Şimdi Ara

Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
526
Cevap
16
Favori
32.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: loveboy85

:) bu iş tutmazsa Türkiye'ye giden arkadaşlarla sana gönderirim kartları yarı fiyatından :)

Sağolun hocam
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Elektrik parası ödemiyorum hocam Cezayir'de yaşıyorum. Burada ki elektrik gaz su inanılmaz ucuz ve ev sahipleri ödüyor. 6 aylık kış döneminde gelen elektrik su doğalgaz faturası 2 daire için 150 TL'ye tekabül ediyor :)) zira mazotla benzinde aynı şekilde 16 TL ye renault clio 4 ün depoyu dolduruyorum :)
    Ama şu var anakart bunu aldım diyelim işlemci bu anakartta calısır mı? Yoksa 7. nesil i3 falanda baksam olur mu?
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    Bu PSU ihtiyacım olan şey ama Cezayir'de bulamıyorum hocam :( EVGA gördüm bugün bi magazada ama 600w. Eger yarın arkasına bakacagım ekran kartı girişi olan olursa 2-3 tane böyle 600wattlık alıp ekran kartlarını 2şer 2şer onlara bağlayacağım. Bir de onlar için 2Kva'lık güç ünitesi alırsam o iş tamam olur herhalde.
  • Amazondan falan alabiliyorsanız bakabilirsiniz

Hocam haberdar edin bizi de sonuçları

Bir de ev sahibi sizi kovacak muhtemelen elektrik faturasını görünce, ucuz olsa bile :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu en son 3yıl önce diyorlardı şimdi hala diyolar gelemedi yahu şu 2 ay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar artık mining için sistemler kullanılmıyor özel USB gibi aygıtlar var ve ekran kartlarını katlar

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Deneyip sonucları mutlaka ki bildirecegim. Eger sistem hoşuma giderse 1-2 ay sonra aynısından bi tane daha alacagım.

• 2012 yılı sonlarında bilgisiyar ile bitcoin madenciliği bitti artıkın çok zor gidin direk bitcoin madenciliği yapan cihazları temin edin yada altcoin kazın
  • zenmate kullanıcısına yanıt
    Antminer l3+ a baktım 1300 dolar civarıydı ama 15 temmuz sonra gönderilecek diyor sitesinde. Ama cezayir'e o ürünün gelebilecegini sanmıyorum kargo işi cok sakat. Cezayir icinde bile 30-40 km lik uzaktaki bir yere posta gönderince 25 günde gidiyor :)

• Hocam bende mining yapıyorum evdeki rx 480 ile ama bir soru soracağım. Elimde boşta 2 kasa var onlara ekran kartı takacağım da bildiğim kadarıyla işlemci, anakart falan önemsiz. O yüzden direkt taksam ekran kartını sorun çıkmaz değil mi Ddr2 sistemler. Benim bildiğim kadarı ile Ddr2 olması falan sorun değil, yoksa sorun olur mu? :) 4 gb ram olsa yetiyor diye biliyorum sistem farketmeksizin. Bilginiz varsa soyletseniz sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Foxin kullanıcısına yanıt
    Bana sorduysan inanki bilgim yok :) ama bilgili arkadaşlar birazdan bizi aydınlatacaklardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: loveboy85

Bana sorduysan inanki bilgim yok :) ama bilgili arkadaşlar birazdan bizi aydınlatacaklardır.

Anladım umarım yardımcı olurlar. Bu arada size tavsiyem madem profesyonel olarak giriceksiniz bu işe nicehash tarzı programlar yerine claymore ile girmenizi tavsiye ederim. Dual olarak kazın. Birkaç satır cmd komutu ile %10-%15 daha fazla kar edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 12 Haziran 2017; 22:9:35 >
  • İki sorum var hocam.Cezayir neresi ve neden su dogalgaz elektrik beleş

• Mining için sistem toplayan biri i7-7700 gibi bir işlemci almaz, mining işinde işlemciyle pek işiniz yok. Bu işi büyük büyük riglerle yapanlar bile pentium serisi işlemciler kullanıyor, hatta daha eski mimari pentium işlemciler kullananlar bile var.

Siz bence normal oyun için falan toplamışsınız sistemi, canım sıkılırsa da bitcoin kasarım falan demişsiniz. O iş öyle olmuyor yalnız.
  • Merhaba. Cezayir Kuzey batı africa. Doğalgaz rezervleri var , petrol rezervleri var ve bütçesi inanılmaz yüksek olan bir ülke. Elektrik su dogalgaz faturası 3 ayda bir gelir ve ödemezsen param yok dersen devlet kesmiyor. Cünkü temel ihtiyac olan seylerden halk parası yoksa bile faydalansın istiyor. Şeker, un, pirinc bunlara dahil inanılmaz ucuzlar.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Tam tersi hocam. Evet i7 almaz ama almısken iyisini alayım dedim. Aksine oyun oynamayacagım ama olurda bitcoin işinden sıkılırsam oynarım diye aldım. Alan adam ssd ' de almaz ama ben ssd aldım. Dursun bi kenarda ne olacak sıkılırsam koyarım kutuya götürrüm Türkiye'ye :)

• Altcoin kazin bence de

Ripple ve etherium bence kazandirir ileride

• Bu etheriumu kazmam icin ethos un haricinde birşeye ihtiyacım var mı? Yani nicehash i acıyoruz kendisi gerisini hallediyor ya bu da öyle midir yoksa benim manuel ayar yapmam gerekli midir?

• Bu arada yarın sistem parçalarının fotoğraflarını sizlerle paylaşırım inşallah. Belki montaj konusunda yardım almam gerekebilir bilgili arkadaşlardan.

• Nasıl ya noluyo olum ne kadar cahil hissettim kendimi konuya girince. Aman yarabbi sistem toplayıp para mı kazanıyorsun böyle helal olsun sana. Heykır mısın şimdi sen? Mining ile ilgili bir bilgi birikimin varsa konuya ekle de popiye çıkmışken benim gibi cahil cühela insanlar da faydalansın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.