Şimdi Ara

Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
16
Favori
32.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sardemir

Ben zcash kasıyorum, nvidia cuda çekirdeğini en iyi verimlilikte kullanan bu. Açıkçası dediğinize katılıyorum. Hem işi olupta hemde böyle ek gelir getiren başka bir şey yok sanırım. En kötü misal sistemime 2 adet daha 1070 katarsam 3400 tl masraf yapıyor. kartların parasını en kötü 4-5 ayda çıkartabiliyorum. Sonrası cebe her ay 1000-1200 civarı para. Elektiriğide ündirimli kullanıyosan hele :)

4 5 ayda parasını çıkarması imkansız gibi. Tek ihtimal 4 5 ay kazıp zcashları bekletirsiniz. Zcash'in değeri şuan ki değerinin 2 katına çıkar o zaman 4 5 ayda parasını çıkarmış olursunuz. Şuan ki getirilerle 8 9 ayda anca parasını kurtarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsmergl

Beyler,

Ben hala yatırım yapıyorum bu sisteme. Çünkü etrafıma baktığımda yatırımı minimum13 ayda çıkaran başka

bir fikir göremedim. Hem de kendi işine devam ederken. Sizin düşünceleriniz medir bu konuda?

Getirisi güzel fakat uzun vade de garantisi yok. Şuan 5 kartla günde 3.5 dolar elektrik tüketiyorum. Kartların getirisi çok dalgalanıyor. Bir gün 20 dolara çıkarken başka bir gün 14 dolara düşüyor. Şuan ki getirisi 14.05 dolar. Sürekli bu civarda kalırsa ve elektrik masrafınıda düşerken günlük net 10 dolar kalır. Sistem maliyeti 5000 dolar ve sistemin parasını çıkarma süresi bugün itibarıyla 500gün yapıyor. Yeni gireceklerin bu işe temkinli yaklaşmasında fayda var. Riski göze alamayan hiç bulaşmasın. Sisteme sürekli yeni ekran kartları girdiğinden zorluk artıyor. Zorlukla beraber kazdığınız paranın değeride artarsa kazma işlemi devam eder fakat paralar sabit kalır veya düşmeye başlarsa sıkıntı olur. Şöyle bir güzel yanıda var. Sistemin maliyetinin %30 unu çıkardıktan sonra getiriler çok düşerse ve bırakmak isterseniz sisteminizi satar çok düşük kar/zararla bu işten çıkarsınız. Tek zararınız harcadığınız emek olur.

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Yanlış hesapladığımın farkına vardım hocam, verdiğim değer 2 kart ile çıkıyormuş. Yani zcash ile tek 1070, ayda 64 dolar getirisi varmış. Ancak dediğiniz gibi zcashleri biriktirp şuanki 1 zec 245 doların 400-500 seviyesine çıkınca asıl kar elde edilmiş oluyor. Ben kazıp bekleticem gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sistem devamlı zorlaşıyor ve acayip dalgalanma var. Ama bende ilerde crypto paranın artacağını düşünüyorum. Nicehash'den gelen BTC'yi bozdurmayıp bekletiyorum eninde sonunda artacak gibi duruyor. Bu zamana kadar hep arttı çünkü. Belki vade biraz uzun olur ama o da alacağımız bir risk olmalı. Bir de mining işinin al-sattan farkı daha öncede denildiği gibi ekipmanlar sana kalıyor en kötü satıp yoluna devam edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsmergl

Evet sistem devamlı zorlaşıyor ve acayip dalgalanma var. Ama bende ilerde crypto paranın artacağını düşünüyorum. Nicehash'den gelen BTC'yi bozdurmayıp bekletiyorum eninde sonunda artacak gibi duruyor. Bu zamana kadar hep arttı çünkü. Belki vade biraz uzun olur ama o da alacağımız bir risk olmalı. Bir de mining işinin al-sattan farkı daha öncede denildiği gibi ekipmanlar sana kalıyor en kötü satıp yoluna devam edebilirsin.

Bence bu şekilde uğraşmaktansa, btc al- sat yapmak daha mantıklı değil mi ? Sistemde mining yapmak o kadar seviye zorlaşıyor ki, günde 1.5 dolara kadar düştü şuan bir kart

• DeVil_BoZZo kullanıcısına yanıt
    Aynı marka farklı model kartlarda bu sorun yaşanır kardeşim !!!!

5 adet MSI ARMOR RX 570 4GB
    1 adet MSI GAMİNG X 570 4GB aynı rigde kullandım armorlar cayır cayır 28mh eth basarken gaming 23 üzerine cıkmıyordu. Kartı kendi pc imde deniyorum 28 basiyordu. En sonunda rigi ayırdım 1 armor daha bulup gamingi gigabyte marka kartlarla set yaptim sonuç voila

O kartı ayir imkan varsa al-sat yaparak degişime git yada o rigde kullanma çunku günlerce basını agrıtıp seni en sonunda hasta edecek.

