gtx1080 çıkalı 5 yıl olmuş, şimdi çıkan kartlar ile 6 yıl önce çıkan kartlar arasındaki performans farkı ince nüansları es geçersek neredeyse yok .Şirketler argeye yatırım yapma sebebi bulamıyor nasıl olsa satılıyor diye. Daha ne sebep? Milletin oynayacak kart almaya parası yok, oyun şirketleri yeni nesillere geçiş yapmakta zorlanıyorlar, 2013-2015de çıkmış gta5 ile yarışabilecek bir oyun yıl oldu 2021 halen yok. 4k zırlavıkları dönüp dürüyor. |
MININGCILERE NEDEN KIZILIYOR ? YTD (13. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: daquied
Elektriği depolamıyorsan duran bir enerji değil, boşta kalır olduğu yerde durup daha sonra kullanamazsın. Orada bir enerji var kullanmak, kullanmamak veya depolamak hiç bir fark oluşturmuyor, he tabiki üretildiği koşullara bağlı en basit olarak petrol kullanarak üretiyorsan jeneratör vs mantığı benzin kullanırsan benzin harcamış olursun kullanmazsan harcamamış olursun, ama rüzgar baraj gibi üretilen yerlerde aynı şey geçerli değil kullanmak veya kullanmamak arasında fark yok. Ortaya çıkan tüm enerjiyi depolayabiliyorsan geçerli bir durum boşa elektrik tüketimi, doğaya zarar vs muhabbetiİşte o mantığı kuramayanların matematiği diplerdeydi okulda. Tabi okudularsa.
Mesela bir oyunun fiyatı 50$. 1 milyon kişi yasal olmayan yoldan indirince, 50 milyon dolar zarar ettik derler. Halbuki indiremeseler, %10'u bile orjinal almayacak. Bu kadar zeka sorunlu matematiği yapanlarla, boşa elektrik harcıyor diyenler aynı. Zeka ortalaması aşırı düşük forumun. Bir o kadar vizyonları da.
-
quote:
Orijinalden alıntı: L.Croft
Çok karmaşık bir olayı yok aslında, çip üretimi sıkıntıya girdiği için ortada kart kalmadı. Madenciler ne varsa topladı, tüm kartlar kara borsaya düştü. Aklı olan adam kartını aldı taktı bilgisayarına vurdu kazmayı,zaten fiyatlar normale düşene kadar kazandı parasını hatta Aralık ayı zamanında bu işe giren para bile kazandı. Hem kart alamayıp hem para kazanamayanlar, genel Türk mantığıyla oturduğu yerden para kazananlara iğrenç aşağılık gözüyle bakıyor. Gerçi herkesin kafası çalışsa bu sefer fakir kalmazdı.Aslında bu kafası çalışmayanlara laf anlatmayacaksın. He he diyip geçeceksin. Adamın zeka sorunu var, ilaçsız, seanssız tedavi etmeye çalışıyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TechVETForuma kaydolman bile başarı gerçekten. Şifre ne? 123456 mı?
Alıntıları Gösterhttps://www.cnnturk.com/ekonomi/cin-kripto-paralara-adeta-savas-acti?page=3
Bu da size kapak olsun. Miningcisiniz belli.
Açıklayayım belki araştırmaya üşenirsiniz:
Karbon emisyonu, en basit anlamda karbonun atmosfere salınması anlamına gelir. ... Sera gazı emisyonları genellikle karbondioksit eşdeğerleri olarak hesaplandığından dolayı, herhangi bir küresel ısınma veya sera gazı etkisi tartışmasında genellikle “karbon emisyonu veya karbon salınımı” şeklinde adlandırılır.
Küresel ısınmanın sonuçları ortada. Derhal Kripto paraların üretimine son verilmeli.
-
parasını ödeyen adam istediği kadar içme suyu kullanabilir, isterse ülkedeki içme suyunun %70 ini kullanabilir, bize ne.
diğer devletler bize parasını verdikleri sürece, istedikleri kadar mültecileri bizim ülkemize sokabilirler, halka ne..
bu böyle uzar gider, malesefki burada başkan yönetim zaafiyeti vardır uzun yıllardırda devam etmekdir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 4 Ağustos 2021; 22:53:43 > -
Hocam din dışında tüm yazdıkların için teşekkür ederim.Din konusunda da inanan inanmayan herkese saygın var.Bizim Türk insanı genel olarak önyargılı yeniliklere kapalı aman ağzımızın tadı kaçmasın, yavaş insanlar.En azından 25+ jenerasyon.Araştırıp baksalar aslında bazı şeylerin mantığını kuracaklarına inanıyorum.
