Şimdi Ara

Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
16
Favori
32.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vallah bir bilgim yok sadece aldığım parçaları başkalarının kullanmasının karşılığında ödememi bitcoin olarak alacağım. O da şuan 1 btc = 2.665$ seviyelerinde oldugu icin günlük kart başına 8-9 dolar arası para kazandıracak. Yoksa kim neyş kazıyor nasıl kazıyor bilemiyorum :) kimse birley kazdırmazsa alırım bi vr gözlükle oyun keyif yaparım evde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun hocam eğer iyi bir para kazanırsaniz buraya yazın.. Bende bu işle uğraşmak istiyorum yakında başlamayı düşünüyorum. Benim pc kardeşimde

• quote:

Orijinalden alıntı: loveboy85

Bu etheriumu kazmam icin ethos un haricinde birşeye ihtiyacım var mı? Yani nicehash i acıyoruz kendisi gerisini hallediyor ya bu da öyle midir yoksa benim manuel ayar yapmam gerekli midir?

Bilmem ki hocam

Hic kazmadim

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Kazandırsada kazandırmasads buradan bilgi paylaşımı yaparım. Kazandırmazsa artık oyun oynarız yada sisteme meraklı olan arkadaşların test etmemi istedikleri şeyler varsa onları test ederim :) ekran kartı secimin umarım dogrudur. Cünkü cok fazla gtx 1080 ti vardı. Msi'ın 2-3 modeli, gigabyte ın ve asus un 2şer 3er modelleri vardı.

• quote:

Merhaba. Cezayir Kuzey batı africa. Doğalgaz rezervleri var , petrol rezervleri var ve bütçesi inanılmaz yüksek olan bir ülke. Elektrik su dogalgaz faturası 3 ayda bir gelir ve ödemezsen param yok dersen devlet kesmiyor. Cünkü temel ihtiyac olan seylerden halk parası yoksa bile faydalansın istiyor. Şeker, un, pirinc bunlara dahil inanılmaz ucuzlar.

İnsanlar nasil hocam gelismis ulkelerle karsilastirinca ? Halk cahil mi bir de iş bulma kolayligi var mı egitimi nasil ? Suç orani nasil ? Asgari ucret ne kadar ? Ortalama ev fiyatlari ne kadar hocam ? İnsanlarin altinda kaliteli araclar mi var ve arac fiyatlari gelismis ulkelerle karsilastirinca ucuz mu yoksa pahali mi ? Teşekkür .d

• Maşşallahı var hocam ama bu sistemde oyunları 19inç monitörde oynarsanız ayıp olur yani. Bu sistemle 4kyı bırakın 16k çözünürlükte oyun oynanır. Amaç 8-16k çözünürlükte oyun değilse bu paraya r9 580 kartlarla daha çok para kazandıran bir yapılandırma yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 13 Haziran 2017; 11:32:54 >
  • Evet tek tek sorularına cevap vereyim kardeşim. Insanlar Türk'leri acayip seviyorlar Osmanlı'dan dolayı ve Kurtlar Vadisinden dolayı :D Halk cahil değil özellikle kız nüfusu asırı fazla ve cogu doktor avukat vs. Erkekler cok okumayı sevmediklerinden bizim santiyelerde amele olarak calısıyorlar ama senden benden bilgililer yani kanunlarını vs cok iyi biliyorlar :) Yasal evlilik 4 adet. Eger her kıza farklı bir evde bakabilecegini beyan edersen 4 adede kadar kızlarında rızası olmak kaydıyla alabiliyorsun. Erkek nüfusu az cünkü. Arac fiyatları cok komik. 2017 golf 7 60 bin tl. 2012 mercedes e250 cdi blueffiency 55-60 bin tl pazarlıklı :) Range rover evoque 100 bin tl ( Full ötesi ) ve en sevdigim araclar golf 6 gti ve audi s3 ler 50-70 bin tl arası 2012 modelden 2016 modele kadar degisen fiyatlarda. TR de sanırsam binemeyiz bu araclara ama ben araba almıyorum cünkü sirketim arabamı benzinimi vs karsılıyor. Asgari ücret polisler 35.000 cezayir dinarı yani 200 dolar alıyorlar. Doktorlar 50.000 dinar yani TL karsılıgı 1000 TL oluyor hemen hemen. Ama ev kiraları bölgesine göre cok degisiyor. Baskent cok pahalı ben baskentte yasıyorum ve ayda 80.000 da veriyorum yani 1600 TL gibi düşün. Bununda yarısını sirket yarısını ben veriyorum baskada bir giderim yok. Yemek içmek zaten ucuz. İş bulma konusuna gelince 2 yıldır buradayım ve suan 2. işimde calısıyorum. Baska Türk şirketlerinden daha iyi teklifler var ama cok iş degiştirmeyi sevmiyorum. 300-500 dolar fark icin simdiki sirketi bırakıp baska sirkete gecmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan_G. -- 13 Haziran 2017; 11:45:51 >