Kolay gelsin
  • mining işi bitti iyice, bitcoin 4000 $ altına geriledi. Eth' de 200 ün altına düştü. Makinaları elektirik masrafınıda dünününce ele fazla bir şey bırakmayacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

mining işi bitti iyice, bitcoin 4000 $ altına geriledi. Eth' de 200 ün altına düştü. Makinaları elektirik masrafınıda dünününce ele fazla bir şey bırakmayacak gibi.

Bitmez hocam sen rahat ol ben 2016 11. aydan bu yana hem piyasayı takip edip hem madencilik yapıyorum. Bu badireler cok atlatıldı. Amaç kaos ortamı cıkarıp insanların elindeki şişen coinleri ucuzdan almak bir nevi "keriz silkeleme" deniyor. Şuan btc 4280$ Eth 305$

Bu tip durumlarda işi bırakmadan devam etmek gerekiyor.
  • Rhego kullanıcısına yanıt
    Valla hocam sende haklısın, şöyle uzun bi geçmişe baktım analiz ettim. Ne kadar düşşede sonuctahep bir artış olmuş. Keriz silkeleme olayı beni biraz etkiledi sanırım.

• Evet hocam insan biraz karamsarlığa düşüyor günlük gelirdeki düşüşe bakılırsa. Lakin dediğiniz gibi geçmişe bakınca bu tarz düşüşler olmuş hep ama ne zaman gelirlerin yükseleceğini ben kestiremiyorum. En temizi miningden gelen kripto paraları saklamak yükselene kadar.
  • Bırakan var mı?

Bırakanı bilmemde, kazancını bitcoine çevirmeyenler çok pişmandırlar eminim. Bitcoin haricinde neredeyse hepsi yerinde saymış son 4 aydır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Bırakanı bilmemde, kazancını bitcoine çevirmeyenler çok pişmandırlar eminim. Bitcoin haricinde neredeyse hepsi yerinde saymış son 4 aydır.

O iş birazda şans işi. Ben 2.5 aydır dgb kasıyorum. Kastığım dgbleri hemen bozdurmuyorum. Kendime göre belli hedeflerim var. O hedef geldiğinde elimdekileri bozup tl'ye geçiyorum. Hedefi bulmam 1 ayı geçmiyor. BTC'de ise olaylar bambaşka. Ora büyük balıkların oyun sahası. Kimse nasıl 6k 7k olamaz diyemiyorsa aynı şekilde 2 3k ya düşmezde diyemiyor. Geçen ki çatallanma da herkeste düşüş beklentisi vardı. Bu seferkinde çoğu kişi yükselir görüşünde hemde çatallanmadan gelecek yeni coini almak istiyor. Bence birazda o yüzden bu kadar fırladı.Bu çatallanmadan sonra ciddi düşüşler olabilir. BTC'ye yönelik ciddi bir yaptırım olmazsa trend yukarı doğru fakat bir düzeltme bekliyorum biraz fazla şişti bu aralar.

DGB'de şuan patlak vaziyette ama düzeltir kendisini zamanla. BTC 25 ekimden sonra az çok belli edecektir kendisini ama bence yılbaşında 7000'i görebilir. Artık çinliler manipüle edemiyor piyasayı, çin btcyi yasaklayacak hopp btc aşağı, yok madencilik yasaklanacak btc aşağı. Merkezin japonya olması daha iyi oldu ve bu artışı sağlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

DGB'de şuan patlak vaziyette ama düzeltir kendisini zamanla. BTC 25 ekimden sonra az çok belli edecektir kendisini ama bence yılbaşında 7000'i görebilir. Artık çinliler manipüle edemiyor piyasayı, çin btcyi yasaklayacak hopp btc aşağı, yok madencilik yasaklanacak btc aşağı. Merkezin japonya olması daha iyi oldu ve bu artışı sağlayacaktır.

Aynen dediğiniz gibi. Bence ABD dışında BTC'yi olumsuz etkileyecek bir ülke kalmadı. Madencilik gelirleri baya düştü. Ev kullanıcısı için pek tatmin edici karlar kalmadı. BTC'den çıkacak yeni para belki miningi tekrardan canlandırabilir.
  • Arkadaşalar ben sorunumu çözdüm sizide bilgilendirmek istedim.

Bir adet extra usb 3.0 uzatma kablosu kullanmıştım o kabloyu bağladığım kartta bu sorun çıkıyormuş sonradan çözüm olayı. Neyse ki şu an öyle bir problem yok şu an sanırım herkesin ortak problemi karlılığın sanırım çok fazla düşmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Bırakan var mı?

Sahibinden bırakan kaynıyor mining yaz bak sayfalarca rig var satılık.
  • Konu sahibi arkadaş acaba kartların fiyatını çıkarttı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer tl ye cevirmeyip btc de kaldıysa bence çıkarmıştır parasını.
  • Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bugüne kadar ki kazancım 10.500 tl oldu. Ama borsadan digibyte’den iyi para kazandım :)) yani borsadan kazandıgım paralarıda sayarsak sistem kendini amorti etti. Şuanda da günlük 16-17 dolar sabit. Güç %75 te çalıstırıyorum kart ısıları 74 dereceyi geçmiyor.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.