Benim din konusunda kızdığım kendini yenilemeyen yenilemekten kastım çağa ayak uydurmayan, 2000 sene önce ki şartlar ile şuan ki şartların aynı olduğunu düşünen düşünce yapısı.Ben akılcı bir insanım, ki zaten kaldı ki Allah bize düşünelim diye akıl vermiş.Düşünmemizi istemeseydi bizi belli başlı örnek veriyorum çevremizde ki hayvanlar gibi yaratırdı.Bir köpekten bir kediden birşey anlamasını beklemiyoruz dimi pati veren köpek için ne kadar akıllı diyoruz.
Bizim din olarak görevimiz Müslümanlığı yaymak ama karşımızda ki insanlar giderek güçleniyor gerek teknoloji gerek yaşam şartları, gerek düşünce yapısı olarak bizden ilerdeler biz bu adamlara karşı kendimizi nasıl koruyabiliriz ki ? Şartlarımız eşit değil elin adamı 5000 km ötede bi teknoloji geliştiriyor.Biz daha o geliştirdiği teknolojiyi anlamaya çalışmıyoruz bile.
Hemen acıtasyon yapıyoruz.Hemen günah haram caiz değil gibi söylemler başlıyoruz.Sanarsın ki hepimiz dinimizi tümüyle yaşıyoruz.
İnsanların kalbini kırmadan doğruyu anlatmaya çalışıyorum.
Mesela bundan 3 4 ay önce forumda ilan açtım.Yanlış hatırlamıyorsam 3070ler 9bin liraydı ben 8500 yazmıştım.İlanın altında bi anama sövmedikleri kaldı.(9 bin lira derken tüm en uygun, cimri, Akakçe gibi fiyat sitelerini kontrol etmiştim benim sattığım. Üründe sıfırdı.)
Adamlara anlatmaya çalıştım kardeşim ben bunu bu fiyata satıyorum almaya kalksam pahalı alıcam yazıyorum uvvv neler neler diyorlar bende dedim s… alacağınız ekran kartını satmıyorum çektim ilanı.
Forumda troller, herbokologlar ve herşeye muhalefet olup post kasan insan sürüsü var.
Sedat Peker’in meşhur sözünü söylüyorum onlara vallahi yenileceksiniz.
Akılcılık kazanacak Gencler gümbür gümbür geliyor.Ben Mining ile uğraşırken 18 19 yaşında çocuklarla tanıştım.18 19 yaşında ergen çocuklar Mining yapmak için benden destek almaya kaç km yol gelmişlerdi.Hepsine de dedim ki gençler size helal olsun bu yaşta en azından yatırım vs düşünüyorsunuz ben sizin yaşınızdayken aklım çok farklı yerlerdeydi.
Simdi o 18-19 yaşında ki çocuklar, dünya para kazandılar.Onlara 3 ya da 4 tane rig kurduk.Burda ki bazı arkadaşlar da kendilerini avutsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Çin kripto yu yasaklıyor savaş açıyor ya dostum.
koin bülteniÇin'in Dijital Parası Hakkında Bilmeniz Gereken Her şey | Koin Bültenihttps://koinbulteni.com/cinin-dijital-parasi-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey-82641.html
Bak bakalım Çin kripto paraya mı karşı yoksa seni kendisi mi kontrol etmek istiyor.
Yasaklayıp kendi alternatifini sunuyor.
Kaldı ki Çin ülkesinden tüm madencileri kovdu ama Aynı gün Amerika tüm madencileri sahiplendi.
Karbon konusunda mininge gelene kadar dünya da bir sürü hergün kullandığımız araç gereç makine bahsettiğiniz zehirli gazları salıyor ve dünyamızı kirletiyor aynı şekilde kaynaklarımızı eritiyorlar.Malesef ki sanayi devriminden beri bu işler bu şekilde yürüyor.
Miningin karbon emisyonu konusuna gelince gönül istiyor ki daha az zararlı enerjiler kullanalım ama bulunduğumuz ülke şartlarında temiz kaynaklara ulaşmamız gerçekten zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 4 Ağustos 2021; 23:3:28 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Korgeneralhttps://www.cnnturk.com/ekonomi/cin-kripto-paralara-adeta-savas-acti?page=3
Bu da size kapak olsun. Miningcisiniz belli.
Açıklayayım belki araştırmaya üşenirsiniz:
Karbon emisyonu, en basit anlamda karbonun atmosfere salınması anlamına gelir. ... Sera gazı emisyonları genellikle karbondioksit eşdeğerleri olarak hesaplandığından dolayı, herhangi bir küresel ısınma veya sera gazı etkisi tartışmasında genellikle “karbon emisyonu veya karbon salınımı” şeklinde adlandırılır.
