Şimdi Ara

MININGCILERE NEDEN KIZILIYOR ? YTD (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
514
Cevap
4
Favori
17.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda yanan ormanlarımıza küresel ısınmaya katkısından dolayı, dolaylı yoldan etkisi olduğunu anladığınızda kripto madenciliğine tepkiniz olacaktır. Her şey para değildir dünyamızın geleceğini de düşünelim zaten yeterince bozuyoruz.

• ilkerkara İ kullanıcısına yanıt
    Ormanlarımız yanmasın.

Şuan yanan ormanlarımızdan en büyük olanı Manavgat 12 yaşında ki bi velet yüzünden yandı.Onun ben anasını babasını..

Annesi babası ayrılacak diye psikolojisi bozulmuş.

gazete duvar
    Savcılık: Manavgat'taki yangını 12 yaşındaki çocuk çıkardı
    https://www.gazeteduvar.com.tr/savcilik-manavgattaki-yangini-12-yasindaki-cocuk-cikardi-haber-1530661

Diğerlerinin bir kısmını PKK denilen o…. Çocukları çıkardı.

Ama gel gelelim kripto küresel ısınmaya tek sebep değil.
    Ya da en büyük sebep değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 5 Ağustos 2021; 11:9:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• showshow kullanıcısına yanıt

Ne anlama geliyor hocam o durum, 2.6 dan 2.0a düşüyorsa %25'lik düşüşmü olmuş olacak

• Küresel ısınma olmasa bu kadar kolay yayılmayacak ve daha kolay söndürelecekti, uzun zamandır yağmur yağmıyor, sıcaklıklar çok yüksek ve nem yok kuraklık durumunun nedeni küresel ısınma. pkk yıllardır var ve bunu yapıyor ama durum bu kadar vahim değildi, aynı zamanda diğer ülkelere de bakarsanız birçok ülkede yangın var pkk mı çıkarıyor onları da?

• dimitradon kullanıcısına yanıt
    Evet kısa vadede %25 düşüş olacak ama, Ethereum fiyatına doğrudan etki edecek bir güncelleme şuan yapılan.Bizden kestiklerini yaktıkları için piyasan Ethereum azalacak.Arz yükselecek doğal olarak.

Bitcoin bozmaz ise güzel günler için atılan güzel bir adım.
    Orta, uzun vadede olumlu, kısa vadede olumsuz.

YTD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 5 Ağustos 2021; 11:21:17 >
  • Genjler size bişey diyimmi, kumar bu kumar. Kumar ocağınızı söndürür. Kumar mahveder.

Uzak durulması tavsiye olunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Küresel ısınma değil, adam akıllı yangın söndürme uçakların olsa bu kadar yayılmayacaktı.

Herşeyi de allahtan beklemeyin.

4 milyon dolar için uçakların bakımını yapmamışlar.😁Ama bak hepsinin altında 2 milyon TL değerinde arabalar hey yavrum heyyy soran olursa küresel ısınma dersiniz.

Afet bölgesine bile özel jetlerle gitmeler.( Evet programınız yoğun olabilirim bu memleket için uğraşıyor olabilir.Uçaklar bakımsızlıktan yangınlara müdahale edemiyorken ben oraya özel jetle gitmezdim)

Hatta bir yere 3 bakan 3 farklı özel jet ile gitmişti hatırlamadım neresi olduğunu.Hey yavrum hey herşey Allahtan.

Vermiş olduğum çocuk haberi, her ülkede olabilir bu tarz insanlar.

Bizim bu tarz insanlara ek PKK denilen kansız o...ç... var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 5 Ağustos 2021; 11:41:35 >

Sizin içiniz rahatsa buyrun yapın, bu miningin küresel ısınmaya etki etmediğini değiştirmez, çoluk çocuğunuz varsa onların geleceklerine olumsuz etki yapacağınız gerçeğini değiştirmez, ha bir sürü şey var ona mı kaldı diyebilirsiniz ama dediğim gibi içiniz rahatsa yapın, ben kripto para almadım çıkartmadım da yapacak sermayemde imkanım da var ama içim rahat. He yapanlara da pek iyi duygular beslemiyorum inşallah bir gün bu sistem patlar diyorum, doğaya zarar vererek emeksiz para kazanma devri biter.

Ozaman seninde işin kıyısından köşesinden doğaya zarar veriyorsa inşallah seninde işin patlar.

Araba kullanırken senin için ne kadar rahatsa benim ki de o kadar rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 5 Ağustos 2021; 12:14:32 >
  • Evet... Alım gücünün gün geçtikçe zorlaştığı ülkemiz de... Uyduruk vergi ve bilmem ne bedellerinn gün geçtikçe arttığı dönem de... Bu tip oluşumların desteklenmesi beklenemez. Alım gücün de sorun yoksa, diğer insanlar da umrunda değilse buda, kendi menfaatini düşünmekten başka birşey değildir. Mevcut sistemin ne yazık ki, halkımıza aşıladığı da bu değil mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 5 Ağustos 2021; 13:9:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayraTsu07

En sevdiğin yemeği birisi tamamını alıp götürüyor, evindesin. Ne yapıcan ? :D

Para ile olsa bile sisteme kart takamadık, adamları dövmüyoruz zaten sadece kızılıyor

evimdeki yemeği satacak kadar geniş mezhepli değilim.  