• quote:

Evet tek tek sorularına cevap vereyim kardeşim. Insanlar Türk'leri acayip seviyorlar Osmanlı'dan dolayı ve Kurtlar Vadisinden dolayı :D Halk cahil değil özellikle kız nüfusu asırı fazla ve cogu doktor avukat vs. Erkekler cok okumayı sevmediklerinden bizim santiyelerde amele olarak calısıyorlar ama senden benden bilgililer yani kanunlarını vs cok iyi biliyorlar :) Yasal evlilik 4 adet. Eger her kıza farklı bir evde bakabilecegini beyan edersen 4 adede kadar kızlarında rızası olmak kaydıyla alabiliyorsun. Erkek nüfusu az cünkü. Arac fiyatları cok komik. 2017 golf 7 60 bin tl. 2012 mercedes e250 cdi blueffiency 55-60 bin tl pazarlıklı :) Range rover evoque 100 bin tl ( Full ötesi ) ve en sevdigim araclar golf 6 gti ve audi s3 ler 50-70 bin tl arası 2012 modelden 2016 modele kadar degisen fiyatlarda. TR de sanırsam binemeyiz bu araclara ama ben araba almıyorum cünkü sirketim arabamı benzinimi vs karsılıyor. Asgari ücret polisler 35.000 cezayir dinarı yani 200 dolar alıyorlar. Doktorlar 50.000 dinar yani TL karsılıgı 1000 TL oluyor hemen hemen. Ama ev kiraları bölgesine göre cok degisiyor. Baskent cok pahalı ben baskentte yasıyorum ve ayda 80.000 da veriyorum yani 1600 TL gibi düşün. Bununda yarısını sirket yarısını ben veriyorum baskada bir giderim yok. Yemek içmek zaten ucuz. İş bulma konusuna gelince 2 yıldır buradayım ve suan 2. işimde calısıyorum. Baska Türk şirketlerinden daha iyi teklifler var ama cok iş degiştirmeyi sevmiyorum. 300-500 dolar fark icin simdiki sirketi bırakıp baska sirkete gecmem.

Teşekkürler hocam ama şey kısmını anlamadım.Şimdi doktorlar 1000 TL alıyor ama ev kiraları 1600 TL nasıl oluyor bu ?

• Onu da acıklayayım :) şimdi evdeki bireylerin neredeyse tamamı calısıyor :)) eger calısan yok ve geliride az ise burada insaat sirketleri devlet icin toplu konutlar yapıyorlar 3000-5000-10000 lojman gibi. Senin bir gelirin yok ise yada calısan tek birey ise devlete müracat ediyorsun sana toplu konutlardan aylık kirası '' 20 TL '' karsılıgında 2+1 ev veriyor git burada otur diyor. Yada sen onlardan istemezsen gidip 20-30 bin dinara kücük 2+1 evler var catı katı falan oralarda oturabilirsin. Ben mesela 1 yıl boyunca aylık kirası 35.000 dinar olan catı katında oturdum sırf terası güzel diye :) Hanım daha sonra baktı ki her gün 3 kat inip cıkmak zor oluyor baska yere gecelim dedi simdi bi villanın 1. katında oturuyoruz. Ama işte burasıda biraz pahalı seneye 100.000 dinar yaparım diyor ev sahibi ki 100 bin dinar demek aylık 2.000 tl demek. Bakacagız hayırlısı artık.
  • buraközkan kullanıcısına yanıt
    monitörü şimdilik sadece ekranda bir görüntü olsun diye aldım kurulum vs için. işin rengi farklı bir boyuta geçerse evde 4k tv var ona baglarım :) 4k monitör gibi olmaz ama 4k monitörler tv lerden pahalı.
  • Bir tane de ben alirim