Küresel ısınmanın sonuçları ortada. Derhal Kripto paraların üretimine son verilmeli.
Alıntıları GösterMiningci değilim. Ayrıca bana kapak olmaz. Kapak varsa senin kafanda.
Çin'in kriptolara yasak getirmesi karbon emisyonu için değil. O senin gibi sazanları avlamak için. Kendi çıkarlarına ters düşüyor. Lütfen Çin örneğini getirip durmayın. Çin kendisine uymayan her şeyi yasaklar.
Sana açıklarım ama 2 saat verdiğime değmez. Boşa gider. O yüzden gerek yok. Kripto şurada 10 senedir var. Bir araştır, kaç yıldır sera gazı etkisi ve karbon salınımı varmış, sonra konuşuruz.
-
Çin’in bu ilk yasaklaması değil ki bu zamana kadar en az 1251541 defa yasaklamıştır.
Buna kripto aleminde fud deniyor.Kaldı ki Çin dediğimiz ülke çok mu masum bir ülke ? Uygur Türklerine yaptıkları ortadayken.Çini mi kılavuz alalım kendimize ?
Köpek, yarasayı geçtim adamlar bok yiyor.1,5 milyarlık nüfuslarıyla dünyaya en çok zarar veren Ülkelerin başında Çin gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 4 Ağustos 2021; 23:7:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: showshow
Hocam din dışında tüm yazdıkların için teşekkür ederim.Din konusunda da inanan inanmayan herkese saygın var.Bizim Türk insanı genel olarak önyargılı yeniliklere kapalı aman ağzımızın tadı kaçmasın, yavaş insanlar.En azından 25+ jenerasyon.Araştırıp baksalar aslında bazı şeylerin mantığını kuracaklarına inanıyorum.
Benim din konusunda kızdığım kendini yenilemeyen yenilemekten kastım çağa ayak uydurmayan, 2000 sene önce ki şartlar ile şuan ki şartların aynı olduğunu düşünen düşünce yapısı.Ben akılcı bir insanım, ki zaten kaldı ki Allah bize düşünelim diye akıl vermiş.Düşünmemizi istemeseydi bizi belli başlı örnek veriyorum çevremizde ki hayvanlar gibi yaratırdı.Bir köpekten bir kediden birşey anlamasını beklemiyoruz dimi pati veren köpek için ne kadar akıllı diyoruz.
Bizim din olarak görevimiz Müslümanlığı yaymak ama karşımızda ki insanlar giderek güçleniyor gerek teknoloji gerek yaşam şartları, gerek düşünce yapısı olarak bizden ilerdeler biz bu adamlara karşı kendimizi nasıl koruyabiliriz ki ? Şartlarımız eşit değil elin adamı 5000 km ötede bi teknoloji geliştiriyor.Biz daha o geliştirdiği teknolojiyi anlamaya çalışmıyoruz bile.
Hemen acıtasyon yapıyoruz.Hemen günah haram caiz değil gibi söylemler başlıyoruz.Sanarsın ki hepimiz dinimizi tümüyle yaşıyoruz.
İnsanların kalbini kırmadan doğruyu anlatmaya çalışıyorum.
Mesela bundan 3 4 ay önce forumda ilan açtım.Yanlış hatırlamıyorsam 3070ler 9bin liraydı ben 8500 yazmıştım.İlanın altında bi anama sövmedikleri kaldı.(9 bin lira derken tüm en uygun, cimri, Akakçe gibi fiyat sitelerini kontrol etmiştim benim sattığım. Üründe sıfırdı.)
Adamlara anlatmaya çalıştım kardeşim ben bunu bu fiyata satıyorum almaya kalksam pahalı alıcam yazıyorum uvvv neler neler diyorlar bende dedim s… alacağınız ekran kartını satmıyorum çektim ilanı.
Forumda troller, herbokologlar ve herşeye muhalefet olup post kasan insan sürüsü var.
Sedat Peker’in meşhur sözünü söylüyorum onlara vallahi yenileceksiniz.
Akılcılık kazanacak Gencler gümbür gümbür geliyor.Ben Mining ile uğraşırken 18 19 yaşında çocuklarla tanıştım.18 19 yaşında ergen çocuklar Mining yapmak için benden destek almaya kaç km yol gelmişlerdi.Hepsine de dedim ki gençler size helal olsun bu yaşta en azından yatırım vs düşünüyorsunuz ben sizin yaşınızdayken aklım çok farklı yerlerdeydi.
