toplamına 15$ diyor sonra geri toparlıyor.

Burgaz kısmını tutturmuşlar hocam

• quote:

Burgaz kısmını tutturmuşlar hocam

3.de Lefkoşa çıktı. Gittim PTT'ye sordum. Büyük ihtimal yanlış takip numarası vermişlerdir dedi çalışan. 3 Farklı siparişinde takip numarasını nasıl yanlış veriyorlar anlamıyorum. Adamların sistem o kadar saçma ki kargonun kime gönderildiği gözükmüyor. Kargo geldiğinde evde değilsen alma ihtimalin yok sanırım.
  • 1080ti zam + stok sıkıntısı başlayınca EVGA 8 GB GeForce GTX 1080 FTW yöneldim. 200euro fark var 1080ti ile arasında. 2 tanede ondan alıp 6 kartla rig i tamamlıcam.
    Niyeti boZdun yani hocam :) yalnız bu bagımlılık yapıyor 1. Rig tamamlanınca 2. Yi canın istiyor.

• quote:

Niyeti boZdun yani hocam :) yalnız bu bagımlılık yapıyor 1. Rig tamamlanınca 2. Yi canın istiyor.

Biraz öyle oldu. 1600w psu var boşa gitmesin diye uğraşıyorum. Ocakta dolardan fena içerdeyim birde buradan patlarsam Avrupaya kaçıcam :)

edit: Sistemin toplam maliyeti: 20bin lira oluyor. Parçaların hepsini Türkiye'den alsam ekstra 6bin daha vermem gerekirdi. Amd kartlar piyasada olsa bu paraya 2 sistem rahat kurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 30 Haziran 2017; 18:1:38 >
    2-3 ay sonra kartların getirisi artacaktır hocam öyle bir hissiyat icerisindeyim ;) amd rx 4-5 serileri bu işten vazgeçince ciddi bir rahatlama saglanacak. Yeni kartlarda giriyor piyasaya ama son kullanıcaya bu kadar adetli sayılarda ulaşana kadar bizim getirimiz sistemin maliyetini coktan cıkartmıs olacak.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.