Şimdi Ara

Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
16
Favori
32.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: loveboy85

Merhaba. Bugüne kadar ki kazancım 10.500 tl oldu. Ama borsadan digibyte’den iyi para kazandım :)) yani borsadan kazandıgım paralarıda sayarsak sistem kendini amorti etti. Şuanda da günlük 16-17 dolar sabit. Güç %75 te çalıstırıyorum kart ısıları 74 dereceyi geçmiyor.

benzeri bi sistem düşünüyorum 1080ti minning yazdım google'a burası çıktı. 5 kartın toplam mh/s değeri nedir keşke şunu almak yerine şunu alsaydım dediğin bir parça var mı psu gibi ? ek olarak ne kazıyorsun zcash öneriyorlar bu karta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torbjorn

quote:

Merhaba. Bugüne kadar ki kazancım 10.500 tl oldu. Ama borsadan digibyte’den iyi para kazandım :)) yani borsadan kazandıgım paralarıda sayarsak sistem kendini amorti etti. Şuanda da günlük 16-17 dolar sabit. Güç %75 te çalıstırıyorum kart ısıları 74 dereceyi geçmiyor.

benzeri bi sistem düşünüyorum 1080ti minning yazdım google'a burası çıktı. 5 kartın toplam mh/s değeri nedir keşke şunu almak yerine şunu alsaydım dediğin bir parça var mı psu gibi ? ek olarak ne kazıyorsun zcash öneriyorlar bu karta

Dgb skein 5 kart 4.5k ile kaziyor. Bürüt getiri 25dolar fakat bu değer son 3 ayin en yuksek seviyesi. 1 ay once 11dolar civarindaydi. Btctalk ta 1080ti konusu var orayi yakip edebilirsin. Zcash 19dolar civari getiriyor. Elektrik ve komisyonlar icin temiz gunluk 3 dolar cikarmaniz lazim tam hesap için. Ben psu olarak 1600w titanium psu kullaniyorum fakat 2 psu birlestirenlerde var.
    edit: Şuan dgb günlük 30 dolara dayandı. Fakat 2 3 hafta sonra 15 e veya daha altına düşmeyeceğinin kimse garantisini veremez. 11 civarına düşünce 2. sistemi kurma fikrinden tamamen vazgeçmiştim. Şuan tekrardan 2. sistem kurma fikrim var ama fiyatlar baya uctu. Ben 18 civarına tüm sistemi kurdum şuan sadece kartlar 21bin civarı toplam 25 e falan patlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 4 Aralık 2017; 13:52:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Orijinalden alıntı: Torbjorn

quote:

Dgb skein 5 kart 4.5k ile kaziyor. Bürüt getiri 25dolar fakat bu değer son 3 ayin en yuksek seviyesi. 1 ay once 11dolar civarindaydi. Btctalk ta 1080ti konusu var orayi yakip edebilirsin. Zcash 19dolar civari getiriyor. Elektrik ve komisyonlar icin temiz gunluk 3 dolar cikarmaniz lazim tam hesap için. Ben psu olarak 1600w titanium psu kullaniyorum fakat 2 psu birlestirenlerde var.
    edit: Şuan dgb günlük 30 dolara dayandı. Fakat 2 3 hafta sonra 15 e veya daha altına düşmeyeceğinin kimse garantisini veremez. 11 civarına düşünce 2. sistemi kurma fikrinden tamamen vazgeçmiştim. Şuan tekrardan 2. sistem kurma fikrim var ama fiyatlar baya uctu. Ben 18 civarına tüm sistemi kurdum şuan sadece kartlar 21bin civarı toplam 25 e falan patlar.

evi satıp bulaşasım var 500 tl kiranın bi hayrı yok. 20k'dan 4 sistem dizsem 80k'ya günlük en kötü 11 bıraksa ayda 44$ x 30 = 1330 dolar x 3.90 = 5200 tl.

1 yıl 2-3 ay gibi sürede rio ediyor en kötü ihtimal. böyle 30 seviyesinde devam etse 15k gelir 5 ayda rio. ne diyorsun hocam yapılır mı

• Roi si yatirdigin paraya göre 12-13 ay olan baska yatirim araci görmedim şu ana kadar. Yüklü girersen yüklü kazanirsin. Ağustos ta basladim bu işe şimdi keşke 2 adet sistem kursaymisim diyorum. 2 katı kazanirdim.4 sistemle girmen mantıklı eger ayirabilecek bütçen varsa.