Simdi o 18-19 yaşında ki çocuklar, dünya para kazandılar.Onlara 3 ya da 4 tane rig kurduk.Burda ki bazı arkadaşlar da kendilerini avutsun.Çok koyu müslümanlarla tartıştım ben yıllar içinde. İçlerinden en az yarısı Kuran'da kaç sure olduğunu bile bilmiyordu. Ben dinlere saygılı değilim bu arada. Gelişimin önündeki en büyük engel. Engizisyon mahkemeleri, şeriat kadıları, fetva makamları vs.. Benim midem kalkıyor. Saklamıyorum.
Girişimci olanlar kazanırlar. Bunlar daha teknolojiyi anlamamışlar. Kahvedeki Necati Dayı'nın küçükleri bunlar. Büyüyünce Necati Dayı olacaklar. Aslında bu forumda laf anlatmaya çalışmak çok zor. Zeka seviyesi düşük forumun. 10 sene önce böyle değildi. Sanırım yıllar önce bilgisayarı olmayanlar, şimdi akıllı telefonlar sayesinde nete girebilmeye başladı. Genç nesilin bu kadar zeka özürlü olduğunu düşünmek istemiyorum.
-
quote:
Çin’in bu ilk yasaklaması değil ki bu zamana kadar en az 1251541 defa yasaklamıştır.
Buna kripto aleminde fud deniyor.Kaldı ki Çin dediğimiz ülke çok mu masum bir ülke ? Uygur Türklerine yaptıkları ortadayken.Çini mi kılavuz alalım kendimize ?
Köpek, yarasayı geçtim adamlar bok yiyor.1,5 milyarlık nüfuslarıyla dünyaya en çok zarar veren Ülkelerin başında Çin gelir.Şimdi bu adama 2017'den beri kaç defa yasakladığını ve hep de downtrend esnasında yasakladıklarını söyleyeceğim, yarısı boşa gidecek. Ümit görmediklerime anlatmak istemiyorum.
-
Herkesin görüşüne saygı duyarım.Herkes dini kendi için Yaşar yada yaşamaz.Bende alkol filan içerim ama cumaları da kaçırmam.
Yok mu atom bobbamız ordan 2şer tane sallayalım amerigaya.
Bir eyyyy Amerika’ya milyonlar oy versin yazık bizim gençliğimize en güzel Çağlar’ımız bu zihniyet ile geçti.
Bosa goy goy oyuncuda almayiversin bilader sart mi :) illa bi yerde patlar o zaman alırız :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam alsınlar sonuç olarak mantık şu olmalı ben bu fiyata aldım ama değeri de sonuç olarak yüksek.Altın alırken paran kadar alıyorsun neden alıyorsun değer kaybetmez bir yatırım aracı gözüyle bakıyorsun suan ki trendde ekran kartı da bir yatırım aracı.
Aynen öyle mesela bundan 2 hafta Bitcoin tam kafasını kaldırıyor 40 bine gidicek hop Çin yasak haberi geliyor düşüyor tekrar kafayı kaldıracak hop Çin yine bir açıklama ile baskılıyor ama bir yere kadar.Bu yaptıkları her fudun gücü düşüyor fazla atımlık mermileri kalmadı.
Amerika ile Çin tepişiyor.
Madenciler Çindeyken olumsuz haberler genelde Amerika’dan gelirdi.
Hatta insanlar da şu düşünce vardı.Bitcoin Çin destekli bir varlık.
O yüzden avrupa ve Amerikalılar pek sıcak bakmıyordu hatta madencilerin %60 Çindeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Şimdi şartlar değişti Çin yasaklıyor Amerika da ona karşı olumlu haberler pompalıyor piyasa.
En sevdiğin yemeği birisi tamamını alıp götürüyor, evindesin. Ne yapıcan ? :D
Para ile olsa bile sisteme kart takamadık, adamları dövmüyoruz zaten sadece kızılıyor
-
Abi bulmamak diye birşey yok, fiyatı Yüksek geliyor.
quote:
Aynen öyle mesela bundan 2 hafta Bitcoin tam kafasını kaldırıyor 40 bine gidicek hop Çin yasak haberi geliyor düşüyor tekrar kafayı kaldıracak hop Çin yine bir açıklama ile baskılıyor ama bir yere kadar.Bu yaptıkları her fudun gücü düşüyor fazla atımlık mermileri kalmadı.Bitcoin'e düzeltme yaptırıyorlar. Altlarda biraz yüksek marjin kullananlar likide oluyor. Alan memnun satan memnun şeklinde ilerliyorlar :D
-
Aynen öyle gecen gün Bitcoin 40 bin doları kırdığında 15 dakika içinde kaç milyar dolarlık likidite gerçekleşti.Hemde sadece 15 dakika içinde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X