Şimdi Ara

Mining mesleği için bişey istio bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Requires: Forge beyler bnm mining mesleinde forge istio onu nerden bulabilirim

• O ne ola ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Glorian

O ne ola ki?

:)

@yorumyok444 forge'u genelde mining, blacksmith trainerların yanında bulabilirsin.
  • İngilizcen hiç yoksa bu oyuna neden başladın?
  • forge'un türkçe tam karşılığını hatırlayamıyorum ancak o madencilerin yanında bi demirden bişi var ya o işte ateş yokken nası yapacan demiri:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

İngilizcen hiç yoksa bu oyuna neden başladın?

+1 Gerçekten doğru.
  • mining trainer ların yanında Forge lar olur.onun yanına gidip smelt işini yapabilirsin.
  • kardeşim bunlara bakma sen bi blacksmith trainer ara şöle arayabilirsin. Bulundugun şehirdeki guarda a tıkla Prof trainerları seç ordan blacksmith i seç m ye bas bi bayrak gösterir kırmızı bayraga dogru yürü bulursun.

Hani hiç eski tarz filmlerden izlediysen demirciler bıcak kılıc fln yaparlar ya onu döverler o dövme aleti işte aradıgın şey Kuyu gibi içi Közle dolu. Hade Kolay gelsin.
  • örs mü ne deniyodu ya işte o
  • Heyt be eskiden TBC öncesi BRD Demircilerin İF den sonra ikinci eviydi =)
    (Bkz. Black Forge&Black Anvil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daemon Wintermoon -- 22 Mart 2008; 8:56:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

kardeşim bunlara bakma sen

Katılıyorum adam gibi bişey sorarsın adam gibi cwp vermezler nedense herkes foruma yeni gelenlere böyle dawranıo tabi hepsi 2. 70 ini kasıyorya ondandır bu havalar
  • Birde arkadaşlar şu ingilizce muhabeti üzerinde durmadım ama bu sizin oyuna yeni başlayan birine ingilizcen yok ise ne işin var gibi oyunda demeye nasıl oluyorda hakkınız oluyor ? Wow ilemi dünyaya geldinizki ? yoksa bilelim. Ben ilk başladığım zamanlar bir oyuncu ile takılıyordum quest ve DM felan yapmıştım onunla ama italyancamı isponyalcamı ne konuşuyor çocuk ingilizce bilmiyordu yinede elimden geldiğince ona yardımcı olmuştum eskiden hatta sürekli need atıyordu itemlere ve partideki diğerleri ninja diye baskı yaparken ona ben onu savunup önemli değil şu 2 item için birini kırmaya bırakın need lesin bir gün öğrenir elbet demiştim diğer yabancı parti üyelerine ingilizce olarak. Bence insaniyet meselesi bunlar.. Yorumsuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daemon Wintermoon -- 22 Mart 2008; 9:53:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daemon Wintermoon

Birde arkadaşlar şu ingilizce muhabeti üzerinde durmadım ama bu sizin oyuna yeni başlayan birine ingilizcen yok ise ne işin var gibi oyunda demeye nasıl oluyorda hakkınız oluyor ? Wow ilemi dünyaya geldinizki ? yoksa bilelim. Ben ilk başladığım zamanlar bir oyuncu ile takılıyordum quest ve DM felan yapmıştım onunla ama italyancamı isponyalcamı ne konuşuyor çocuk ingilizce bilmiyordu yinede elimden geldiğince ona yardımcı olmuştum eskiden hatta sürekli need atıyordu itemlere ve partideki diğerleri ninja diye baskı yaparken ona ben onu savunup önemli değil şu 2 item için birini kırmaya bırakın need lesin bir gün öğrenir elbet demiştim diğer yabancı parti üyelerine ingilizce olarak. Bence insaniyet meselesi bunlar.. Yorumsuz...

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

kardeşim bunlara bakma sen

Katılıyorum adam gibi bişey sorarsın adam gibi cwp vermezler nedense herkes foruma yeni gelenlere böyle dawranıo tabi hepsi 2. 70 ini kasıyorya ondandır bu havalar

İngilizcen yoksa wow oynayamazsın bu kadar basit.Dürüst konuşmak ne zaman havalara girmek oldu acaba?Yaranız varsa yorum yapıp,çomağı kapmayın madem.İngilizce ile wowla dünyaya gelmenin ne alakası var?İngilizcen yoksa böyle en ufak birşey için bile bu oyunda 5 kişiye sorma ihtiyacı duyarsın.Yada oyuna bağırırsın ingilizcen yettiğince ki çoğu wow oyuncusuda bu tür insanlara aşağılayarak bakar.Ki ben böyle birşey yapmadım,sadece ingilizcen yoksa niye başladın dye sordum.Yukarıdada yazdığım gibi yaranız var sanırım...Şimdi,ingilizceyi biraz olsun öğrenip wow oynamak mı daha iyi?Yoksa oyunda tradeden,generalden sorupta noob damgası yemek mi?Ne kadar oyunda olsa,saçma sapan yerme havalarıyla yorum yapanlar böyle muamele görmekten kaçamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 22 Mart 2008; 13:26:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

İngilizcen hiç yoksa bu oyuna neden başladın?

Ben de onu demek istedim zaten.
    Bak Lich King's Pride da düşürmüşsün Ko'da(neyse artık)sen en iyisi Ko'ya devam et.:P
    http://forum.donanimhaber.com/m_21546749/mpage_1/key_//tm.htm#21547203

• Konuyu sakın birbirinizi kırıcı hale getirmeyin arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.