• öncelikle Bekir kardeşime teşekkürler açıklamalarından dolayı :) ben onunla ikinci sistem fikrini cok konustum ama bir türlü bende alıp koyamadım bi kenara. Simdi tek sistem Nicehash'te calısıyor 22-23 dolar getiriyor günlük. Tabi ödememi btc olarak aldıgım icin btc arttıkca gelirde artmıs oluyor. Bu işe evi satıp girdiginizde oradan gelen para bir anda 2-3k TL'ye düştügünde sizi etkilemeyecekse girin. Ev zaten yeri konumu vs itibariyle değerinin zirvesindeyse daha da degerlenmez ama bitcoinlerinizin seneye 20.000$ olmayacagının yada 200$ olmayacagının garantisini kimse veremez. Ben günlük gelir 10 dolara düstügünde bile umursamadım cünkü 1 ayda 3 tane 1080 ti alacak kadar zaten maaş alıyorum çok şükür. Buradan gelen aylık 2-3 bin TL'yi hanıma veriyorum o harcıyor karısmıyorum :D Ince ele sık doku. Ama girdiğime memnunum ben. Hem bu işten hemde borsasından güzel para kazandım 6 ayda. Simdide hesabımda biraz bitcoinle beraber 7 küsür ETH var.Analistler 2018 yılı sonuna dogru EHT'in 600-700 $ aralıgında olacagını öngörüyor. bekleyip görecegiz.

• " Analistler 2018 yılı sonuna dogru EHT'in 600-700 $ aralıgında olacagını öngörüyor." Yani ether içinde bir sistem kurmak mı lazım. 1080ti fiyatları uçmasa bu kadar aynısından bir sistem daha kurucaktım ama toplamda 25bin civarına geliyor o kadar verilmez.
  • Yeni sistem kuracaklara tavsiyeler.

** Öncelikle kaç sistem kuracağınıza karar verin. Evde kuracaklar için elektrik alt yapısı ne kadar kaldırır bunu öğrenin.

** Alan sıkıntınız varsa 1080ti gibi sistemler kurmak daha mantıklı.

** Güç kaynağı hem enerji tasarrufu hem sistem güvenliği acısından oldukça önemli.

*** Güç kaynağının kaç karta kadar kullanılabildiğide çok önemli. Ben başta karambole almıştım. İyi bir güç kaynağı aldığımdan slot sıkıntısı çıkarmadı, tabi birazda şanslıydım. Bazı(msi armor) 1080ti 2x 8 pin slot kullanıyor. Ben son kartı evga aldım evga 6+8 kullanıyor tek kablo yeterli oluyor. Ben biraz karambole aldığımdan kurtardı, son kartıda armor alsaydım psuda onun için yer olmadığından boşta kalacaktı.

*** Bütçe, alan, elektrik alt yapısı hepsini hesaba kattıktan sonra şartlara uygun roi süresi en kısa olan sistem kurulur. Sistemi kurarken ekran kartı hariç diğer bileşenleri iyi seçmek gerekiyor. Sonuçta bize parayı getiren kartlar. Sistemde olabildiğince fazla kart kullanmalıyız ki diğer bileşenlerin kart başı maliyeti düşsün roi daha kısa olsun.

• Rig kuracağınıza bitcoin alın kenarda bekletin emin olun daha çok kazanırsınız. 2 kartlı bir rig kurmuştum haziran ayında, o zaman bitcoin 2500$ civarıydı ve dolar 3,5 TL. 7000TL ile 0,8 BTC alınıyordu. O zaman rig yerine btc alsaydım 9300$ param vardı şimdi, yani 36bin TL. Rig ile peki net ne kazandım 3000-3500TL anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Rig kuracağınıza bitcoin alın kenarda bekletin emin olun daha çok kazanırsınız. 2 kartlı bir rig kurmuştum haziran ayında, o zaman bitcoin 2500$ civarıydı ve dolar 3,5 TL. 7000TL ile 0,8 BTC alınıyordu. O zaman rig yerine btc alsaydım 9300$ param vardı şimdi, yani 36bin TL. Rig ile peki net ne kazandım 3000-3500TL anca.

Orası öyle fakat BTC çakılırsa ne olacak yada hesabınız hacklenirse veya borsa kapatılırsa ? Risk faktörü çok fazla bence. Tüm paranız uçup gidebilir. Fakat kendi sisteminizi kurduğunuzda en kötü ihtimal elinizde sistem var. En kötü %20 zarar edersiniz 2 ay kazsanız neredeyse zarar sıfırdır. Ben haziranda sistemi kurdum şuan benim sistemin sıfırı 7 8 bin artmış. Biraz uğraşsam aldığım fiyata satılır heralde bütün parçalar.

