Şimdi Ara

Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
16
Favori
32.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: loveboy85

Güzel ürün hocam 9 adet arkasında pci-e girişi var. Hayırlı olsun simdiden ben bulamadım burada :(

PSU bulmak çok sıkıntılı. TR'de bulmak imkansız gibi. Riske girip 2 tanede birleştirmek istemedim. 10 gündür arıyordum şansa dün buldum amazonda. Hemen hemen her şeyi topladım gibi fakat ekran kartı bulmak baya zor. Tahminimce TR'de ürünler depolara girmeden bitecek yada fahiş fiyattan satacaklar. Tek umudum amazon. 3-5 haftada gönderilir diyor. 3 5 tane sipariş verdim amazondan. PCIe-PCI-E-PCI-Express-Riser-Card aldınız mı ?
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Evet molex riser kablo aldım 2 tanede fazladan aldım bozulur vs dursun bi kenarda her zaman sehir merkezine inip kablo arayamam. Bakalım 2-3 saate almaya gideceğim malzemeleri. Akşam sakin kafayla tek tek montajlarını yapacagım. Bilgisayarcıya söyledim 60 TL ye de aluminyum mining kasası getirtiyor. İnsallah kurulumda bir yanlışlık yapmam :) Yalnız kafama takılan tek sey kaldı o da internet. Simdi burdaki internetlerin hızı 2 mbps. 8 mbps öyle heryerde yok. Bu nicehash icin internetin hızı önemli mi yoksa sadece internet olsa yeterli atıyorum 1 mbps internet yeterli midir calısması icin?
  • Bilgim yok. Bende 0 olarak bu işe başlayacağım. Forumdaki arkadaşlar yardımcı olur.
  • Malzemeleri aldım ilk mesajıma fotografını yükledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimde 6 tane rx 470 ile ethereum minelıyorum ve 7500 tl harcadım sadece ve senden daha çok kazanıyorum aylık aferim sana parayı güzel çöpe atmışsın.
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumunuz için teşekkürler :) para benim olunca çöp yada önemli degil. Çöpe attıgım parayı cok sükür iki ayda kazanıyorum en kötü iki ayda bunlar icin calıstım der geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: loveboy85

Güzel yorumunuz için teşekkürler :) para benim olunca çöp yada önemli degil. Çöpe attıgım parayı cok sükür iki ayda kazanıyorum en kötü iki ayda bunlar icin calıstım der geçerim

Tabiki hocam yine kara geçiceksinizdir bir kazanç sağlıyacaktır size o ancak eğer cidden o sistemi mine adıyacaksanız dediğiniz gibi minerı açık kapıyı kapatıp salıcaksanız onu i7 7700k ne mesela? ben meselahttps://gpushack.com/collections/gpushack/products/mobo-cpu-ram-ssd-bundle-w-6-gpu-support şu bundleı aldım aşırı memnunum bir tanesinden celeron diğerinden athlon çıktı zaten işlemci kullanımıda %0-10 arası boşta yani gereksiz ramde 4gb ethos kullanmıyorum windows kullanıyorum kartlara custom bios atmak için 22-24 mh/sden 26-30 arasına çıkıyor rx 470de yani birde sıkıntı nereye araştırma yaparsanız yapın kimse nvidia kart önermez mine için genel bir bilgidir amd kartlar mineda daha iyi diye hiç mi araştırma yapmadınız 6-8 tane 1060 alsanız yine daha iyi karşılardım 1080 ti ne hocam gözünüzü seviyim yapmayın etmeyin yazık.

• iş tutmazsa i7 7700k'ya talibim hocam hatta şimdi bile olabilir
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    İşlrmciyi i3 7. Nesil ile degiştirdim bugün. Ama 1080 ti almıd olduk bir kere. Simdi bitirebildim kurulumu. Bakalım yarın nicehash i falan bi kurayım nasıl olacak verimli çalısacakmı bi test edeyim. Amd dediginiz gibidir belki ama toptan bi arada bulmak sıkıntı. Tek tek magaza magaza gezmem lazım ki ona vaktim yok.

• ru1ns R kullanıcısına yanıt
    İ3 aldım hocam ama tr ye gelirken konu acayımda ihtiyacı olanlara işlemci falan getireyim

• Bekliyoruz reyis i5 6600 dan kurtulmam lazım
  • Arkadaslar iki ekran kartından aldıgım degerleri koyuyorum. Diger 2 ekran olmadı yarın kablo bakmaya cıkacagım. Ekran kartlarının üstünde 2 adet 8 pin güc girisi var. Power supply kutusundan 4 adet pci-e güc kablosu cıktı ama sadece iki tanesinin bir ucu tek diger ucu 2 x 8 pin. Yarın bu kablodan bulurum inşallah. Bitcoin usd degeri ciddi bir düsüs yasamasına ragmen verdigi rakam fena degil gibi 2 kart icin.

Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor

• Ha bu arada ekran kartları oc mod kapalı ve %99 yük ile 81 derecede çalışıyorlar. Yanmayız umarım

• Getirisi güzelmiş. 26 Mh/s de çalışan bir rx serisi ekran kartı için aylık getiri 142 dolarken sizin tek karttan elde ettiğiniz aylık gelir 240 dolar. Kartın fiyatına baktım fakat hiç bir yerde 2500tl ye yok. Tek kartın fiyatı 3000tl desek. 2x rx serisi kartın fiyatından biraz daha pahalı fakat 2x rx karta göre daha az enerji tüketiyordur. + 2 kart yerine tek kart kullanıldığında rig maliyetini epey düşürür. Stok sıkıntısınıda düşününce ciddi ciddi 1080ti a kayabilirim.
  • Hayırlı olsun sonuçlar güzel. Acaba 15000 saati tamamlamış Rm1000 yıpranma payı 3x 1080ti mining için sorun teşkil eder mi?
    http://www.corsair.com/en-us/rm-series-rm1000-80-plus-gold-certified-power-supply
    64-65 Mh/s kazıyor. Kartın Cezayir fiyatı 2500 tl ye tekabül ediyor hocam. Tr de ki fiyatları 3300 tl civarı. İki kart suan 480 w tüketiyor kartın biri 75 derece %80 kapasitede diger gpu 82 derecede %99 kapasitede. Fan autoda %85 gösteriyor. Yarın 8pin to dual 8pin pcie kablo bulursam diger 2 kartıda bağlayacam. Günlük 32 dolar civarı getirisi olacak gibi. 1200w psu tam yetecek gibi bütün sisteme

• Arranger. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstad. 1000w 3 adet 1080 ti icin yeterli gelir işlemciydi ramdi harddiskti falan anca 900 w olur. 15.000 saatte cok degil öyle. Ben bir de 2Kva Ups aldım internetide wınn ile usb den bagladım :) elektrik gitse bile 2 saat daha çalışırlar :)

• Btc fiyatı 2400$ a çıkınca coştu

Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor

• Bu kartı 7-24 çalıştırmada sıkıtı çıkar mı ? Araştırdınız mı ?
    Ben arastırmadım ama heralde nvidia arastırmıstır yani böyle bi kartı zorlu testlere tabi tutmadan piyasaya sürmezler diye düsünüyorum :) bide 3 yıl garanti veriyolar zaten hocam.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.