Kartı alırken vergisini verdim eğğvv eğvv demişsin, sen vergi nelerden verilir haberin yok. Yaptığın gelirden vergi vermiyorsun. Bu işi yapmak için bir ruhsat da almıyorsun. Bir şirket de kurmuyorsun. Asıl vergi buradan veriliyor kardeşim. Benim yaptığım her işte devlet peşime düşüyor, sende kafa rahat. Lütfen Npc gibi " bu işin riski var, bu işin riski var, bu isin riski var zarar da edebilirsin" deme. Umarım bir gün geçmişe dönük hesaplarırız incelenir de %1500 faizi ile o vergi borçlarınızı ödersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeamCikaykur -- 5 Ağustos 2021; 13:17:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • huso kullanıcısına yanıt

hocam neyin yalan beyanından bahsediyorsun. kafandan neler geçiyor bilmiyorum ama öyle şeyler olmuyor. devletin yasalarına göre aylık 5 tane getirme hakkın var bireysel olarak. asıl devlet kendi yasalarına uymayarak 1 adetten fazla getirdiğin zaman sen ticari olarak getiriyorsun diyip gümrük müşaviri ile geçirmeni istiyor. kimse 5 tane getirdim diyip 100 tane getirmiyor. böyle bişey olabilir mi? ayda 1 adetten fazla getirdiysen müşavire vekaletini veriyorsun o senin adına TİCARİ olarak ürünün ithalatını yapıyor. tabii ki vergisi de ona göre çıkıyor. kimsenin vergi kaçırdığı yok. ürün teslim edildikten 1 hafta sonra müşavirlik firması evine bütün navlun bedelleri gümrük giderlerinin olduğu faturayı yolluyor.

• Dondurmacıya gittiğinde bir adamın bütün dondurmalari alip hepsini yarisina kadar yiyip tekrar sattığını düşün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  •  

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/150052492

• quote:

Orijinalden alıntı: Revoir

355 mh/s rigim var 5 adet 3070 1 adet 3060 şuan aldığım fiyatın neredeyse yüzde 60-70 i kadar ediyorlar ben bu riski görerek girdim zararda edebilirdim fakat kar ediyorum. Vergisini ödediğim ve tamamen yasal olan bir durumun tartışılması bile saçma yok doğayı kirletiyor yok oyun oynayamıyoruz bunları yazan arkadaşlar sigara içmiyor sanırım yada ciğeri bitik şahinlerle dip gaz gidip baca gibi dumanını attırmıyor. Demek istediğim kıskanmak mantıksız çalışacaksın düşüneceksin çabalayacaksın sende bir yolunu bulacaksın eğer sen onu düşünemiyorsan suçu başkasına değil kendinde arayacaksın bu kadar basit bir şey. Adamların derdine bak ya oyun oynayamıyoruz diyorlar sanıyorlar ki miningciler basıyor parayı ohh kafa rahat gelsin paralar o oyun için kart arayacak kadar rahat olmadım hiç bir zaman. Normal bir işte çalışmaktan daha riskli stresli bir durum bu sorumluluğunuz daha büyüktür . Mining hiç bir şey yapmadan para kazanmak değildir biraz kumar şans ve yeterli seviyede kafa gerektirir. Şuan aylık 6-7 bin TL kazanıyorum giderler 1000 TL civarı en az aylık 5-6 bin TL arası kalıyor bana buna erişebilmek için harcanan para 100 bin TL burada o oyun oynayamıyoruz diyen arkadaşlar siz hiç bu kadar büyük bir risk aldınız mı para kazanıp evinizi geçindirmek için ? Bu bir meslek artık para kazanmanın bir yolu voleyi vurmanın değil bu bir iş kapası.

Dalga mi geciyorsun hangi riskten bahsediyorsun?

Baglamissin aga makinayi 24 saat calistirip komisyon aliyorsun.Vergin yok,vergi levhan yok,faaliyet belgen yok,inceleyen yok.Hangi risk?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

araç ulaşım aracı mevcut yaşamda ihtiyaç, mining ise meslek değil kısa yoldan para kazanma.

Para da benim için ihtiyac kardeş

Hocam benim bir kızgınlığım yok. iyi kötü bir ekran kartım var (gtx 1060) zaten yaş da ilerledi eskisi kadar çok oyun oynayamıyorum :)

En kötü konsol alır kısmına kendi adıma katılmıyorum. Ben mesela halen World of Warcraft oynuyorum konsolda oynama şansım yok.

Ayrıca fps tarzı oyunları falan joystick le oynama kısmında rahat edemiyorum. Alışmışım mouse + klavye ikilisine.

• TeamCikaykur kullanıcısına yanıt
    Peki bu işe vergilendirme gelmedi diye işimi yapmayalım yani ? vergi olmaması madencinin suçu mu?

Bir düzenleme gelsin kuralım diyoruz?

Böyle zaten ahlak bekçiliği yapanlar, vergi kaçıran tipler oluyor genelde umarım onlardan değilsindir😁

İncelenebilir bi sakıncası yok.Gerekirse şirket kurarız.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.