• beadlock2247 kullanıcısına yanıt
    1070+1080ti nicehash günlük kazanç 5$ civarı. Tek karta 18 tl falan kazanç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

1070+1080ti nicehash günlük kazanç 5$ civarı. Tek karta 18 tl falan kazanç yok.

Dgb skein 1080ti a 5.5 veriyor. 930mh/s hizda %80 gücte bu değer rahat yakalanir.

• Beyler nichash gitti. Ne kullanıyorsunuz şu anda? Nicehash benzeri hangi programı önerirsiniz?
  • Arkadaşlar hepinize tekrar merhaba Miningler dolayısı ile şu anda yeni girebiliyorum forum a birde baktım ki 26 Sayfa devam etmiş. :) Devam eden var mı ? :)

Ben Roi etmeye başladım diyebilirim yavaştan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Arkadaşlar hepinize tekrar merhaba Miningler dolayısı ile şu anda yeni girebiliyorum forum a birde baktım ki 26 Sayfa devam etmiş. :) Devam eden var mı ? :)

Ben Roi etmeye başladım diyebilirim yavaştan

Haziran sonunda başladım, bende yatırdığım parayı çıkardım. Hatta tuttuğum dgb'yi 2 hafta bekletseydim 3 katını kazanacaktım. Şuan sistemler çalışıyor. Kartlar hala canavar gibi çalışıyor, 0 arıza, performans düşüşü yok gibi. Konuyu açan arkadaşta devam ediyor bildiğim kadarıyla.
  • DeVil_BoZZo kullanıcısına yanıt
    Ben Ağustos ayında başladım. Nicehash de kazdım hep. Kazandıklarımıda btc de tuttum. Parasını çıkardı 5 ayda. Kazmaya devam... Aslında yeni yatırım da yapılabilir gibi geliyor bana? Önerisi olan var mı? 1080ti ile mi yoksa 2080 lerin gelmesi yakın mı?
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Konuyu açan arkadaş devam etmez olur mu Bekir kardeşim 😎 tam gaz devam nist5 ile %80 gücte günde 42 dolar misss. Borsayı anlatmama gerek yok seninle gün aşırı whatsapptan yazısıp fikşr alısverisi yapıyoruz zaten :) STR den gelen paraya 3 rig daha kurarım 😂

• quote:

Konuyu açan arkadaş devam etmez olur mu Bekir kardeşim 😎 tam gaz devam nist5 ile %80 gücte günde 42 dolar misss. Borsayı anlatmama gerek yok seninle gün aşırı whatsapptan yazısıp fikşr alısverisi yapıyoruz zaten :) STR den gelen paraya 3 rig daha kurarım 😂

Devam ettiğini biliyorum fakat senin yazman daha sağlıklı olur diye kesin birşey söylemedim. DGB yeniden toparladı %74güçte günlük 53 dolar veriyor. Yeni rig kurma fikrinden senin sayende vazgeçtim. 2070-2080 kartlar gelince tekrardan bir durum değerlendirmesi yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

5000 Euro ya 6 lı gtx 1080ti sistem kuruluyor

Yukarıdaki sisteme göre de bu sistem aylık 1000 dolar getiriyor...

6-7 ayda kendini amorti ediyor sistem normal düz hesap ile.

Girsek mi şu işe hala kasarsızım..

Girme bu islere genelde gtx ler degilde rx modeller yani amd kartlar on planda ve daha cok basari ihtimali var ki millet 5 6 tane birlestiriyor almanya gibi bi yerde 750 pslu bir sistemi gece gunduz calistirdim ay sonu 120 euro odedigim halde sene sonu

380 euro extra geldi 6 ay full acik oldugu halde bence bu mining olaylari amd ve ndvidianin anlasmali olarak yaptigi bir sasyaon yarin sistem cokecek ve aaa sistem coktu denilecek zaten 3 5 tane bitcoiunden zengin olan geneli askenazi yahudisi olan elemanlar var

derinden arastirdiginda bence olay ekran kartlarinda bu 2 3 yildir amd cok geride hem onun onunu kapamamak hemde ekran kartlarinda dususu artirmak icin uydurulmus bir sey benim gorusum cogu kisi katilmaya bilir

• Birde almanyada bu isi yapanlardan kazancin %25 vergi olarak kesiyorlar bilginiz olsun steuerberater den edilinen bilgiye gore
  • Bu konu ne oldu ya?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.