Bu arada amd kartlar daha iyiydi diye biliyorum. Nvidialarla pek verimli olmuyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • miting diye okudum ne alaka dedim,girdim ve şimdi gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 13 Haziran 2017; 14:11:46 >
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    AMD kart maalesef ki burada da stokta yoklar :) bide günlük ücret bazında en yüksek veren nvidia gtx 1080 ti. aşağı yukarı iki tane amd kartın verdigini veriyor ve 250w tüketiyor. diger türlü psu ihtiyacım artacak ve psu da bulamıyorum 1600w'lık. Kartlara müşterim hazırmış :D
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir PSU buldum ama bakabilir misiniz?
    COOL MASTER V1200 80PLUS PLATINUM 1200W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
    bu marka model. arkasında 6Pin pci-e girişi var. ekran kartlarını buna bağlasam calısırlar mı? yetmeyecek olursa bundan 1 adet daha alacaz gibi. ne derseniz bu modele?
  • 4-5 milyara mining için sağlam bir sistem önerir misiniz? Az farkla daha iyisi varsa 6 milyara kadar çıkabilirim
  • Oldukça güzel bir sistem topluyorsunuz.

Ama şu MSI Armor ve MSI FE serisinden uzak durun bence. Eğer mutlak MSI alacaksanız Gaming X modelinden alın. Madem o kadar parayı gözden çıkartmışsınız, eğer çok büyük bir maddi fark yaratmayacaksa Cezayir fiyatları ile, ASUS Strix OC 1080Ti 11GB 352 bit alın bence. Türkiye fiyatı ile iki kart arasında 250-300 civarı fark var.
  • quote:

Bu etheriumu kazmam icin ethos un haricinde birşeye ihtiyacım var mı? Yani nicehash i acıyoruz kendisi gerisini hallediyor ya bu da öyle midir yoksa benim manuel ayar yapmam gerekli midir?

Geth indirmeniz gerekebilir. Geth bilgisayarınız ile Ethereum Network arasındaki aracı gibi çalışır. Olası mining blockları falan da engeller. Ayrıca kazma işlemi için de Ethminer çok popüler son zamanlarda.

Yine de çok bilmişlik yapıp sizi yanıltmayayım. Mining sıkıntılı bir iş, bir sürü derdi tasası ve ayrıntısı var. Her bilgisayarda da aynı ayar ve programlarla stabil olmayabiliyor.

Geth'e ihtiyaç olursa CMD'den manuel ayar yapmanız gerekli. Ayarları tamamladığınızda Ethminer veya artık hangi programı kullanıyorsanız gerisini halledecektir.
  • EVGA 220-T2 – 1600w sipariş verdim. Birşey kafama takıldı. Ayrıntılarda PCI-e girişi yazmıyor. Ekran kartlarını 8 pin girişli VGA'ya bağlıyoruz dimi ? Yoksa yanlış ürün mü aldım?https://www.amazon.de/gp/product/B0113YROO6/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Almak isteyenler için biraz detay veriyim. 2 gün önce sipariş geçtim. Bugün yollanacak. 1600tl ye geliyor. Bayadır 1200w ve üstü psu baktım ama ne TR'de nede amazonda( de com fr co.uk) bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 14 Haziran 2017; 10:51:34 >
  • Cevabınız icin tesekkürler. Gaming x modeli mevcuttu hatta fiyatıda armor serisinden daha ucuza. 2.400 tl 1080 ti gaming x. Ama mhz degerleri armor x den düsük oldugu icin tercih etmedim. Bir de seahawk serisi vardı yine 2.300 e ama onu hic arastırmadım bile direkt 1080 ti armor oc aldım. Akşama sistemi monte edip programı kurduktan sonra degerleri paylaşacagım. Bir detay daha 6 kart alamadım cünkü sadece 1 adet gigabyte 1200w psu bulabildim modüler olarak. Onun icin 4 kart aldım. Eğer bir adette 750 w modüler psu bulabilirseniz arayın 2 kartla beraber onuda alayım dedim bakalım bir haftaya kadar bulmaya calısalım dediler. Bir adette 2Kva ups aldım 750 tl ye.

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Güzel ürün hocam 9 adet arkasında pci-e girişi var. Hayırlı olsun simdiden ben bulamadım burada :(

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.