Şimdi Ara

Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
16
Favori
32.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu an 2 adet msi aero 1080ti oc ve 4 adet msi armor 1080ti oc ile 20$ civarı getiriyor nicehash ile. sizde durum nedir? yapmam gereken bir oc ayarı var mıdır? oc karlı mı olur karsız mı olur?
  • hsmergl H kullanıcısına yanıt
    Normal ama o kartlar 20$ icin yipratilmaz. Farkli coinleri dene bence. Mesela; signatum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsmergl

arkadaşlar şu an 2 adet msi aero 1080ti oc ve 4 adet msi armor 1080ti oc ile 20$ civarı getiriyor nicehash ile. sizde durum nedir? yapmam gereken bir oc ayarı var mıdır? oc karlı mı olur karsız mı olur?

DGB skein e geçin şuan 27 dolar alırsınız günlük. Signatum düne kadar çok iyiydi. Şuan whattomine yanlış göstermiyorsa dipte. 5 karta 14 15 gösteriyor.
  • Nicehash bir aralar iyi veriyordu gunluk. Bitcoin fiyati baya dustu bir ara o da dustu. Simdi normale dondu Bitcoin ama Nicehash hala dusuk kazandiriyor. Sebebi nedir bu durumun acaba?
  • Salvatuon kullanıcısına yanıt
    nicehash bitcoin kazmıyor. nicehash diğer altcoinleri kazdırıyor ekran kartlarına altcoinlerin zorluk oranı ve değeri nicehashde kazancınızı etkiliyor. Bu kazdığı altcoinleri btc ye çevirip veriyor. Bence nicehash kazmayıp claymore ile ethereum+decred ikilisini kazmak daha mantıklı kazdıklarını cüzdanında tutarsın altcoinin değeri yüksekken eldekileri satıp nicehash in ortalama kazdığından daha çok gelir elde edebilirsin.
  • Elektrox kullanıcısına yanıt
    Simdi anlasildi olay. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salvatuon kullanıcısına yanıt
    rica ederim. bilgi paylaşıldıkça çoğalır...
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    o zaman arkadaşlar benim anladığım altcoinleri mining yap bekle sonra btc ye çevir diyorsunuz benim anladığım daha iyi kazanmak için. Peki altcoin fiyatları sabit varsayarsak aradaki çevrim ve transfer ücretleriyle nicehashin verdiği günlük kazanca denk gelmiyor mu bu başka koin kazma işi?
  • quote:

o zaman arkadaşlar benim anladığım altcoinleri mining yap bekle sonra btc ye çevir diyorsunuz benim anladığım daha iyi kazanmak için. Peki altcoin fiyatları sabit varsayarsak aradaki çevrim ve transfer ücretleriyle nicehashin verdiği günlük kazanca denk gelmiyor mu bu başka koin kazma işi?

Nicehashte kesinti fazla hemde az veriyor. Dün DGB 25 verirken Nicehash 17 falan veriyordu. Alt coini bekletip bekletmemek sana kalmış. Değerinin düşük olduğunu düşünüyorsan bekletip satabilirsin. DGB şuan tek kart 900-950 civarı çalışıyor.(ccminer 1.5.81)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Nicehashte kesinti fazla hemde az veriyor. Dün DGB 25 verirken Nicehash 17 falan veriyordu. Alt coini bekletip bekletmemek sana kalmış. Değerinin düşük olduğunu düşünüyorsan bekletip satabilirsin. DGB şuan tek kart 900-950 civarı çalışıyor.(ccminer 1.5.81)

Anladım biraz daha araştırayım. Peki hangi coini kazmamız gerektiğini ben whattomine.com dan bakıyorum. Siz hangi siteyi kullanıyorsunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Anladım biraz daha araştırayım. Peki hangi coini kazmamız gerektiğini ben whattomine.com dan bakıyorum. Siz hangi siteyi kullanıyorsunuz?

Bende ordan bakıyorum. Şuan dgb skein kazıyorum.

• Arkadaşlar birşey soracağım bende 4x gigabyte aorus gtx 1080 ti var 3 ü extreme edition biri normal her kartı tek tek denediğimde hepsi %80 Power limitte oc siz 720 sol alıyor fakat hepsini aynı anda bağladığım da 700 'ün altına düşüyor ve aynı zamanda biri 250 sol değerleri alıyor zcashe de bir türlü çözemedim gitti şu sorunu bilen anlayan var mı acaba flypool dayım ve hx 1200 kullanıyorum tek başına aynı sorum ax850 kullanıyorum aynı ikisini birlestiriyorum aynı ama hepsini tek tek bağlıyorum sorun yok. Rica etsem anlayam birisi cevap verebilir mi bu arada regülatör dahi kullanıyorum 3000w lik.

Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor

• Kart uzun süre çalışınca azda olsa performansı düşüyor. Aşağıdaki siteden başkalarının aldığı değerleri inceleyebilirsin.https://bitcointalk.org/index.php?topic=1940567.680
  • Yok dostum keşke öyle olsa kartlar sıfır kutusundan yeni çıkarıp taktım ama maalesef bu sorun ile karşılaştım bugün deneme yanılma yöntemi ile bulmaya çalışacağım sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Yok dostum keşke öyle olsa kartlar sıfır kutusundan yeni çıkarıp taktım ama maalesef bu sorun ile karşılaştım bugün deneme yanılma yöntemi ile bulmaya çalışacağım sorunu

Kastettiğim şey saat bazında kullanım. Ben dgb kasıyorum. bazen hız 4.6 ya çıkarken bazen 4.4 e düşüyor.
  • DeVil_BoZZo kullanıcısına yanıt
    Bende de 4 tane armor 1200w'lık PSU'ya bağlı. Ama sistem çöküyordu. Sanırım kartlar anlık olarak 250w baya üzerinde güç çekiyor ki testlerinde 400w çektiğini görmüşler. O yüzden bende güç limitini yüzde 80'e düşürmek zorunda kaldım. Ama asıl soru şu tek tek denediğinde hızın ne oluyor ve çektiğin güç kaç oluyor?
    Ben denedim ama çok fark görememiştim.
  • Probleminizin riser kablo yada kullandıgınız programdan kaynaklanıyor. Sistem çökmesi yada bir kartın diğer kartlardan daha düşük performansta kazı yapması tamamen bu iki sorunla alakalı. Bende kafayı yiyecektim bunlar yüzünden ama tek tek denerken riser kablolardan bir adedinin arızalı oldugunu kesfettim. Degiştirdigim günden beri elektrik kesintileri hariç 24/7 açıklar. Günlük 1500-1600 dgb alıyorum.

• Beyler,

Ben hala yatırım yapıyorum bu sisteme. Çünkü etrafıma baktığımda yatırımı minimum13 ayda çıkaran başka

bir fikir göremedim. Hem de kendi işine devam ederken. Sizin düşünceleriniz medir bu konuda?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Arkadaşlar birşey soracağım bende 4x gigabyte aorus gtx 1080 ti var 3 ü extreme edition biri normal her kartı tek tek denediğimde hepsi %80 Power limitte oc siz 720 sol alıyor fakat hepsini aynı anda bağladığım da 700 'ün altına düşüyor ve aynı zamanda biri 250 sol değerleri alıyor zcashe de bir türlü çözemedim gitti şu sorunu bilen anlayan var mı acaba flypool dayım ve hx 1200 kullanıyorum tek başına aynı sorum ax850 kullanıyorum aynı ikisini birlestiriyorum aynı ama hepsini tek tek bağlıyorum sorun yok. Rica etsem anlayam birisi cevap verebilir mi bu arada regülatör dahi kullanıyorum 3000w lik.

Hocam ben sıvı soğutma kullanıyorum ekran kartımda ve şuan şçin bu sistem 300 watt çekiyor sadece. Tek 1070 ftw ile. Sizce değerlerim nasıl ? Sisteme 2 adet daha sıvı soğutmalı 1070 eklersem

1400/sol gibi bir değeri yakalıyorum. Buda günlük 18-20 tl demek sanırım. Tabi 1 zec şuan 245 dolar, yarın 400-500 seviyesine çıktıgında karı hesaplayamıyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardemir -- 8 Eylül 2017; 13:19:46 >

• hsmergl H kullanıcısına yanıt
    Ben zcash kasıyorum, nvidia cuda çekirdeğini en iyi verimlilikte kullanan bu. Açıkçası dediğinize katılıyorum. Hem işi olupta hemde böyle ek gelir getiren başka bir şey yok sanırım. En kötü misal sistemime 2 adet daha 1070 katarsam 3400 tl masraf yapıyor. kartların parasını en kötü kura bağlı olarak 8-9 ayda çıkartabiliyorum. Sonrası cebe her ay 700-800 civarı para. Elektiriğide ündirimli kullanıyosan hele :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardemir -- 8 Eylül 2017; 13:20:47 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.